3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online declareren

Declaratie overmaken op rekening.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemak om via internet declaraties en andere zaken af te handelen.

Pro-actief meedenken met de klant. Vorig jaar heb ik mijn extra pakketten er af gehaald. Het zou fijn geweest zijn als CZ, op basis van mijn declaraties van vorig jaar mij ongevraagd advies had gegeven hierover, want dan had ik de pakketten er niet af gehaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De te geven vergoeding en het tijdsbestek van aanvraag en behandeling

Pluspunten

afhandeling en snelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informatie over het geheel.

Het gerommel met medicijnmerken.

Pluspunten

afhandeling van de zorgkosten

Kennis Telefonische medewerkers

Pluspunten

De Service, en alles is goed uitgelegd op de site.

Nvt

Pluspunten

Systematiek

Premieverlaging.!!!

Pluspunten

Dekking Snelle bediening

Nog geen ervaring

Pluspunten

Snelheid van nota's betalen. Het opsporen van nota-fraudes.

Weet niet.

Pluspunten

Op dit moment is voor mij de CZ een goede verzekering, ik heb geen aanleiding om iets anders te doen. Heb net een Lourdes reis achter de rug. Een ervaring en verzorging die je niet snel vergeet. de complimenten hier voor.

Pluspunten

service

niets

Pluspunten

Ik ben een tevreden klant van CZ. Dit komt omdat CZ mij het gevoel geeft dat ik klant ben.

Op dit moment heb ik geen concrete verbeterpunten. Waar ik persoonlijk nog wel behoefte aan zou hebben is 2 x per jaar een overzicht ontvangen van de gedeclareerde kosten op mijn naam die door arten, ziekhuizen enz. worden gedaan. Ik zou het op prijs stellen dat CZ mij hierover zou informeren. Ik weet nu namelijk niet welke declaraties er door derden op mijn naam worden gedaan.

Pluspunten

Dat je via mijncz veel gegevens kunt inzien en terug kijken. Blijft alles mooi overzichtelijk.

Ik vind dat cZ de klanten niet genoeg informeert over de wijzigingen in de zorg.

Pluspunten

veel online communicatie

omschrijving van ingediende declaraties door zorgverleners

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Contact, wachtlijstbemiddeling, overzichtelijke website

Lagere premies

Pluspunten

ik ben heel tevreden over CZ als geheel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Dit soort onderzoeken, mits er ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt.

- Samenstelling basispakket: uitgekleed er zitten veel zaken in waar geen/weinig vraag naar is voor veel mensen; - Vergoedingen medicijnen: niet alleen maar de goedkope medicijnen vergoeden. Denk aan de patiënt en niet altijd aan alleen maar nog meer geld verdienen. Niet alle goedkope medicijnen zijn even goed als de duurdere originele. Gezondheid patiënt mag nooit uit het oog verloren gaan. - Onderscheidt je eens t.o.v. andere zorgverzekeraars. - Controleer declaraties ziekenhuizen en artsen beter, daar is denk ik, veel meer geld op te besparen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede sevice goed berijkbaar

meer mogelijkheden vergoedingen voor mensen met beperkingen

2 sterren: slechter dan verwacht

De medicijnen atlas: Op de bijsluiter van de door mij gebruikte medicijnen staat dat spier-en gewrichtspijnen vaak voorkomen en heb daar veel last van, doch op uw medicijnen atlas staat dat voor deze medicijnen "zelden" deze genoemde pijnen voorkomen! Iemand heeft er dus gelogen, maar wie?! Ik heb de indruk dat CZ v.w.b. de door haar voorgeschreven medicijnen een en ander goed praat!

Pluspunten

Ik heb goede ervaringen met de zorg die CZ biedt. Soms is er wel eens een misverstand geweest over de geldigheid van een akkoordverklaring, maar na e-mail contact en telefonisch overleg met een vriendelijke mevrouw was alles al snel opgelost. Dus over communicatie geen klachten. Verder hoop ik dat ik gezond blijf en de diensten van CZ niet al te vaak nodig heb, alleen maar voor de reguliere zaken om zo gezond mogelijk te blijven.

Ik heb geen suggesties of ervaringen daaromtrent.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg