Pluspunten

makkelijk, duidelijk

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voorheen liep mijn verzekering via CZ, Hierbij ontving ik een premie-korting van 8%, vanwege een collectiviteit. Na overstap naar CZdirect, vanwege een voorgespiegelde goedkopere premie, bleek de collectivi- teitskorting niet meer van toepassing. Hierdoor is de zogenaamde goedkopere CZdirect een fopspeen .Een sigaar uit eigen doos ..Bedrog

Pluspunten

Overzichtelijke informatie in een prettige user interface

Ik betaal mijn gezinspremie per jaar. Dat is een behoorlijk groot bedrag in eens. Dit wordt automatisch door CZ afgeschreven. Het zou fijn zijn als vooraf er door CZ een bericht zou worden verstuurd op welke datum de afschrijving zal gaan plaatsvinden. Nu kan het in de hectiek van de jaarwisseling vergeten worden...

Pluspunten

het gemak van declareren, overzichten bekijken, inzicht vergoedingen

alles naar wens

Pluspunten

Ik heb geen klachten over CZdirect, maar ik heb ook geen ervaring omdat ik gelukkig CZ niet echt nodig heb gehad. en alleen de premie betaald heb.

de premie mag wat mij betreft nog wat lager.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Servicedesk. Ik wacht al 4 weken op een antwoord. Transparantie in wat wel of niet gedekt is. Ze ontzorgen je niet, maar zorgen voor meer stress

Pluspunten

De nota afhandeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Digitaal

Snelheid van rekeningen en vergoedingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nog toe alles

.??

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

We hebben echt spijt van deze internet verzekering.

correspondentie,heel lastig allemaal' ook betalen is heel moeilijk, niet logisch

Pluspunten

Dat je alles via de mail en internet kan regelen. De snelheid waarmee alles door CZ direct wordt afgewikkeld.

Nu geen suggesties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de lage prijs, uiteraard, in combinatie met wat ervoor geboden wordt.

het kan een toevalstreffer zijn, maar dit jaar had ik een probleem met een foute declaratie: de kosten van iemand met dezelfde achternaam bij ons berekend. Het kostte nogal wat moeite om dat recht te zetten, dat had ook wel te maken met het sturen van berichten uitsluitend via de eigen account.

Pluspunten

Alles online afhandelen Prijs kwaliteitverhouding

Pluspunten

Snelle afhandeling van nota's. Goede, vriendelijke en duidelijke klantenservice, telefonisch en per mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop

Ik heb nog geen ervaring met declaraties en klantenservice. Dus ik kan niks zeggen.

Pluspunten

Alles wordt goed en meteen verwerkt

Zou het op dit moment niet weten

Pluspunten

Goede site voor indienen nota's Goed bereikbaar via telefoon zonder lange wachttijden. Als je iemand per telefoon wilt spreken krijg je duidelijken correct antwoord op je vraag.

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties. Duidelijke informatie over vergoedingen, stand van vergoedingen erc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop

nog goedkoper

Pluspunten

De snelle afhandelingen rondom bv goedkeuring operaties Chatten

Ik zou het in elk geval niet weten

Pluspunten

De snelheid waarmee ik iemand aan de lijn krijg, de persoonlijke benadering en de snelle afhandeling.

Pluspunten

Makkelijk declareren. Goed overzicht van eigen risico, vergoedingen en wat er gedeclareerd is door zorginstanties. Snelle afwerking van ingediende nota's

Ik vind de aanvraag voor het wachtwoord erg onhandig. Duurt lang. Je kunt het uiteindelijke wachtwoord niet wijzigen in een eigen gemakkelijk te onthouden wachtwoord.

Pluspunten

overzicht op de site begrijpelijk en overzichtelijk prijs/kwaliteit goed

Pluspunten

Alles gaat prima

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat alles online of via de app gaat Dat er snel duidelijkheid is over uitbetaling Dat de onlineomgeving over mijn zorgverbruik inzichtelijk en duidelijk is

Hoogte premie (uiteraard) Die onzinnige bijdrage van de apotheek (niet uw probleem, is immers wettelijk vastgesteld, maar u kunt wel een vuist maken, want de medicijnen zijn niet goedkoper geworden) Dat er stiekem best veel niet wordt vergoed...

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.