Pluspunten

Acceptabele premie Goede dekking voor oa. medicijnen/vaccins cs voor als je buitenlandse reizen maakt. Vlotte afhandeling nota's via 'mijn CZ'.

Pluspunten

Tot nu toe beval CZ zorgverzekering mij heel goed. Hopelijk blijft t zo.

Pluspunten

Scherpe prijs Gemak van online

Voorwaarden (bijv. Tandarts, is erg basic...)

Pluspunten

Wij zijn al jaren bij jullie verzekerd, en tot nog toe geen klachten gehad. Bij Mijn CZ kan je al je gegevens nakijken. Iedere rekening controleren! Je hulp kan vragen bij wachttijden, en seccond opinium.

Nadeel dat de restitutie verzekering een stuk duurder is, en wij dus de natura polis hebben, en ik heb het nagekeken, dat jullie voor zeker 80% bij ons in de buurt contracten hebben met ziekenhuizen enzo, maar ik toch altijd de angst heb ergens terecht te komen waar wij niet heen willen of kunnen. Ik rij zelf geen auto en als mijn man niet in de buurt (eventueel) terecht zou kunnen ben ik altijd afhankelijk van anderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling declaraties. Heldere site.

Pluspunten

Ik gebruik CZ direct. De app op mijn telefoon, zeer gebruiksvriendelijk, super! Snelle afwikkeling van ingediende rekeningen. De chat functie op de webiste is heel fijn, direct contact en over het algemeen direct een duidelijk antwoord.

Via de app een rekening indienen is fijn, wanneer je een rekening digitaal krijgt en deze op hebt geslagen op je telefoon, dan moet ik deze nu eerst uitprinten. Het zou fijn zijn als je dus ook een foto/document kunt oploaden via de app Ik zou graag via de app op de telefoon ook de post in willen kunnen zien, nu krijg ik een mail met de melding dat er een bericht is op mijn CZ en moet ik inloggen op de website van CZ. Kortom, het zou fijn zijn als er zo veel mogelijk via de app kan op mijn telefoon Vergoedingen voor alternatieve behandelingen/psychocosiale therapie zijn lager geworden per sessie, de artsen worden duurder, het is vervelend dat je naast het eigen risico wat steeds omhoog gaat steeds meer zelf moet betalen. Maar goed, dat geldt misschien ook voor andere vergoedingen. Het is wel vervelend.

Pluspunten

Dat je zelf veel kan regelen. Op elk moment van de dag. Dat willen we graag zelf allemaal. Het is goedkoper dan een "gewone" polis.

De prijs, mag nog minder omdat je eigenlijk alles zelf moet doen, je hebt minder contact met de medewerkers, krijgt minder post want met post ga je direct aan de gang en met mail kun je wel eens dingen uitstellen of vergeten, moet meer zelf je eigen map in de gaten houden,

Pluspunten

Prijs Kwaliteit

Ik weet niet of jullie er direct iets aan kunnen doen. Maar als ik nieuwe medicijnen krijg van de apotheek, dan krijg ik er een extra brief bij, wat voor mij geheel onnodig is, want ik kan de bijsluiter ook wel lezen. Echter moet je dan wel 6-7 euro extra daarvoor betalen, echt belachelijk. Daarbij vindt ik dat de apotheker ook altijd veel te veel pillen in een doosje doen, daarvoor moet je ook altijd teveel voor betalen.

Pluspunten

alles wordt prima geregeld

het is goed zo

Pluspunten

goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle service

Pluspunten

Pluspunten

De communicatie en die app waarmee ik decla's kan inleveren.

De site is nog een beetje ouderwets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

neutraal. ik heb cz niet veel nodig gehad

premies lager?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De meeste dingen worden goed geregeld. Maar als je naar de klantenservice belt dan hebben ze een grote mond en wordt je vraag niet beantwoord.

Zorgen dat er professionele mensen aan de telefoon zitten die met je meedenken en niet zo callcenter.

Pluspunten

Ik heb weinig contact met CZ, alles gaat redelijk automatisch

Pluspunten

Snelle afhandeling van nota's Evenzo correcte en snelle beantwoording van mail. Klantgericht.

Er zal altijd wel een verbeter punt zijn, streef er naar om de beste te zijn.

Pluspunten

afhandeling van betalingen--telefonisch bereikbaarheid en Service en vriendelijkheid

Premie lager.

Pluspunten

informatie ,overzicht over verbruik en tegoed van zorg.

afwikkeling gemaakte kosten ,in het jaar van behandeling en niet 2 of 1jaar later.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het juist beoordelen van het te vergoeden operatie/behandeling voor het af te keuren

Pluspunten

direct, snelle service

geen persoonlijk contact

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat ik het net kan betalen

De zorgpremie kan goedkoper .... bijna alles van me geld gaat daarheen..

Pluspunten

duidelijk overzicht , behulpzame klanten service. eigen risico in termijnen , redelijk maandbedrag ,

maand bedrag mag wel iets lager . soms te lange wachttijd op klantenservice

Pluspunten

de manier van oplossen bij betalingsprobleem

de communicatie van CZ onderling cq intern

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.