3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen

De klantvriendelijkheid van de medewerkers.. werken teveel op de automatische piloot.. Beetje inlevingsvermogen zou prettig zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toen ik in de problemen kwam door mijn werkgever Is CZ de enige geweest die mee heeft gedacht daarvoor nog steeds dank voor de rest nog geen negatieve dingen meegemaakt,proficiat

misschien ? de medicijnen wat beter in de gaten houden ik heb het idee dat mijn apotheker een kruidenier is (jammer) En het kan natuurlijk altijd goedkoper....

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding

niet alleen op jongeren richten

Pluspunten

het online regelen/ wijzigen van mijn polis 24 uur per dag. bevestiging direct per mail. Alles werkt snel en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb de verzekering niet gebruikt

?

Pluspunten

Goedkoop

Net die ene keer dat ik zorg gebruik valt het er buiten, middelen tegen acne.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voor iemand met een beperkt zorgverbruik is de afhandeling van betalingen goed/onzichtbaar geregeld. de overzichten van zorgverbruik zijn makkelijk toegankelijk en duidelijk.

CZ moet een beter evenwicht hanteren tussen eerlijke prijsafspraken met zorgaanbieders enerzijds (denk aan de groep logopedisten!) zodat kwaliteit op lange termijn gewaarborgd blijft en anderzijds een goed aanbod aan verzekerden ! De macht van de zorgverzekeraars en de marktwerking in de zorg zijn te groot terwijl tegelijkertijd zeker nog bezuinigd kan worden bijvoorbeeld door te specialiseren en een langere reistijd naar een behandelaar/ziekenhuis voor lief te nemen.

Pluspunten

Duidelijk en snel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel informatie. Wil je iets weten, dan kun je het nog allicht vinden op de site.

Uitleg over waarvoor moet worden betaald op de nota, met een directe verwijzing naar de punten op de lange lijst van vergoedingen. Bijvoorbeeld, twee rekeningen: Ziekenhuis: Sint Annaziekenhuis DBC DOT 04-04-2013 t/m 02-07-2013 1 Specialist Alg.: Verloskunde en gynaecologie Algemeen DBC DOT 04-04-2013 t/m 02-07-2013 Waarvoor wordt er nu eigenlijk betaald? Graag nader specificeren. Ander voorbeeld: twee nota's over medicijnen. De ene rekening gaat van het eigen risico af, de andere niet. Graag doorverwijzen naar betreffend punt op lijst 'vergoedingen'.

Pluspunten

Gebruiksgemak

De premie per maand

Pluspunten

de snelle afwikkeling van het sturen van de rekening van de tandarts

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs/kwaliteit

Aansturen op lager eigen risico

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties,mogelijkheid om eigen risico in 10 termnijnen te betalen.

Kreeg dit jaar in januari nog een afrekening van eigen risico uit 2012. en dat betrof niet iets van de laatste maanden van 2012. Daar reken je dan niet meer op

Pluspunten

er zijn meer mogelijk heden bij cz en we zijn zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid afhandeling declaraties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

simpele verzekering, niet te ingewikkeld, geen papierbende meer!!

het in kijken van je rekeningen overzicht is te ingewikkeld k hoef geen dubbele beveiliging, k heb al genoeg beveiliging op mijn computer, dit is hinderlijk gewoon de email lezen met de gegevens is te doen maar voor jullie methode moet ik er echt voor gaan zitten en code opzoeken , dus gebeurt het nog maar sporadisch, schiet zijn doel voorbij.

Pluspunten

Inhoud van details van nota zijn goed

Eerst bericht waar een nota voor is en pas daarna de nota.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima verzekering die voorziet in mijn behoeften. Prettig dat alles via internet verloopt en dat je een seintje krijgt als er een bericht voor je klaar staat.

Misschien iets meer uitleg op het moment dat kosten van bijvoorbeeld het voorgaande jaar nog verrekend worden (doordat het ziekenhuis laat aan de verzekeraar factureert).

Pluspunten

de vergoedingen die CZ geeft de snelle afhandelingen van rekeningen

Pluspunten

Geen klachten. Goede verzekering met goede prijs.

Pluspunten

Alles heb geen verbeter punten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

orginele site

Pluspunten

vergoedingen, makkelijk alles via de site regelen

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.