Pluspunten

De service in vorm van advies geven, tijd voor je nemen als je speciale vragen hebt (zoals in mijn geval over borst******)! Vlotte uitbetaling van rekeningen.

Zou op dit moment niet weten !

Pluspunten

voorlichting;klantvriendelijkheid; afhandeling facturen.

zou het niet weten.

Pluspunten

Duidelijkheid

Nog weinig of geen ervaring gehad met behandelingen.

Pluspunten

relevante informatie naar de klanten

wachttijden ziekenhuis

Pluspunten

de website is duidelijk en beter dan andere zorg verzekeraars. Er wordt ook goed en adequaat gereageerd op vragen via de website. Ik krijg altijd binnen de gestelde termijn een antwoordje terug op mail

Soms is het erg zoeken naar de percentages of bedragen die je vergoed krijgt. Daarom is het prettig de vraag te kunnen stellen per mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Omdat ik tot heden nog goed gezond ben, op enkele ouderdom kwaaltjes na, heb ik weinig met CZ te doen. De keren dat ik wel met CZ te doen heb zijn tot tevredenheid opgelost.

Het grote probleem is de steeds stijgende maandelijkse bijdrage en het steeds stijgende eigen risico. Ook is de samenstelling van de extra pakketten een overweging waard. Een 65 jarige hoeft niet verzekerd te zijn voor een beugel of de pil. Maar wel voor steunkousen en bril.

Pluspunten

Regelmatige informatie en mogelijkheid veel via internet te regelen.

Handig zou zijn een of twee vaste contactpersonen te hebben, ook via internet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Finbox

Inzicht in bedrag voor welke handeling/aktiviteit er betaald moet worden. Met name wat de verklaring voor de apotheekuitgaves kan duidelijker. nu is er een bedrag maar voor wie voor wat ontbreekt op de specificatie

Pluspunten

service

goedkoper

2 sterren: slechter dan verwacht

Stoppen met dat magazine en die kosten in mindering brengen op premie

Pluspunten

Geen ervaring goed/slecht, betaal iedere maand premie en dat js het.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het waarborgen van de privacy. Mijn beoordeling hoeft niet gepubliceerd te worden. Daarom vul ik niets in! Er is geen mogelijkheid CZ te beoordelen zonder dat e.e.a. gepubliceerd wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb er weinig mee te maken, alleen wordt er elke maand 133 euro van mijn rekening afgeschreven wat ik erg veel vind.

Ik ben bijna nooit ziek, maak nauwelijks gebruik van uw voorziening. Als ik dan sporadisch een pilletje gebruik of een schoonmaakbeurt aan mijn tanden onderga, moet ik dat altijd zelf betalen. Ik erger mij daar verschrikkelijk aan. Ook is hoogst irritant dat ik een rekening van september 2012 in september 2013 moet betalen. Heel inefficiënt. De eigen bijdrage moet eraf of de premie halveren.

Pluspunten

Ik begrijp niet waarom de lormetazepam niet vergoed wordt?? Slapen is een must, vooral als liggen met pijn (botontkalking) een hele nacht lang niet te doen is zonder pilletje??

De eigen bijdrage zou eigenlijk in maandelijkse termijnen moeten kunnen betaald worden!!!!! Het komt n.l. nogal al hard aan de eerste maanden met 2 personen en veel medicijnen.

Pluspunten

dat CZ meedenkt in de goede zorg in een breed vlak.

dat de betaling meer gestructureerd door inzage van persoonlijke behandeling en levering medicijnen dmv gespecificeerde facturen zodat dat de consument weet en bewust wordt van wat het kostenplaatje is en de vergissingen / ******gevoeligheid verdwijnt.

Pluspunten

Duidelijk en veel keuze mogelijkheden

Meer aandacht voor alternatieven,uit ervaring weet ik dat hiermee goede resultaten te behalen zijn.

Pluspunten

de klantgerichte instelling van uw medewerk(st)ers. de snelheid van afhandelen nota's,

controle op declaraties zorgverleners

Pluspunten

Snelheid verwerking declaraties, informatie updates

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie op de website

Zorgen voor alerts voor speifieke zaken die mij interesseren op gezondheid gebied. Betere informatie over alternatieve gezondheid

Pluspunten

De reactietijd tussen declareren en verwerking van de declaratie. De wijze waarop mijn telefonische vragen zijn beantwoord.

Pluspunten

dat alles duidelijk wordt weergegeven.

nvt

Ringbaan West 236