Pluspunten

Ben heel tevreden over de algehele diensten.

Pluspunten

online alles duidelijk te vinden

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk,

Dat de rekeningen gespecificeerd worden nu heb ik soms geen idee waarvoor ik moet betalen, benoem t medicijn of behandeling. De zorg mag wel goedkoper, hoop gaat van eigen risico en hoe vaak ik wel geen medicijnen moet hebben die niet binnen de verzekering vallen, vraag ik me soms af waarvoor je nu verzekerd bent als je toch over al extra voor moet betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs ligt lager en ook indienen van facturen gaat erg gemakkelijk

Ik zou graag iets meer informatie van CZ ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs

Pluspunten

Het werkt echt fantastisch. Ik heb vind alles goed, Dat meen ik echt oprecht, Bij vragen snelle reactie, declaraties gaan snel.

De75% vergoeding op de tandartsdekkking moet komen te vervallen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijk op te zoeken wat er in mijn verzekering wordt vergoed en wat niet. Handig om via een link in een email het maandelijkse bedrag over te maken.

Misschien elk jaar een advies of dit het juiste pakket is voor mij of dat ik beter af zou zijn met een ander pakket (afhankelijk van de diensten waar ik gebruik van maak).

Pluspunten

De snelle afwikkeling.

Zou ik even niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het wijst zich allemaal vanzelf, je krijgt vanzelf een mail binnen als er een rekening komt op je CZdirect en dat is wel makkelijk

niks hoeft beter, het is allemaal wel goed voor mij!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eerder de declaratie verwerken.

Pluspunten

Duidelijk en simpel. Ideaal voor de huidige manier van werken en mooi dat je daar korting op de basispremie voor krijgt.

Toen ik 31 werd, gingen mijn kosten omhoog, dit had duidelijker gecommuniceerd mogen worden ten tijde dat ik de verzekering afsloot (via INDEPENDER).

Pluspunten

makkelijk en snel

op dit moment is alles duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De directe afhandeling en het gemak van online declareren.

Geen persoonlijke afhandeling bij specifieke gevallen. De beoordelingen van het gebruik van medicijn inzake onbekende ?? aandoeningen en het advies hiervan. Bijv. mijn vrouw heeft na een maagoperatie het dumpingsijndroom zowel de late als de vroege dumping over gehouden.Hier over is heel weinig over bekend en word je hiermee steeds geconfronteerd.Bij aanvraag van suikermeting word bijv.geen vergoeding gegeven welke de medische beoordeling betreft van cz zonder navraag en opgave reden.

Pluspunten

Gemakkelijke declaratie, goedkoper dan andere verzekeringen.

Voorlichting over vergoeding (bijv. via internet zelf globale inschatting maken adhv keuzemenu.

Pluspunten

Lage premie. Duidelijke mails en een vrij goed rekeningoverzicht. Heb in drie jaar nog geen vergoeding gehad (gebleven binnen eigen risico), kan kortom de afhandeling nog niet beoordelen.

Kosten van medicijnen duidelijker splitsen, temeer omdat ik binnen mijn eigen risico blijf. In het algemeen vind ik dat CZ te ver gaat in haar machtspositie, bijv. de uitglijder bij Slotervaart inzake aantallen borst******behandelingen. Ik krijg het zelfde gevoel als bij de Aldi: hoge kwaliteit, maar te veel macht. Heel onsympathiek!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afwerking van de nota's en de email service

meer duidelijkheid op de site, want ik heb de verkeerde keuze gemaakt vanwege de onduidelijkheid over de inhoud van de verzekering en kan pas per 01-01-2014 weer veranderen. Ik wilde volledig alternatief erbij

Pluspunten

Tot nu toe geen problemen meegemaakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De overstap naar CZ was echt supersnel! Ook brilvergoeding werd gelijk al verwerkt door de opticiën ... heb ik zelf niets voor hoeven doen.

Vrijwel niets hoeven te regelen met CZ ... gelukkig maar ... dat betekent dat ik goed gezond ben :D

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel op internet eigen gegevens beschikbaar

lijst met zorgaanbieders met internetovereenkomst is niet tevonden, als ik zoek op "bril" krijg ik alleen matches met medische indicatie, dus dat is niet compleet

Pluspunten

Prima, service. Goede vergoedingen

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties. Indien nodig duidelijke informatie.

Patiënten die problemen hebben met een specialist of arts. Helpen bij oplossen van de ontstane problemen.

Pluspunten

email op tijd

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.