Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop rekeningen afgehandeld worden en de vlotheid en gedegenheid waarmee (uitgebreide) adviezen binnenkomen.

Ik zou dus eigenlijk een 10 moeten geven,maar aangezien ik de beperking van mijn ervaringen zie,ga ik toch tot enige relativering over.

Pluspunten

- Goede dekking zorgkosten - Prima website (Mijn CZ) - Snelle afhandeling ingediende nota's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zorg voor betalingen

teveel onduidelijk papierwerk

Pluspunten

Zeer snelle reactie betreffende betalingen en duidelijke overzichten hiervan.

Laatst een ooglidcorrectie MOETEN ondergaan; wordt helaas niet vergoed.

Pluspunten

tot nu toe is alles correct en snel afgehandeld .

n.v.t.

Pluspunten

geen klachten

tot nu toe tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en helder.

Specificatie van gemaakte kosten voor welke medicijnen. Dit wordt nu niet vermeld, alleen de totaalkosten. Op deze manier kun je nooit controleren of de gemaakte kosten daadwerkelijk gemaakt zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van nota's is snel en correct

rekening houden met persoonlijke omstandigheden van mensen, ook buiten de voorwaarden om

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk.

We leven nu in oktober 2013. Er staat nog niets vermeld over 2014. Iedereen gaat nu shoppen om eventueel te veranderen van ziektekostenverzekering. Ik zou nu als CZ alvast mijn voordelen voor volgend jaar (als die er zijn) benadrukken en vooral vermelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling

interne communicatie

Pluspunten

duidelijkheid, snelle afhandeling, aanpak van verkeerd gebruik van de zorgverzekering

??lager eigen risico??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat er ZH nu zijn die de Patient vooruit laten betalen voor de behandeling,zodra blijkt dat deze niet Verzekerd is

De Zorg Premie kan nog goed koper

Pluspunten

nooit problemen met afhandelingen gehad. vragen werden altijd goed afgehandeld

Pluspunten

snelheid van afhandelen van declaraties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb geen klagen

Overzichtelijker wat wel of niet bij jouw pakket zit.

Pluspunten

* De overzichtelijkheid van de website * Het inzetten van de wachtlijstbemiddeling heb ik goede ervaringen mee * Het digitaal declareren werkt perfect

* de prijs mag altijd beter, dus lager

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en het correct afhandelen van declaraties.

Graag zou ik de declaraties van zorgverleners beter willen bekijken. De codes zijn mij niet bekend en bij het checken zou ik het graag een optie willen om het per dienstverlener te kunnen kiezen. Nu moet ik alles doorlopen en soms wil ik alleen de declaraties van een bepaalde hulpverlener zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website en de zoeken informatie.

Diabetespas moet gemakkelijker via uw zoektermen te vinden zijn. Daar ik zelf de regie over de te betalen rekeningen wil houden en ze op waarheid wil controleren, uit ik de wens de rekening zonder acceptgirokaart (extra kosten) te krijgen echter wel met uw 16-cijferige code voor uw administratie. Er is mij namelijk een keer ziekenwagengebruik in rekening gebracht, terwijl ik daar niet in gelegen/gezeten heb. Die rekening zou door jullie anders al afgeboekt zijn. Ik heb die rekening niet voldaan.

Pluspunten

duidelijke website, makkelijk pakketten vergelijken, overzichten declaraties duidelijk

?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

indienen declataties

Vergoedingen zijn niet duidelijk, door namen te veranderen worden zaken niet vergoed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie verbeterd.

Het irriteert dat je als consument het idee hebt dat het niet om jouw gaat maar om een (macht)spel tussen verzekeraars en zorgverleners. Je betaald forse bedragen terwijl je het idee hebt dat verzekeraars en zorgverleners vooral goed de eigen zakken vullen. Doe hier iets aan. De zorgpremie is een forse aanslag op het gezinsbudget en is steeds lastiger op te brengen. Kom met een zeer goedkope basisverzekering zodat het betaalbaar blijft.. Ook de jaarlijkse premiestelling is een bron van onrust (ben ik elders goedkoper uit ?). Wellicht weer terug naar het ouderwetse ziekenfonds en dan vrijwillig bijverzekeren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Samenwerking met AOK.

Informatie over rekeningen. Ik heb een mail gestuurd omdat ik in sept 2013 een rekening ontving van Juni 2012. Er werd mij verteld, dat men dat nu niet meer nagaan kann??????? Wordt wel van mijn eigen risico afgetrokken. Nou ja!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De overzichtelijkheid van de factuur indien er aan een zorginstelling of CZ moet worden betaald.

Ik ben van mening dat ik ondanks dat ik een aanvullend pakket heb nog veel rekeningen zelf moet betalen.

Pluspunten

Snelle afhandeling nota's. Voorlichting/ veranderingen middels foldermateriaal is erg duidelijk . Medewerkers van helpdesk zijn erg klantvriendelijk , geduldig en bereikbaarheid prima.

Duidelijk aangeven/ aanbieden dat als eigen bijdrage betaald moet worden dit ook in termijnen kan. Zeker voor studenten .

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg