3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de verwerking en afhandeling van de nota's is heel goed geregeld

misschien dat het eigen risico (350 euro) bedrag per maand betaald kan worden?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

CONTACT

SINDS INVOERING ZORGWET IN 2006 BEN IK IN VERBAND MET EEN BEROEPS ZIEKTE EN DE JURIDISCHE GEVOLGEN DAARVAN IN FINANCIELE PROBLEMEN GEKOMEN!.ER IS WEINIG TOT GEEN BEGRIP BIJ DE ZORGVERZEKERAARS HIERVOOR

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs vind ik redelijk laag.

Prijs echt gebaseerd op waar iemand gebruik van maakt en anders een deel van t geld terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De communicatie bij bellen en/of e-mailen met medewerk(st)ers ervaar ik altijd als prettig, informatief en verhelderend.

Geen onverwachte achterstallige rekeningen opeens in kosten brengen. Graag meer duidelijkheid en communicatie daarover.

2 sterren: slechter dan verwacht

Lastig dat er niks per post kan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De snelheid van declaraties en het afhandelen daarvan.

Hoger bedrag voor bril/lezen en hoger bedrag voor tandartsen in het basispakket! Of evt aantrekkelijkere pakketen voor alle losse extra zorg die men wilt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niks in het bijzonder

Pluspunten

Jullie bereikbaarheid en de service!

Waarom worden de mailtjes niet gewoon naar het email adres gestuurd, waardoor de klant zich niet hoeft aan te melden bij jullie site via klantennummer of DigiD en dergelijke?

Pluspunten

makkelijk te regelen via internet, goedkoop en toch uitgebreid

de chathulp programma

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke site, Makkelijk in gebruik, zelfs voor 'n digibeet als ik!

Ik vind het prima zoals het nu is.

Pluspunten

Alles online regelen Snelle betaling Overzichtelijk hoe de stand van zaken is

Verzekering pakket op maat. Alleen verzekeren wat je nodig hebt

Pluspunten

contact, klantvriendelijkheid, afhandeling

ik heb tot ju toe gelukkig geen gecompliceerde dingen gehad maar vind het belangrijk dat alternatieve geneeskunde aandacht blijft krijgen. linair denken kan niet zonder circulair denken en omgekeerd. hoop dat cz zich daar voor blijft inzetten!

Pluspunten

Het is prettig om alle rekeningen online te kunnen inzien. Tevens is het prettig dat het contract ieder jaar digitaal klaarstaat en dit digitaal aan te passen is.

Pluspunten

werkt perfect

geen idee

Pluspunten

app om declaratie door te stureen, helemaal top!!! geen toestanden met brievenbus of inscannen en dan per mail. hou deze erin!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het is goedkoper dan mijn vorige verzekeraar

totaal onduidelijk hoe je kunt declareren

Pluspunten

dat het kan zonder dat je de deur uit moet dat toch alles vrij snel geregeld wordt

dat je eerst te zien krijgt waarom er wat afgeschreven wordt en dat niet eerst het geld van je rekening is afgeschreven wordt voordat je weet waarom.

Pluspunten

Alles overzichtelijk online. Snelle communicatie daardoor.

Direct op de hoogte als er een rekening klaar staat. Dit komt wel eens later bij mij binnen via de mail omdat ik niet elke dag inlog op CZdirect.

Pluspunten

De prijs.

Meer ziekenhuizen ondersteunen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat alles online geregeld kan worden en als je er niet uit komt dan kun als nog bellen. en dat je iedere maand die eigen risco in termijnen kunt betalen .

Pluspunten

ik ben tevreden met cz

beter geneesmiddelen geven aan patiënten chronische ziek zijn dat welis ook moelijk zijn om te betaalen

Pluspunten

Alles kan on-line, zelfs declareren van zorgkosten. Goede dekking voor een lage prijs, ook de extra pakketten.

Niets

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.