Pluspunten

Geen problemen met vergoedingen. Alle gebruikte zorgverleners hebben contract met CZ. Goede informatie over verleende zorg en duidelijke antwoorden op vragen. Ik kan gebruik maken van een collectiviteitskorting bij mijn werkgever.

Eigenlijk niets. De prijs kan natuurlijk altijd beter maar dit is voor mij niet doorslaggevend.

Pluspunten

Ik vind het heel prettig dat als ik vragen heb over mijn gezondheid en alles wat daarmee verwant is ze kan stellen en zo goed mogelijk door de cz medewerkers geholpen wordt. Het stel gerust

?

Pluspunten

Alles

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website waarop men veel kan vinden, het digitaal mogelijk maken van indienen facturen, overzicht verkrijgen van kosten etc.

Tezamen met alle andere ziektekostenverzekeraars eens bekijken waarom de zorgkosten nu zo hoog zijn? In ons gezin is er de afgelopen 10 jaar niet zo heel veel veranderd qua zorgvraag maar toch zijn wij beduidend veel meer gaan betalen! Wordt er niet teveel geld 'weggegooid' aan onnodig gemaakte kosten? Heb net als thuis de uitgaven in de gaten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede benaderbare site. Over het algemeen goede telefonische benaderbaarheid. Informatie over rekeningen (digitaal)

De zorg kan veel goedkoper. Medici zijn goed in het medicaliseren maar zijn veelal minder goede professionals als het gaat om efficiente zorgverlening. Cz kan daar een rol in spelen .

Pluspunten

Heb niet zo veel weet van wat goed is , ik ben tevreden

Pluspunten

De telefonische informatie omtrent het eventueel aanvragen van een 2nd opinion

Pluspunten

afhandeling van declaraties, informatie en uitleg per telefoon,

geen reden om ontevreden te zijn

Pluspunten

Cz informatieblad- de website-betalingen facturen- heldere facturen

Financiële ondersteuning bij uitzonderlijke ziektes

Pluspunten

De mogelijkheid om mijn eigen risico in 10 termijnen te betalen.

Zou ik niet weten, ik heb geen klachten betreffende CZ.

Pluspunten

Snelle afhandeling rekeningen. Regelmatig informatie.

Pluspunten

de service via telefoon en de voorlichting via CENZ

de vraag van welk ziekenhuis zou voor mijn probleem woord wat vaag beantwoord er zou duidelijker aangegeven moeten worden wat echt de juistem keuze is is

Pluspunten

O.a. Accurate afhandeling van declaraties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantenservice geeft duidelijk antwoord en is vriendelijk. Mijn Cz is up to date en eenvoudig.

soms onduidelijk welk deel van een recept wordt vergoed. Zie je pas later op je declaraties. Worden grote declaraties ook op echtheid gecontroleerd. Ben je echt 3 dagen opgenomen of zijn het er maar 2 geweest. Contole op waarheid bij de patient mis ik soms.

Pluspunten

Ik heb geen enkel probleem bij de CZ

soms duurt het erg lang voor de nota komt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afwikkeling deklaraties en het online beschikbare overzicht

?

Pluspunten

De snelle afhandeling van de nota's. Een duidelijk en overzichtelijk beeld van de zorgkosten.

Een snellere indiening van zorgnota's door b.v. ziekenhuizen en trombosediensten. Dit bevorderd de duidelijkheid in de zorgkosten. Een lagere prijs van de zorgverzekering!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben 10 maanden geleden begonnen met sporten onder begeleiding voor diabeet,artrose met goed resultaat,maar word niet vergoeg door CZ.

Pluspunten

Adequaat reageren

Inzicht in de vergoede kosten op mijn CZ. Ziekenhuiskosten zie ik niet staan.

Pluspunten

Dat je met vragen kunt komen van allerlei zaken, en goed geholpen wordt.

Hopen dat het PGB bij de zorg verzekeraar komt in 2015 en niet bij de gemeentelijke WMO. Verder ben ik zeer te vrede.

Pluspunten

De snelle en goede duidelijke afhandelingen van de rekeningen. Verder maak ik niet zo veel gebruik van de diensten van C.Z

Daar ik de ziekte van Bechterew heb zou ik graag zien dat fysio therapie onbeperkt in het pakket (top) zou zitten. Zoals het eerst was. Fysio is zeker een verlichting van de klachten bij mensen met Reuma aandoeningen

Pluspunten

De hele verwerking en dekking van de polis vind ik goed.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg