Pluspunten

Service, snelle afhandeling nota's, snel antwoord op vragen via de e-mail.

Wat ons betreft niet van toepassing

Pluspunten

Over het algemeen ben ik heel tevreden over CZ-direct!! :)

Dat er duidelijker word weergegeven waar ik kosten aan heb gemaakt, soms is dat niet te herleiden dan word er gezegd er is geld afgeboekt voor iets maar ik kan dan niet zien waaraan. en het is dan ook nog niet te zien in de lijst met wat ik al verbruikt heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eigenlijk gaat alles wel goed. Vind alleen een 10 net wat te veel eer. Indienen en afwikkeling van declaraties gaat goed. Info via de e-mail ok. Voorlichting op specifieke terreinen wordt belicht. Ik heb geen klagen. Vind het bijzonder fijn dat de eigen bijdrage in termijnen kan worden betaald. Vanwege chronische ziekte is bedrag al zo op.

Zoals bij "goed "gezegd: systeem van in termijnen betalen eigen risico super. Enige nadeel is dat bedrag in 10 termijnen is verdeeld waardoor het niet altijd duidelijk is wanneer incasso plaats vindt. Bij maandbetaling zou het met de vast maandlasten mee bekeken kunnen worden en loop je minder kans onvoldoende saldo te hebben, als je een keer een onverwachte uitgave hebt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Online verzekering, polisen

Dat je niet tijdens het jaar een aanvullende verzekering kan aanvragen. Ik vind het onoverzichtelijk van wat je verzekerd bent.

Pluspunten

goede bereikbaarheid, communicatie

het terugvinden van de vergoedingen. dit is in de polis onduidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke afrekeningen en betalingen en goede communicatie en informatie.

Geen idee

Pluspunten

Geen papierverspilling Alles duidelijk via internetsite te vinden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

online declareren

duidelijkheid in vergoedingen

Pluspunten

alles digitaal overzichtelijk

?

Pluspunten

Ik ben prima tevreden

Pluspunten

Het online gemak en de premie.

Pluspunten

Het indienen van nota's via de computer scheelt een hoop portokosten. Je hebt een duidelijk overzicht van alle zorgkosten.

Zelf moet ik wel altijd nadenken bij het inscannen van de nota's. Ik weet niet of dat simpeler kan?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Automatische afhandeling

Ik krijg in oktober nog een rekening van het eigen risico van februari. Dat kan echt niet! Een half jaar later. In de basis verzekering staan dingen die 100% vergoed worden maar dit is misleiding! Je moet altijd eerst je eigen risico opmaken. Dat vergeet je dan snel. Verder zijn de premies van alle zorgverzekeraars te hoog. Het loont alleen nog als je lang in het ziekenhuis moet verblijven... anders betaal je practisch zelf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijkheid polis en de daaraangekoppelde prijs

Als een behandelaar een handeling uitvoert wordt alleen getoetst of de gedeclareerde prijs klopt. Niet of de handeling wel noodzakelijk was en bij een klacht hierover, hoe gek kan het zijn, volgt geen empathie hierover.

Pluspunten

Overzichtelijkheid van de vergoedingen. Inspelen op bv. internet door CZ direct. Alles digitaal is prima om verspilling van papier te voorkomen.

Heb tot nog toe zo weinig CZ direct nodig gehad dat alles voorlasnog op rolletjes loopt.

Pluspunten

Duidelijke site. Makkelijk declareren.

Vergelijkingen trekken met andere verzekeringsmaatschappijen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Declaraties zoals die van de tandarts moeten automatisch via cz lopen.

Pluspunten

Je situatie 24 uur inzien, bereikbaar. duidelijk en overzichtelijk. Vragen, opmerkingen of andere zaken word snel op gereageerd.

Pluspunten

Alles: vergoedingen, communicatie en afhandeling

Tot nu toe is alles naar wens.

Pluspunten

De snelheid van de uitkering van declaratie en overzichtelijke website, waarop je heel goed inzicht hebt in je zorgkosten.

Geen opmerkingen

Pluspunten

Ik vind dat je overzichtelijk op internet kunt kijken wat je moet betalen , en hoeveel eigen risico dat je nog hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoper dan vorige verzekering

het is mij nog onduidelijk hoe ik declaraties moet/kan indienen (alleen nog digitaal??)

Pluspunten

Fijne overzichten van je 'verbruik'. Duidelijk inzicht in je zorgkosten.

specificatie van waar sommige zorgkosten voor zijn.

Pluspunten

Dat het allemaal online kan om zo de kosten laag te houden.

Op de specificatie iets duidelijker aan geven wat de werkelijke kosten zijn en wat het eigen risico is en wat we zelf moeten betalen.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.