Pluspunten

snelle afhandeling van de ingestuurde nota's

Pluspunten

Het online opsturen van facturen gaat uitstekend!

De polissen niet meer uitkleden, het is al duur genoeg!!

Pluspunten

Vergoedingen zijn oke, evenals service als er eens iets is.

Spoedzorg dichtbij huis. Vorig jaar is hier in mijn woonplaats Hellevoetsluis de Huisartsenpost gesloten, waardoor we nu allemaal naar Spijkenisse moeten. Doordat er niks anders in de buurt is, is het daar echter belachelijk druk en lopen wachttijden op tot wel 3 uur!! Bovendien is het ziekenhuis in Spijkenisse ook anders dan vroeger waardoor er minder voorzieningen zijn en je vaak na 3 uur wachten alsnog naar Rotterdam moet omdat je niet ter plekke behandeld kan worden. Er MOET echt een HAP komen in Hellevoetsluis, en dan wel mét apotheek! Want dat was voorheen ook al een ramp, dan was er wel een HAP maar als je medicijnen nodig had moest je alsnog helemaal naar Spijkenisse omdat hier de apotheken dicht zijn in de avonden en het weekend. Er zijn voldoende voorzieningen hier qua zorg, denk aan het Van Weel Bethesda dependance bij de Struytse Hoeck, of het Helius MC aan het schelpenpad, waar al een ingebouwde apotheek bij zit! Kwestie van personeel neerzetten, en je hebt een HAP voor avonden, nachten en weekenden. Ik vind dat CZ zich hier hard voor moet gaan maken om dit te realiseren!

Pluspunten

Totaal onbezorgd en tevreden vertrouwen op goede zorg van CZdirect laat je niet zitten met onverwachte zaken. Afspraken zijn duidelijk en worden strikt en correct nageleefd.

Zorg er voor dat mensen ook een pas krijgen voor hulp in het buitenland zodat ze onbezorgd kunnen reizen en vertrouwen op goede zorg zonder rompslomp waar je niet op zit te wachten in nood...

Pluspunten

Makkelijk om alles digitaal te regelen.

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De premie en dat je meteen inzicht hebt in je kostenverbruik. Ook wanneer je iets wil opzoeken, is redelijk te vinden.

Ik ben in JANUARI 2015 opgenomen geweest en heb daardoor nog steeds geen inzicht of overzicht ontvangen van de gemaakte kosten. Ook niet of ik extra moet betalen. Ik vind dit vreemd dat ik hier niets over hoor. Van een vriend heb ik gehoord dat hij ná behandeling in het ziekenhuis heel veel moest bijbetalen. Aangezien ik door mijn opname en langzame herstel ook nog mijn baan ben kwijtgeraakt, zie ik hier enorm tegen op. Ook heb ik geïnformeerd bij jullie om te kijken of er ondersteuning vanuit CZ was, om mij te helpen om te kijken hoe ik eerder kon opknappen. Zie de brief die daarover geschreven is. Dit had ik zelf ook al bedacht.

Pluspunten

vlotte en overzichtelijke afwerking van facturen en goede telefonische bereikbaarheid

met een knipoog:.... lagere premie

Pluspunten

prijs

meer vergoeding

Pluspunten

Pluspunten

snelheid van behandeling van nota's wijze van communicatie gebruik van internetsite wijze van indienen van nota's via internet

niks

Pluspunten

tandarts gedeeltelijk in aanvullend pakket opgenomen, vlotte afhandeling declaraties

Prijs van verzekering steeg flink op het moment dat ik dertig werd. Dat vind ik leeftijdsdiscriminatie die echt niet meer van deze tijd is. Ik ben nog jong, studeer weer - dus ben op een budgetverzekering aangewezen - en ik ben nu bovendien fitter en gezonder dan toen ik 20 was!

Pluspunten

Snelle afhandeling van de declaraties

Ik ben zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs / kwaliteit verhouding.

Ik heb het idee dat verzekering duurder wordt t.o.v. concurrenten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel alles regelen via internet. Makkelijk declareren van rekeningen.

Duidelijker overzich wat vergoed wordt.

Pluspunten

Premie, vergoedingen goed afgestemd op doelgroep, alles digitaal.

Vergoeding tandarts terug naar 100%

Pluspunten

Je word op alle fronten goed geholpen

Hou het betaalbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk makkelijk

Een makkelijke en overzichtelijke app voor op tablet/ mobiel zodat je niet meer naar de site moet.

Pluspunten

info voorziening en vlotte afhandeling van declaraties en vragen en opmerkingen

geen idee; het gaat goed zo; dus ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid bij betalingen via website

Zou het op dit moment niet weten

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site!

Nog geen problemen ervaren

Pluspunten

snelle afhandelingen ingediende rekeningen

Pluspunten

Dat er in het verleden tegen mij verteld werd door een arts dat ik met mijn ziekte moest leren leven . En daar mijn cz met mij samen verder naar gezocht voor een andere behandeling en met succes . Ik ben daar goed in geholpen doo jullie .

De gesprekken aan de telefoon mogen volgens mij maar 10 min duren , daar leggen jullie een enorme druk op jullie personeel. Wat ik echt jammer vind . Zou niet mogen . Dus doe daar wat aan en geef ze wat meer ruimte om de klant goed te woord te staan. Dan verdiend iedereen een groene smily

Pluspunten

* Snelle uitbetaling van ingediende rekeningen. * Regelmatige informatie via email. * Lagere premie omdat alles per computer gaat.

Tot op heden nog niets negatiefs meegemaakt, dus alles loopt verder goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle betalingen, overzichtelijk persoonlijk dossier

Soms storing met downloaden rekeningen

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.