Pluspunten

Ik ben een tevreden klant, kontakten verlopen soepel en goed.

Eigen bijdrage voor chronisch zieken verlagen

Pluspunten

Snelle afhandeling van nota's en reactie op vragen.

Verbeteren alternatieve zorg! Ik ga nooit naar de huisarts en zou graag zelf mijn potje alternatieve zorg beheren!!

Pluspunten

snelheid van declaratie verwerking. vragen worden snel beantwoord

de premie kan scherper, er wordt te makkelijk de last bij de verzekerde gelegd

Pluspunten

De dienstverlening, de telefonische bereikbaarheid.. Inmiddels minstens een jaar geleden dat ik gebeld heb.

Tja, de prijs mag natuurlijk altijd scherper, maar dan zonder sigaar uit eigen doos

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kan niet echt beoordelen. nog geen contact gehad. Nog niet nodig geweest.

Pluspunten

geen opmerkingen. Alles verloopt naar wens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online declareren

Vanaf prijzen als lokker. Rekeningen Zonder verdere specificatie. Of orgineel van de zorgverlener. Indicatie prijslijst ontbreekt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelukkig ben ik in de omstandigheid dat ik tot nu toe bijna tot geen medische zorg nodig heb. Derhalve kan ik deze vraag niet beantwoorden.

Idem

Meer via mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weet niets

Weet niets

Pluspunten

Informative site, afhandelen declaraties per internet, goed historisch inzicht in zorgkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service en in behandeling nemen van nota's. Duidelijke informatie bij vragen.

Uitleg en overzichtelijkheid van de nota's en nog te besteden zorg cq behandelingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gewoon alles

ik zou het niet weten

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden, goede voorlichting en snel met uitkeren.

Betalingstermijn voor klant moet langer dan de 8 dagen die cz nu hanteert en / of eerlijk worden gehanteerd. Post die er 5 dagen over doet betekent dat de rekening in drie dagen moet worden betaald.

Pluspunten

Dat ons gezin 2 chronisch zieken heeft en dat wij altijd correct worden geholpen. Ook de noodzakelijke medicatie,zeker met epilepsie,is het heel belangrijk dat je dezelfde medicatie blijft houden die je al 20 jaar gebruikt. Prima geregeld.

Pluspunten

Probleemloos afwikkelen van declaraties, hetzij rechtstreeks aan de zorgverlener of via declaratie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb eigenlijk weinig contact gehad dit jaar en kan dit niet goed beoordelen momenteel. Ik vind wel dat jullie actief in het nieuws zijn, heel goed!

Ik kreeg onlangs een afrekening van 1,5 jaar geleden. Dat zou niet moeten kunnen. Zeker niet in een tijd van budgetteren om de boel op de rit te kunnen houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke regels. snelle afwikkeling van nota's. en een goede verzekering voor een redelijke prijs.

Pluspunten

De benadering van verzekerden is correct en vragen worden snel beantwoord ev door zsm terug te bellen.

Ik zie geen direkte reden voor verbetering, ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het aanpakken van onterechte declaraties van zorgverleners. Het terugdringen van medicijn kosten, wat weer niet ten kosten van de patient mag zijn. Het beoordelen van ziekenhuizen.

Ik wil geen eigenbijdragen. Ik vind dat ik te veel moet bijbetalen ondanks mijn hoge bijverzekering. Dit in het licht van de grote winsten die zorgverzekeringen maken. Wij leefden altijd in een solidaire maatschappij. Toen ik jong was betaalde ik mijn verzekering en vroeg geen hulp, nu ben ik ouder en vraag wel om hulp. Ik heb met u een conflict gehad over het weghalen van een vetbult op mijn hoofd, wat u een cosmetische ingreep vond en mij in grote geestelijke problemen bracht.

Pluspunten

korrekte info bereikbaarheid, ook vanuit buitenland

het hele gedoe met rekeningen, eigen risicorekeningen en alle rompslomp eromheen m.i. geldverslindend! soms ook diverse apotheken moeten bezoeken om het door CZ goedgekeurde medicijn te verkrijgen!! Erg storend!!

Pluspunten

Tot op heden alles. Daar ik gelukkig maar weinig gebruik hoef te maken van de zorgverzekeraar

Tot op heden niets

Ringbaan West 236