3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Info specialiste welke en waar. Kosten die gemaakt worden maar niet correct zijn woorden zonder overleg vergoed door CZ. En als je belt word er gezegt conform de marktwerking

Pluspunten

Ik vindt alles bij CZ wel goed.

Dat alternatieve geneeswijze gewoon helemaal vergoed wordt en niet € 30,-- per behandeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle uitbetaling na indiening bonnetje

onduidelijk wat voor hoeveel gedekt is. vb. wat krijg je vergoed bij een bep. behandeling

Pluspunten

de snelle antwoorden op vragen die ik soms heb. Duidelijkheid naar de klant toe.

Nog niets gehad wat beter kan....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Betaling via mail

Vriendelijkheid en medewerking van helpdesk medewerkers. Meer duidelijkheid over wat wel en niet wordt vergoed, want nu denk je ergens goed voor verzekerd te zijn en later blijkt het toch weer niet te zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandelen declaraties online overzicht van alles wat er is gebeurd.

Advies op maat: Advies wat je het beste kan doen, met overstap naar nieuwe jaar. Ik belde begin dit jaar wat handig was ivm eventuele zwangerschap of niet en ik kreeg daar geen advies over, maar alleen de mededeling: dat kunt u vinden in de vergoedingenlijst. Ik heb geen idee wat de vergoedingen zijn, want het is zo'n lap tekst met verwijzingen naar andere stukken in de vergoedinglijst, dat ik er niet meer uitkom. Je mag alleen begin van het jaar overstappen, en met dit zou het wel fijn zijn dat jullie kunnen aangeven wat het verstandigste is en wat de vergoedingen zijn nu en straks over de telefoon.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik kreeg eerst Regulan bij de apotheek. Nu krijg ik Psyllumvezels. Zijn niet naar binnen te werken.Vreselijk. Is dit i.o.v.CZ of doet de Apoteek dit zelf.?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

waarom sommige goedkope hooikoorts tabletten htp niet vergoed worden,en duurdere wel hebben de zelfde werking als claritine? volgens apotheker.

Pluspunten

Snelle reactie tijden Correcte betalingen

Pluspunten

Gelukkig heb ik geen problemen ,en hoef weinig gebruik te maken van zorg .Wat ik nodig had is correct afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is wel goed dat bij behandelingen die ingewikkelt zijn dat bij een zh gebeurd,maar het liefts en best is toch dicht bij huis als je in het zh moet liggen.anders krijg je als alleenstaande oudere geen oudere mensen op bezoek als je daar ligt. dan kun je niet beter worden !

De duidelijkheid van de eigenbijdragen. de naam van het middel,de prijs van het middel. ik moet zoeken welk medcijn bij welke eigenbijdragen hoort en de hoeveelheid van het middel. de datum wanneer het middel verstrekt is. dit is niet goed duidelijk dus duidelijk het middel wat het kost wat ik moet betalen. als sraks weer de nieuwe polissen komen.dan aub duidelijkheid hier over,wat niet in de omgeving Den Bosch kan,en bv wel in Tilburg,dat is voor mij wel belangrijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Manier van afhandelen en dekking van behandelingen.

Snelheid waarmee de facturen worden doorgerekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service

Prijsstelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen problemen. Alles loopt zoals je verwacht. Goed geregeld.

Heb op dit moment geen concrete wensen

Pluspunten

heb geen klachten tot nu toe vind ik nog alles goed

Pluspunten

Indienen nota's via de site en de snelle uitbetaling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

CZ is altijd goed te bereiken zowel telefonisch of per e-mail. Nota`s worden vlot verwerkt.

Er wordt niet veel meer vergoed en als chronisch pijnpatiënte is dat een hele zorg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij ondervinden geen problemen en alle zaken lijken correct afgehandeld te worden.

weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afwikkeling en goed bereikbaar

Pluspunten

Ik heb geen klachten over CZ tot dusver

Noviteiten kunnen beter voor het voetlicht gebracht worden. Ook of deze worden vergoed. Zelf heb ik een knieprobleem. Voor de vijfde keer meniscus kapot in dezelfde knie. Stamcel uit rest kraakbeen halen en nieuw kraakbeen kweken kan tegenwoordig. Lijkt mij op termijn een goedkopere eenmalige investering dan straks drie kunstknieen

Pluspunten

Site is gemakkelijk in gebruik

geen idee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sorry ik kan geen oordeel geven nu, heb afgelopen jaar bijna nihil gebruik gemaakt van mijn zorgverzekeraar. ik betaal alleen maar premie....................

Premie naar beneden! voor mijn leeftijd kan er een ander en goedkoper basispakket samengesteld worden. Kraamzorg e.d. is op een grote groep niet (meer) van toepassing.

Pluspunten

Goede service en snel met de afhandeling van declaraties

Kan wel een stuk goedkoper, dus ga helaas op zoek naar goedkopere verzekeraar

2 sterren: slechter dan verwacht

Algehele controle van de rekeningen die worden in gediend, en vanaf 2014 een rekening naar de klanten . En minder premie

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg