Pluspunten

telefonische bereikbaarheid, declaratie is gemakkelijk online

zou het zo snel niet weten; misschien een overzichtelijk schematisch overzicht van de dekkingen bij diverse pakketten aanvullende verzekeringen?

Pluspunten

snelle en adeqate reactie op vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van vragen, nota's etc. Duidelijke communicatie

(nog) beter afbakenen van informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zowel het totale Verzekeringspakket 50+ als mede het daarbij als keuze te nemen aanvullende verzekering voor 50+. Verder is het bij een persoonlijk bezoek aan de balie ,dat je altijd snel aan de beurt bent en op een juiste manier wordt te woord gestaan. Voor ons mag het daarom wel wat duurder zijn als bij een goedkoper concurrent.

Door gaan zoals het nu gaat ,vraagt voor wat ons betreft niet direct om verbeteringen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijkheid verzekerings voorwaarden

minder uitzonderingen om onder een betaling uit te komen

Pluspunten

Begeleiding

Pluspunten

Duidelijke website. Inzicht in het verbruik zorgkosten en stand eigen risico. Inzicht in de stand van (verbruikte) vergoedingen. Snelle uitbetaling van digitaal ingediende nota's.

Wat minder medische termen in de verzekeringsvoorwaarden zodat zij voor leken duidelijker worden en geen misverstanden over vergoedingen ontstaan.

Pluspunten

Ik kan al mijn zaken via internet regelen. Geen post meer en dus geen gezoek naar de verschillende brieven. Alles mooi en overzichtelijk op de website.

Pluspunten

service

snellere afwikkeling nota's

Pluspunten

Betrouwbaar, Coulant, Adviserend uitstekend, Vriendlijke

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle uitbetaling,

Soms is de informatie onduidelijk in vergoedingenoverzicht. Ondanks hoger eigen risico, steeds hogere eigen bijdragen zorgkosten. Dit is ook de reden dat wij tandartspakket hebben laten vervallen

Pluspunten

De zeer goede afhandeling nadat ik 2x ben opgenomen geweest in het Orbis Medisch Centrum verdient veel lof.

Dat zou ik niet weten .

Pluspunten

Snelle afrekeningen

Meer fysiotherapie voor ouderen en alternatieve zorg voor CZ 50+-deelnemers

Pluspunten

na al die jaren nog nooit een probleem gehad

duidelijkheid waar je in jouw regio terecht kunt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijke duidelijkheid

1. oog klinieken zijn te duur in vergelijk met bijvoorbeeld ooglidcorrecties Deventer Ziekenhuis (uitstekende oog poli ! ) 2. het is niet duidelijk of incontinentie materiaal via Apotheek Nijverdal besteld besteld kan worden bij de door CZ goedgekeurde leveranciers. 3. Te veel wisselingen in geneesmiddel leveranciers door CZ.

Pluspunten

Ik vind eigenlijk alles goed, het enige wat ik niet goed vind dat het allemaal zoveel geld moet kosten, maar de zorg kost nu eenmaal veel geld en daar zouden alle zorgverzekeringen nog veel aan kunnen doen.

Als er nog meer overleg met de klanten is over doktersbezoeken, specialisten en het gebruik van medicijnen, dan zouden de kosten nog meer naar beneden kunnen en zullen de premies ook dalen. Ik ben de laatste tijd ook een beetje aan het dokteren, maar overleg heel veel met CZ en daardoor kan er veel bespaard worden alvorens ik verdere stappen onderneem. Ik zou CZ aanraden de verzekerden nog meer te ondersteunen met alle medische problemen die ze hebben en zouden er veel onderzoeken niet hoeven te worden gedaan die zoveel geld kosten, als je maar de juiste weg bewandeld.

Pluspunten

Meestal zijn de telefonistes / telefonisten vriendelijk en behulpzaam. De financiele administratie zit ook wel snor. Declaraties worden goed verwerkt.

24 uur service, dus telefoonlijnen de hele dag open (of in elk geval meer dan nu) Hiernaast wil ik graag per kwartaal of maand weten hoeveel eigen risico ik al verbruikt heb. Gewoon een mailtje hierover zou ik prima vinden. Verder vind ik het een taak van een zorgverzekeraar om de zorgkosten te drukken. Jullie kunnen veel meer druk uitoefenen op zorgverleners en instellingen. Er wordt nog veel verspild in de zorg. Ik vind dat zorgverzekeraars die partijen moeten dwingen om LEAN te gaan werken. Dat houdt in dat alleen activiteiten worden ondernomen die waarde toevoegen aan de dienstverlening. Ook is het mijns inziens een taak van CZ om transparantie af te dwingen bij zorgverleners. Dit om kartelvorming te voorkomen en competitie te bevorderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb gelukkig niet veel ervaring met verzekering. Vind( mijn cz) overzichtelijk,en de nota afhandeling via internet snel.

Preferentie beleid medicijnen had soepeler gekund.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website met eigen profiel. Daarmee alle gegevens op een rijtje.

De uitleg over het kostenoverzicht. De automatische betalingen (lidmaatschap?) naar huisarts etc zijn verwarrend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet beter of anders dan andere verzekeraars,

onderscheid kan gemaakt worden door een individueel pakket. door: -declaraties rechtstreeks behandelaar naar CZ. -declaraties van medicijnen op individueel,. -buiten de box denken. pakket uitbreiding met arbeidsongeschiktheid verzekeringen

Pluspunten

service

prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice

Het overzicht vind ik onduidelijk. Je vindt hier niet op terug waar het precies over gaat. Ik mis bv de naam van de arts of onderzoek of naam medicatie zodat je weer weet waar het over gaat. Want je krijgt het overzicht pas maanden na de behandeling.

Pluspunten

Duidelijke informatie aan de telefoon.

??

Ringbaan West 236