3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bereikbaarheid en het gebruik van de webside

De vergoeding rechtstreeks aan o.a. Famed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het digitaal indienen van nota's

De vegoeding voor hulpmiddelen. En permanante make-up. Door mijn huidziekte heb ik 1x een vergoeding gekregen voor permanente make-up en daar moet ik het dan mee doen. Terwijl door mijn ziekte de make-up na 2 jaar al is vervaagd. Vraag me soms af waar ik dan uberhaupt voor verzekerd ben.

Pluspunten

de hulp die ik steeds weer krijg van de zorgservice.

de voorlichting van de klachten en informatielijn kan exacter. Er sluipen soms foutjes in het gegeven advies.

Pluspunten

De vriendelijke telefonistes, als ik vragen heb!,

Ik zou nu niks kunnen bedenken!,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Directe doorschakeling naar betrokken afdeling. Gebeld worden als een vraag via e-mail wordt gesteld.

Er wordt teveel winst gemaakt, dus de premie kan omlaag. Door de afdeling declaraties wordt ( onder het mom `we hebben afspraken met deze firma`) rekeningen betaald. Dus niet weten wat op de rekening staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van rekeningen

Ik kan op dit moment niets bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mensen van 50 plus nog meer voordelen geven. en verschil in polis tussen mannen en vrouwen. dit i.v.m de pil,zwangenschap en zo zijn er denk ik nog wel meer voordelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben gewoon tevreden.

De eigen bijdrage naar beneden maar dat is waarschijnlijk een beslissing uit den Haag.

Pluspunten

goede verzekering, snelle verwerking, goede ondersteuning

Pluspunten

uitbetalen van nota's, geven van informatie op vragen, vriendelijke en eerlijke uitstraling in contacten, duidelijke website over verzekeringsmogelijkheden, informatief en overzichtelijk, vlotte afhandeling van declaraties.

eigenlijk niet zo veel, ik denk meer aan het premietarief, hou het zo laag mogelijk en geef voldoende dekking (maatwerk), bespreekbaar maken van de huisartskosten b.v. bij herhalingsrecepten of kosten voor het bijhouden van het medisch dossier.

Pluspunten

Transparantie en duidelijkheid op CZ website en klantschermen

Premie en eigen risico

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weinig gedoe met declaraties, vaak rechtstreeks met zorgverlener. Overzichtelijke website.

Vergoedingsregeling en budgetten voor 2e lijns GGZ,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

????

???

Pluspunten

goede en snelle service

tot op heden geen klachten zou dus niet weten wat beter kan

Pluspunten

Voorlichting, verder kan ik even niets bedenken, ik kom gelukkig nooit bij de dokter, ik krijg mijn pillen als ik e nodig heb en ik vind het fijn dat we de eigen bijdrage via automatisch incasso per maand kunnen afrekenen. Ik ben dit jaar tot nu tot een goedkope client, de eigen bijdrage dekt de kosten

Geen mening

Pluspunten

alles goed, zo door gaan

???

Pluspunten

snelle sevice

geen idee heb niets anders nodig

Pluspunten

Dat de facturen rechtsstreeks betaald worden

Wat toelichting bij bv aanvullende verzekeringen, hoe daar mee om te gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

modernisering (meegaan met de tijd) wachtlijstbemiddeling diensten via mijn CZ

controle op vergoedingen aan zorgverleners betrokkenheid nieuwsbrief CZ app (android)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De communicatie

Uitbreiding van het standaard pakket. Ik vind het persoonlijk belachelijk dat standaard controle door tandarts niet vergoed wordt.

Pluspunten

De snelle afhandeling van vergoedingen. Overzichtelijkheid van polis. Goede dekkingen.

Andere vergoeding voor alternatieve geneeskunde. Bijv. Tot 500 euro geheel betaald daarna eigen kosten... Kosten polis lager...

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg