Pluspunten

overzicht van de vergoedingen prijs snelle afhandeling van de vergoedingen

laatst heel erg lang moeten zoeken of ik aanvullend tandartsverzekering had afgesloten of niet, dus overzicht van de actuele inhoud van de verzekering is niet zo duidelijk waar ik dit kon vinden

Pluspunten

Duidelijkheid

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat de verekering niet duur is...

De manier van afhandelen afspraken omtrent betalen factuur.. Dat ze niet zo makkelijk zijn om een betaling afspraak te maken..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

online notas insturen & de snelle verwerking daarvan

jammer dat naast eigen risico je tegenwoordig ook zelf nog deel van de rekening moet betalen. EN dat deel is voor mij willekeurig, ik dan dat op geen enkele manier controleren.

Pluspunten

Goede internetpolis

Duidelijke omschrijving wat er wel en niet vergoed wordt

Pluspunten

De snelheid van het verwerken en uitbetalen van de ingediende declaraties. Het duidelijke overzicht op mijn persoonlijke Mijn CZ van de nota's, zorgverbruik, vergoedingen. Het gemak om persoonlijke gegevens te wijzigen of polis te wijzigen.

Het bestellen van medicijnen online via Mijnmedicijnonline.nl is niet handig. Ik moet naar www.czdirect.nl om de link te vinden (via tab "online gemak", kostte de eerste keer wat zoekwerk voor ik dit gevonden had) voor het bestellen van medicijnen, ik kan dit niet vanuit mijn persoonlijke Mijn CZ doen.

Pluspunten

het gemak van online declareren en de snelle afhandeling bij gemaakte zorg kosten.

Ik heb nog geen verbeter suggesties

Pluspunten

Snelle service en het gemak van de afhandeling van de declaraties. Daarnaast altijd mogelijk geweest om online alles te verwerken en beheren, top dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling facturen

Verschil duidelijker van de diverse CZ-"takken".

Pluspunten

Snelheid verwerking vragen/ vergoeding recepturen, helder, vriendelijke medewerkers

Online krijg ik mijn zorgbalans niet te zien, het blijft laden en laden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

weet ik zo niet te vertellen

mensen niet verplichten dat je het geld van hun rekening moet aftrekken maar ook ander keuze geven

Pluspunten

De snelle afwikkeling van rekeningen.

Zou het even niet weten heb gelukkig niet veel mee te maken gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede overzichtelijke correspondentie. Duidelijk beeld van je eigen risico, vergoedingen etc. Goed georganiseerde site. Wat ik zelf heel makkelijk vind is, dat je alles bij de hand hebt. Je hoeft niet meer in de papierwinkel op zoek naar voorwaarden, wat wel en wat niet vergoed word, etc.

Pluspunten

zolang ik bij cz verzekerd ben heb ik vrijwel nooit problemen gehad, dat is voor mij voldoende om te begrijpen dat cz een solide maatschappij is

Pluspunten

Prijs-kwaliteits verhouding Duidelijke website Eenvoudig declareren

Vergoeding tandarts terugbrengen naar 100% tot aan max. bedrag.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks, geen positieve ervaring

alles, teveel om op te noemen.

Pluspunten

Snelle afwerking van declaraties.

Tot nu toe nog niets kunnen bedenken beter zou kunnen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb nog nooit problemen gehad met CZ

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de informatie van CZdirect, alles via email.

het enige minpuntje vinden wij dat als er een bedrag met ons verrekend moet worden, dat wij een email krijgen tegelijkertijd dat het bedrag al is afgeschreven. Dit mailtje moet eerder verzonden worden, zodat wij er rekening mee kunnen houden dat er een evt groot bedrag wordt afgeschreven. Het is heel vervelend mocht dit bedrag niet op onze rekening staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb op dit moment heel erg weinig met de zorgverz. te maken.

bv om niet jij en jouw te gebruiken

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.