Pluspunten

Tot op de dag van vandaag heb ik geen problemen gehad met eventuele vergoedingen en ben ik ook netjes geholpen. Ik woon vlakbij het hoofdkantoor en ga er dan ook altijd persoonlijk naar toe.

Uiteraard wat heel Nederland wil, een lagere premie voor dezelfde zorg!

Pluspunten

Ik vind over het algemeen veel goed

medicatie niet zoveel op eens mee geven . Word er gestopt dan heb je veel te veel in huis wat vernietig gaat worden. Dat heb ik gemerkt bij oude mensen. bij mijn vrijwilligers werk.

Pluspunten

De manier waarop de binnen gekomen rekeningen verwerkt worden ( voorschieten-berichten-afschrijven) en hoe hierbij inzicht word gegeven over het totale financiele plaatje.

Als een medicijn goedkoper is geworden verplicht CZ de apotheker deze te verstrekken, niets mis mee. Maar verplicht de apotheker ook om van het nieuwe medicijn er maar zoveel mee tegeven als een gewennings periode lang / moet zijn, en niet voor drie maanden zo als de docter heeft voorgeschreven. als er bijwerkingen optreden van het nieuwe medicijn en de patient zijn oude medicijn hierdoor terug krijgt, zit hij als nog letterlijk en figuurlijk met het nieuwe (goedkopere ) medicijn in de maag en met een helaas lege beurs. in eerste instantie gaat het van zijn eigen risico af,heeft hij dit al opgesnoept dan betaald CZ uit de grote pot. ik denk dat hier heelwat op te bezuinigen vald voor ons allen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afhandeling correct, behoudens een geweigerde vergoeding na verdwijning hoorapparaat

het is duur

Pluspunten

ik heb geen aanmerkingen

ik heb geen aanmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het totaal plaatje

Wacht tijd voor men bij de specialist terecht kan.

Pluspunten

Nota afhandeling. Wijze waarop je telwoord gestaan wordt bij vragen. MIjn CZ is goed leesbaar.

Kan zo niets noemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede algemene informatie Prijs/kwaliteit verhouding goed Snelle afwikkeling declaraties

vooraf aangegeven met welke ziekenhuizen, fysiotherapeuten en apotheken CZ een contract heeft. Dan kan een overweging zijn om te gaan overstappen

Pluspunten

Eenvoudige afhandeling via de website

Eenvoudiger zoeken op vergoedingen op basis van declaratiecodes

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties, servicegerichte klantenservice, duidelijke antwoorden op gestelde vragen.

zou het momenteel niet weten

Pluspunten

telefonische bereikbaarheid en afhandeling van rekeningen

ik ben eigenlijk heel erg tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle contact met cz

Mailen van gegevens wat betreft rekeningen. Digi-d werkt niet altijd goed. Het geld wordt van rekening gehaald en je bent er niet van op de hoogte. Dit is niet fijn.

Pluspunten

goede bergeleiding /uitleg klant vriendelijk

Pluspunten

Op basis van huidige ervaringen ben ik heel tevreden.

Ik zou nu niet verbeterpunten kunnen noemen.

Pluspunten

Verscheidenheid van onderwerpen, regelmatige aanbiedingen, goed leesbaar

Pluspunten

Ik maak gelukkig zelden gebruik van de zorgverzekering,als het moet dan gaat alles naar wens

Ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service

De uitleg over bepaalde vergoedingen en of eigen bijdrage

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de snelheid van afwikkeling van declaraties

momenteel niets

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk personeel die allemaal snel antwoord geven op alle vragen.

De prijs! Ik hoorde gisteren van een familielid dat hun maandelijks € 45,- per persoon minder uitgeven aan ziekenkostenverzekering. Misschien kan CZ ook iets aan de prijs veranderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

telefoonservice

Duidelijker en simpeller verwoorden in begrijpende taal wat er nou wat in welk pakket zit en wat nu wel en niet voorgoed word. En geen percentages aangeven maar gewoon bedragen van vergoedingen.

Pluspunten

De helderheid en compactheid van de informatie.

Pluspunten

Als client ben ik tevreden, gelukkig hoef ik bijna nooit gebruik te maken van mijn ziektekostenverzekering.

Als fysiotherapeut merk ik dat cliënten vaak misleidende of zelfs tegenstrijdige informatie krijgen over hun vergoeding, met name bij de lokale vestiging. Als voorbeeld wordt vaak niet tegen cliënten gezegd dat er sprake dient te zijn van een (para)medicatie indicatie voor fysiotherapie.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg