Pluspunten

Dat ik zelf niet terug hief te declareren maar dat dit rechtstreeks via cz loopt. Erg prettig

Ben nog nergens tegenaan gelopen wat beter kan. Ja meer vergoedingen maar dat is afhankelijk van de politiek en niet cz.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles via internet

vergoedingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat je krijg wat je betaalt

geen geld besparen op Logopedie en Fysiotherapie enz.

Pluspunten

Website is duidelijk, kan benodigde informatie makkelijk vinden dus ben heel tevreden.

Momenteel heb ik geen verbeterpunten

Pluspunten

Geen onnodig papierwerk. Makkelijk declaraties versturen. Snelle reacties. Goed en duidelijk overzicht van je dossier.

Het is minder persoonlijk.

Pluspunten

- Geen gedoe met andere mensen, je kunt alles zelfstandig inzien en regelen. - Regie in eigen beheer!!!! - Goedkoper dan andere zorgaanbieders

Ben tevreden zo!!

Pluspunten

Digiaal vind ik fijn, geen papieren die raak je maar kwijt, je bent direct bij je gegevens. Je wordt van te voren geinformeerd dat er een rekening aankomt.

Pluspunten

Geen klachten alles loopt gewoon van zelf en als ik wat weten wil wordt ik tel goed geholpen

Pluspunten

Als ik een vraag heb, word er altijd duidelijk antwoord op gegeven.

De site vind ik af en toe moeilijk om te begrijpen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De dekking is ok, maar niet duidelijk omschreven.

Chronisch zieken ontlasten door het eigen risico laag te houden. Maandlasten voor chronisch zieken en ouderen verlagen en inkomensafhankelijk maken. Meer standaard medicijnen in het vergoedingenpakket zoal maagzuurremmers etc. Cosmetische behandelingen uit het vergoedingenpakket. Ziekenhuiskosten beheersbaar maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Premie is relatief laag.

Klantencontact, toelichting, afhandeling van mijn aanvragen.

Pluspunten

Ik heb nog gelukkig zeer weinig met CZ te maken gehad, maar het bevalt me prima bij u.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het aanvullende pakket

verlagen het eigen risico steeds meer mensen durven niet naar de dokter omdat ze het niet kunnen betalen.

Pluspunten

De totale verzekering is gewoon goed, het gemak van alles online te kunnen regelen i.c.m. met de CZ app, gewoon ideaal.

nvt

Pluspunten

heldere facturen en briefwisseling

Pluspunten

Er wordt duidelijk en vriendelijk via de telefoon gereageerd als ik een vraag heb.

Dat de rekening die ik krijg een rest rekening is die ik moet betalen, de totale rekening krijg ik niet te zien waarvan ik vind dat ik dat best mag weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ik alle informatie on-line kan terugvinden. Ik heb geen papierwinkel. Kan zelf bepalen wat ik uitprint

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lekker makkelijk en simpel

mailtje naar mailadres als er berichten klaarstaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een pakket die bij mij past

Buitenland dekking. Bijvoorbeeld onderzoek in het buitenland.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De rekeningen worden direct betaald een goede telefonische verbinding.

Wat vriendelijker en of geduldgiger per telefoon zijn. Verder wil ik graag maandelijks voor mijn eigen risico betalen. Dat kon wel maar moest toch een jaar wachten! Nu zit ik weer met de zelfde vraag voor het nieuwe jaar, waarom ?

Pluspunten

Alles wordt netjes afgehandeld, ga zo door!!!

Pluspunten

Heldere site met goede informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk overzicht wat er gebeurd

ik had vorige week toevallig gebeld met een medewerker, die kon mij niet precies helpen en verwees mij naar de site maar daar kwam ik niet aan uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie terug als je een e-mail hebt gestuurd. snelle uitbetaling declaratie

persoonlijke site een beetje overzichtelijker maken

Pluspunten

snelle afhandeling van zaken

scherpere premie

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.