3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De informatie betreffende de afhandeling van rekeningen

De financiële afhandeling van ziekenhuisrekeningen die pas gemaakt wordt nadat de gehele behandeling/nazorg(controles) dossier is afgelegd. Bij vergoeding door reiskostenongevallen verzekering is dit moeilijk te volgen en wordt deze zelfs door CZ reeds vergoed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van de declaraties.

Wat er wel of niet vergoed wordt is toch nog af en toe onduidelijk. Wat valt onder eigen risico en wat onder eigen bijdrage.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ben tevreden

vergoedingen voor pijn kliniek

Pluspunten

De snelheid van de dienstverlening, de vriendelijkheid en klantgerichtheid van mensen die telefonisch beschikbaar zijn en de aandacht voor details, zoals bijvoorbeeld het boekje over naar school gaan voor onze dochter net voordat zij 4 jaar werd.

De voorwaarden bij zorg-keuzes: verhoging van een tandarts-verzekering kan bijvoorbeeld alleen met een 'garantie-verklaring van geen problemen' van de tandarts.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bijna alles

ik weet het zo gauw niet

Pluspunten

ik kan er met mijn vragen terecht

op het ogenblik ben ik tevreden.

Pluspunten

Correct en helder

Pluspunten

Benadering richting client is positief,en doelmatig. Geen gezeur,en vlotte afwikkeling

Wat kan/moet ik nu beoordelen??? Gezien mijn gezondheidsprofiel zal ik de rest van mijn leven klant by CZ zijn/blijven-Er is geen conculega van jullie die mij wil overnemen,vanwege de financiele consequenties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzicht vergoedingen zijn verbeterd. overleg via internet is goed. vragen worden netjes beantwoord. Rekeningen worden korrekt afgehandeld.

inzicht in de kosten van ok en ziekenhuis opname. verzekerden die nauwelijks of geen gebruik maken van de reguliere zorg en vergoedingen . die met behulp van homeopatische zelfzorg middellen hun gezondheid op peil houden. geef hiervoor een compensatie. wij voorkomen dat wij worden betrokken in de graaicultuur van de medische stand.

Pluspunten

De snelle afhandeling van ingediende nota's. De mogelijkheid om online nota's in te dienen en de kosten te volgen.

De vormgeving van de nieuwsbrief.

Pluspunten

Dat CZ alles snel en zorgvuldig afwerkt.

Pluspunten

Mijn CZ waar ik regelmatig op nakijk of de zorgkosten kloppen Dat ik mijn eigenrisico gespreid kan betalen. Wij worden altijd vriendelijk en zo goed mogelijk geholpen als we telefonisch wat vragen hebben

ik zou het op dit moment niet weten

Pluspunten

Heb geen problemen met cz alles word goed geregeld en als ik vragen heb , worden ze opgelost

Pluspunten

service,en de kwaliteit voor wat je maandelijks aan premie moet betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De aanvragen voor de vergoedingen voor mijn hulpmiddelen, worden snel en correct afgehandeld!

Pluspunten

Snelle afhandeling nota,s

Ik ben zeer tevreden op dit moment vooral zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles

niets

Pluspunten

Bij telefonisch contact wordt je altijd heel goed en correct te woord gestaan en geholpen. Geen problemen met betalingen of declaraties.

Pluspunten

geen opmerking

geen opmerking

Pluspunten

lijst met vergoedingsregelingen waar o.a. de kuurvergoeding bij zit snelle afwikkeling nota's

Pluspunten

Helderheid van teksten, hoogte vergoedingen, digitale dienstverlening, overzichten van resterende vergoeding op mijn CZ

2 sterren: slechter dan verwacht

de duidelijk heid van de rekeningen,krijg rekeningen waar ik niets aan kan doen,die behandelingen heb ik niet gehad moet toch betalen,zijn vaak hele hoge rekeningen,b.v. mijn routine bloed onderzoek gaat van kerkrade naar delft!!!.BETALEN 95,00€een betere controle is erg op prijs te stellen.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg