Pluspunten

Snel te regelen via internet

Pluspunten

Het gebruik van een app om te declareren, het overzicht van de website en inlog is volledig, inloggen met digid, continue door ontwikkeling van de diensten

Pluspunten

Sneller

Contact

2 sterren: slechter dan verwacht

Voorlichting voor mensen die hun eerste zorgverzekering afsluiten. En het duidelijker maken van de te betalen bedragen en wanneer dit betaalt moet worden

Pluspunten

Overzicht website en aantal vergoedingen

Betere uitleg eigen risico wanneer wel en niet geldt

Pluspunten

Mooie lage premie. Per jaar betalen geeft net iets meer "rente" dan sparen wat ook mooi is. Uitbetalen gaat snel.

Mijn CZ mag wel beter gaan werken op mijn smartphone en tablet.

Pluspunten

ik werd aan de telefoon snel geholpen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle afhandeling van declaraties online inzage zorgverbruik

vergoeding (alternatieve) geneesmiddelen, zelfs uit aanvullende verzekering wordt erg veel NIET vergoed.

Pluspunten

Duidelijk en je weet precies waar je aan toe bent.

Specificaties van medicijnen. Nu zie je alleen bedragen en weet je niet waar het van is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Simpel verzekerd

Goedkoper worden

Pluspunten

Geen rompslomp. Communicatie via internet verloopt goed

Pluspunten

Goede polisvoorwaarden en een redelijke maandpremie!

Pluspunten

helder en duidelijk

lagere premie

Pluspunten

snel antwoord op mijn vragen. klantvriendelijk en belangrijkste erg overzichtelijk

kan geen verbeterpunten bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat je nu alles online kunt regelen wanneer je wilt.

Dat jullie bijvoorbeeld mijn huisarts aangeven dat het niet normaal is dat je alleen maar op bepaalde tijden kunt bellen voor een afspraak te maken of voor een uitslag van een onderzoek. Ik vind dat je de hele dag door iemand aan de telefoon moet kunnen krijgen en niet een bandje dat zegt hoe laat ik wel kan bellen.

Pluspunten

m.n de klantenservice. Als je belt of mailt , je wordt niet als een nummer geholpen. De prijs/kwaliteit garantie

Weet ik zo niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Drag and drop mogelijkheden

Pluspunten

Het indienen van declaraties gaat perfect en is zo gebeurd. Digitaal bestand uploaden, een paar gegevens invullen en klaar ben je. De uitbetaling vindt na een week plaats. Dit is goed, maar moet niet langer duren.

Je gaat vaak naar dezelfde specialisten, en als je een factuur indient moet je telkens dezelfde (adres)gegevens invullen. Het zou fijn zijn als deze 'bewaard' worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via het internet is veel informatie beschikbaar

Meer duidelijkheid over vergoedingen. Meer meedenken met de klant

Pluspunten

De informatie op mijn CZ vind ik erg goed. Alles inclusief polisvoorwaarden en vergoedingen is op een overzichtelijke wijze terug te vinden. Jammer dat het ziekenhuis zo ver achter is met factureren. Dat is een minpuntje waar CZ hopelijk aan kan werken!

Er is volgens mij een te grote achterstand van het ziekenhuis met het factureren naar CZ. Dit zou voor CZ een aandachtspunt moeten zijn, ook omdat snelle facturering tijdig inzicht biedt in de (totale) kosten. Het biedt ook mogelijkheden voor mij als klant om, weliswaar met een aantal beperkingen, declaraties te kunnen beoordelen op juistheid.

Pluspunten

- overzichtelijk pdf schema met wat er precies per pakket vergoed wordt. - in mijn geval wordt het ook zonder problemen vergoed dat vind ik echt altijd fijn aan cz. Ik heb tot nu toe nog nooit gehoord dat iemand moeilijk moest doen dat diegene niet naar bepaalde klinieken kon of andere vergoedingsproblemen had e.d. - de online brieven zijn heel duidelijk en in simpele taal geschreven zodat ik het altijd begrijp. - de overzichten die je hierbij soms krijgt zijn ook heel duidelijk. - ik vind het goed en verantwoord dat anticonceptie nog steeds vergoed blijft na je 21. - de overzichten online op je account van je zorgverbruik vind ik ook heel duidelijk en goed. Alles staat er in plaatjes en schema's bij en je kunt alles terug vinden. - er is voor ieder wat wils en toch verschillen de pakketten niet teveel van prijs dat vind ik goed. Dan blijft het toch eerlijk verdeeld.

- jammer dat tandartscontrole niet standaard in alle pakketten zit. Ik vind de jaarlijkse controle net zo standaard als af en toe naar een huisarts gaan. De controle en bijhorende gebitsreiniging zou er terug in moeten komen. Als je dan veel gebitsproblemen hebt kun je een uitgebreider pakket nemen voor meer vergoeding. Nu vind ik zo'n controle te weinig kosten om daar een duurder pakket voor te nemen, maar het is toch weer veel geld iedere keer, wat volgens mij ook steeds onnodig duurder wordt.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.