Pluspunten

snel tel.kontakt en goede afwikkeling

zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de snelle afhandeling

terug naar de basis waar atritus psoritica werd vergoed en dat nu uit de verzekering is verwijderd zodat ik nu veel meer fysio zelf moet betalen terwijl ik het noodzakelijk nodig heb. Het eigen risico kan volgens mij ook een stuk omlaag, en dat er veel bijbetaald moet worden aan medicijnen

Pluspunten

Duidelijke afhandeling, snelle betaling, snel antwoord op vragen.

Pluspunten

alles wat wij krijgen vergoed , zijn wij zeer tevreden over. daarom blijf ik bij cz, wij willen geen anderen als cz.

eigen bijdragen is toch veel geld,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb momenteel weinig zaken met CZ. De declaraties die ik instuur worden vlot afgehandeld.

De declaraties van het eigen risico die ik ontvang worden automatisch afgeschreven. Voor sommige mensen kan dit, vooral bij grote bedragen ineens een handicap zijn. Misschien iets meer vermelden dat gespreide betaling van het eigen risico mogelijk is.

Pluspunten

Uitgebreide dekking, weinig discussie bij gemaakte kosten

De tarieven, langdurig verzekerden zouden mee moeten profiteren van gemaakte winsten, trouwe klanten bonus!!!!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website geeft duidelijk overzicht van door zorgverleners ingediende rekeningen en in mijn zorgkosten. Snelle afhandeling van door mij ingediende rekeningen.

Geen idee

Pluspunten

Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het gebruiksgemak door middel van de website

de teksten die de klant uitleggen wat er wel en niet vergoed wordt door de verzekering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

helderheid hulp in de winkel, samenstelling pakketten

meer zorgverleners direct laten declareren (bijvoorbeeld podotherapie)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De zorgpremie kan lager. Meer vergoedingen voor reuma patienten (ook artrose is een vorm van reuma) Wat doen jullie met een arts die een foutieve diagnose stelt en deze 5 jaar handhaaft met medicijn gebruik door de patient . En geen excuus aanbied aan de desbetreffende patient?

Pluspunten

Goed service... duidelijke website.

Beter de zorg controleren, nota's van zorgverleners!!

Pluspunten

De menselijke benadering van problemen en de het snelle reageren

zou het niet weten

Pluspunten

Dat ik de gedeclareerde rekening kan bekijken

De rekeningen zijn nog niet duidelijk genoeg

Pluspunten

Goed en alles wordt vlot afgehandeld.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij vinden dat voor ons CZ nooit geen problemen geeft omtrent uitgifte van medicijnen en hulp artikelen. Omdat wij in een Menzisgebied wonen wordt er vaak gevraagt is u verzekerd bij Menzis, ons antwoord is nee, bij CZ, oh dan gaan wij vragen bij CZ en dit geeft nooit problemen. Bij onze apotheek wordt dan gezegd bij Menzis greeg u geen toestemming die hebben andere regels.

Pluspunten

Duidelijke informatie cq mails. Snelle afhandelingen door mij gestelde vragen. Goed magazine.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijkheid van het personeel en bij een krappe maand, het gespreid kunnen betalen.

Pluspunten

informatievoorziening

prijs mag lager

Pluspunten

Goede afhandeling ingediende rekeningen , mijn pakket is vrij goed sluitend

Dat tarieven alternatief aangepast worden , vergoeding was 40,- maar beroepsgroep is van 0 naar 21% btw gegaan en ook geindexeerd ,bedrag zou aan die situatie aangepast moeten worden. Er zou een kostencheck gemaakt kunnen worden als bv ziekenhuis iets in rekening brengt dat lid een mail krijgt , zo kunnen onterechte of te hoge bedragen onderschept worden

Pluspunten

Goede dienstverlening en klantenservice. Vooral website is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Duidelijke facturen. Altijd correcte afhandeling. Bij contact altijd een vriendelijke behandeling. Zeer professioneel.

Pluspunten

ik kan geen beoordeel geven heb cz nog niet nodig gehad.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg