Pluspunten

De service en duidelijk

Is ok zo

Pluspunten

Site is overzichtelijk en inscannen van nota's gaat heel erg makkelijk.

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties. Alles digitaal terug te vinden, en bij telefonisch contact prettige benadering door medewerkers!

Kan zo niets bedenken. Zegt ook genoeg!

Pluspunten

makkelijk alles online te regelen, je hoef de deur niet meer uit!

Vindt het prima zo!

Pluspunten

dat alles online is

Snellere afhandeling declaraties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel compleet pakket in 2015 tegen gunstige premie

Ik had bij CZ Condooms besteld begin december 2015 nooit meer wat van gehoord laat staan gekregen.

Pluspunten

De goede behandeling van de vragen en de afhandeling van de declaraties

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Administratie, want we zijn momenteel geen klant meer van jullie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

is me prima bevallen.

niet slim om een klanttevredenheidsonderzoek te houden begin januari aangezien ik niet meer bij cz verzekerd ben beter eind december.

Pluspunten

Het gemak van on line

?

Pluspunten

Prima goede service. En klantvriendelijk.

Kan zo gauw niks bedenken.

Pluspunten

De zorg

Premie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niets. Jullie doen net waar jullie voor betaald worden. Dat is toch wel het minste

Eerst waren jullie duidelijk in de keuzes. Gewoon drie pakketten en dat was het. Nu weer veel te veel keuzes. Verder zijn jullie te duur. En ook steeds minder vergoedingen voor ieder jaar meer geld. Er moeten minder mensen bij jullie werken dan worden jullie ook goedkoper. Ook veel te veel kantoren. Niet meer van deze tijd.

Pluspunten

CZ direct in z'n totaliteit. Het gemak van alles via e-mail te kunnen doen.

Antwoord op specifieke vragen. Mag via de mail wel iets duidelijker. Heb één keer een vraag gesteld omtrent een behandeling en pas na 5 e-mails werd het antwoord duidelijk toen een medewerker van CZ telefonisch uitleg gaf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service

financiele afhandeling kan sneller

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles via het Internet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nauwelijks administratie, duidelijk en goed geregeld.

De prijs

Zijn geen klant meer bij CZ

Pluspunten

Ik vind de snelheid en kwaliteit van de service betreffende klachtenafhandeling supergoed. Alles wordt duidelijk uitgelegd en toegelicht, zodat ook daadwerkelijk alle vragen beantwoord worden,

Niets. Het enige, wat beter kan, heeft niets met CZ als organisatie te maken. Ik vind, dat veel bedragen automatisch te snel afgehandeld worden door zorgverzekeraars, aangezien dit van te voren met specialisten en huisartsen is vastgelegd, terwijl ik het gevoel heb, dat daar door deze laatste partijen vaak misbruik van wordt gemaakt. En daar zijn zij ook nog bewust. Dat is geldklopperij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nooit gezeik met de zorgaanbieder die ik bezoek zoals tandarts en fysiopeut

De prijs kan wat naar beneden , als je ziet wat jullie winst was de afgelopen jaren , dan ben ik van mening dat de premie niet omhoog hoeft , en een polis voor mensen zonder nageslacht / reptielen zou ook zeer wenselijk zijn. Dat ik mee moet betalen voor een IVF behandeling of voor iemand die wil stoppen met roken ,dat zit me wel heel erg dwars

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen oordeel, gelukkig al jaren geen ziektekosten gehad.

Dom om aan mij een mening te vragen, heb mijn verzekering bij CZ per 1-1-2016 beëindigd. En dat doe je niet uit tevredenheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De nieuwe app

Overzicht vergoedingen

Pluspunten

Omdat contact met CZ Direct alleen online gaat, kun je je vraag en/of opmerkingen altijd meteen kwijt. Geen lange wachttijden aan de telefoon en meestal binnen 2 werkdagen antwoord. Bovendien werkt CZ Direct altijd mee aan een betalingsregeling wanneer er onverwacht hoge zorgkosten zijn. Zeker zo fijn!

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.