3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs-kwaliteit Declaratie-app

Geen declaraties sturen die een jaar oud zijn. Hierin afspraken maken met zorggpartijen. Belastingdienst verplicht te factureren binnen een maand na afloop van levering dienst/product. Moet ziekenhuis etc ook maar aan voldoen. Nu word ik soms geconfronteerd met naheffing over 1,5 jaar terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bekijken van de zorgkosten

de zorgkosten kunnen uitgebreider weergegeven worden. b.v. namen gedeclareerde medicijnen en hoeveelheid. voorlichting: niet doorverwijzen naar derde maar info geven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kunt er altijd bellen en alleen af en toe lang wachten voor dat je die persoon kunt spreken dat is wel jammer

graag snel contact want de telefoon word steeds duurde

Pluspunten

Korte wachttijden klantenservice. Deskundigheid Snelle reactie en snel afhandelen declaratitis

Pluspunten

Deskundigheid en snelheid waarmee vragen worden beantwoord. De internetsite en "mijn CZ" (goed overzicht rekeningen, declaraties en historie). Gespreid betalen ER

acties

Pluspunten

CZ winkel; persoonlijk hulp en advies is bijzonder prettig. Heel vriendelijke en betrokken medewerkster in Heerlen!

eigen risico niet voor vakantie periode afhouden; beter verspreiden over hjet jaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Knatenservice, website en afhandeling declaraties

Duidelijkheid eigen bijdrage (medicatie) ten opzichte van wettelijke bijdrage. Wat is er nou waarvan betaald

Pluspunten

Goede duidelijke informatie Snelle reactie op vragen Optimaal benutten van Internet Goede dekking op de nodige medice voorzieningen Pakket keuze mogelijkheden Aanvullende verzekeringen

Tarieven moeten omlaag om het betaalbaar te houden Eigen risico is erg hoog (zeker voor mensen die het met minder geld moeten doen)

Pluspunten

De manier waarop er met de patienten wordt omgegaan en de snelle afhandeling van afspraken.

soms langer wachten dan de gemaakte afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle terug- betalingen declaraties

wanneer je meerdere declaraties indiend nemen ze alleen de eerste in behandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

automatisering

het logo en de kleur

Pluspunten

De site van cz, het via mijn cz indienen van rekeningen en het overzicht van het verbruik aan ziektekosten. Prijs kwaliteit is ook goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ingediende rekeningen worden snel betaald

Vanwege een (in Nederland) onbekende stofwisselingsziekte moet ik, om de kans op hart en vaatziekte te verkleinen, medicatie slikken die niet officieel als medicatie staat omschreven. De kosten daarvan zijn ca E 200 per jaar. Ik kan hoog of laag springen en kom zelfs niet voorbij de juridische afdeling. Ook is er geen coulance mogelijkheid. Ik heb het voorlopig maar opgegeven. Men stelt dat ik als leek dien aan te tonen dat de medicatie onmisbaar is voor mij. CZ draait de situatie dus om, want als CZ het NIET weet, dienen zij expertise hierover in te huren en het niet bij de patient neer te leggen !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet beter dan anderen, online portaal is handig. Ziekte kosten te hoog in nederland

Mate van vergoeding voor de enorme maandpremie

Pluspunten

Tot nog toe alles snelle afhandeling

Pluspunten

Je kan alles regelen vanachter de pc.

Op dit moment zou ik dat niet weten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

internet verkeer met CZ is een ramp

Pluspunten

snelle afhandeling van ingediende nota's digitale rekening ruim voor afgeschreven datum in huis

Pluspunten

Declaraties van zorgverleners worden (waarschijnlijk) goed afgehandeld zonder dat ik er omkijken naar heb.

Ik neem nooit de moeite om uit te zoeken welke verzekeraar voor mij het beste zou zijn. Geen idee of ik voor CZ zou kiezen als ik dat wel zou doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service , afhandeling en uitleg

de premie zou scherper mogen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle uitbetaling nota,s

?

Pluspunten

alles digitaal

Prijs

Pluspunten

Ik heb gelukkig CZ weinig nodig. Zoals het nu gaat en de dingen die ik nodig heb gaan vlot.

Pluspunten

Het vooraf meedelen van de af te schrijven bedragen inzake het eigen risico. Het bemiddelen bij het zoeken naar een ziekenhuis in de omgeving van de woonplaats als de behandeling in het ziekenhuis in de eigen woonplaats onevenredig lang gaat duren. De service en de beantwoording van telefonische vragen.

Verlaging van de premie voor senioren omdat aan de verlaging van het eigen risico CZ geen invloed heeft.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg