Pluspunten

Snelle afhandeling van rekeningen en de chat via de site.

Pluspunten

de snelle afwerking en de duidelijke digitale berichtgeving.

geen opmerkingen

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle afhandeling van facturen, vragen en klachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb tot nu toe geen klachten over CZ.

Soms is worden bepaalde dingen geheel vergoed, soms moet ik gedeeltelijk betalen. Zoals tandarts en anticonceptiepil.

Pluspunten

Goed verzekerd en overzichtelijk

Pluspunten

Gemakkelijk inzicht in vergoedingen Gemakkelijk indienen nota's

Slecht tevredenheidsonderzoek, nogal eenvoudig. Snap niet goed wat je met de resultaten van deze vragen kunt. Geen inzicht in bv. ziekenhuiskosten

Pluspunten

Snel verwerken declaraties, Goede klant vriendelijkheid, er wordt meegedacht met de klant. Netjes en correct plus vriendelijk Goede vergoedingen Helder

Pluspunten

ben tevreden over het advies wat ik heb gekregen vorig jaar . blijf zeker bij cz omdat ik tevreden ben al zou de maandelijkse kosten een paar euro duurder zijn. nooit geen gezeur met rekeningen

goedkoper

Pluspunten

De zorgverzekering van CZ direct is niet duur, en past bij mij. Niet betalen voor wat ik niet nodig heb. Declareren is makkelijk en snel geregeld.

NVT.

Pluspunten

Vooral MijnCZdirect is heel helder en overzichtelijk. Hierin vind je alles makkelijk terug en zie je snel hoeveel je al besteed hebt.

Kan niks concreets bedenken.

Pluspunten

snelle afhandeling en 24u per dag inzage

meer aanvullende dekkingen

Pluspunten

Snelle afhandeling van rekeningen (zowel facturen als terugbetaling. De mogelijkheid om eigen risico gespreid te betalen Goedkope verzekering voor jongeren en toch volledig

De afhandeling van vragen via de mail. Had een tijd geleden een mail gestuurd naar de klantenservice en kreeg een standaard mail terug die mijn vraag niet beantwoorde. Mail contact is dus niet persoonlijk...Vind ik dan..

Pluspunten

- de chat is ideaal, je kunt rustig iets tussendoor opzoeken zonder dat je nog een telefoon in je hand hebt. - Het online indienen van een rekening, heel makkelijk - het feit dat alles online is, veel fijner dan alles op papier

Betere toelichting bij de declaraties van instellingen. Zo staat er bijvoorbeeld wel dat een ziekenhuis iets geïnd heeft, maar dan staat het in 3 delen met dezelfde omschrijving. Mocht het niet kunnen dat hier al duidelijk bijstaat waar het precies voor is, dan zou er misschien een uitleg bij kunnen staan waarom het er niet gedetailleerd staat en hoe je het wel te weten kunt komen (bijvoorbeeld met een 'i' in een rondje waar je op kunt gaan staan voor meer informatie

Pluspunten

De service en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Snelle service, een erg goede website met je eigen profiel, duidelijke overzichten van declaraties, eigen risico etc. Snelle verwerking van wijzigingen en declaraties.

op dit moment niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat alles online terug te vinden is in het correspondentie archief.

De omschrijvingen in de nota's, vaak staat er iets van 'medicijnen' en dan de apotheek waar het gehaald is. Dit is erg onduidelijk als je meerdere medicijnen hebt moeten halen. De nota's komen ook op verschillende tijdstippen, iets van maart kan ik augustus komen, maar iets van april kan ook al in mei komen.

Pluspunten

Alles is heel duidelijk en heel makkelijk op de site van CZ De afhandelingen van de nota's worden altijd op tijd verwerkt

Een transparantere omschrijving van medicijnen en behandelfacturen moet in de nabije toekomst geschieden. De nota's van behandelingen zijn te gering omschreven, zodat ik nooit kan beoordelen of ik het er mee eens ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en makkelijke afhandeling van rekeningen

uitgebreidere paketten voor hetzelfde bedrag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs kwaliteit verhouding

communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel informatie te verkrijgen en kosten declareren. Prijs kwaliteit verhouding is hoog.

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten.

Pluspunten

Eigenlijk alles ben zeer tevreden goede service perfecte afhandeling van de nota cz is echt een aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke manier van online declareren en snelle reactie op declaratie

Te veel handelingen om bericht te kunnen bekijken. Ik wil het rechtstreeks kunnen zien via het door mij opgegeven e-mailadres. Wat mij betreft wordt er veel te weinig vergoed vanuit de basisverzekering. In NL betalen we absurd hoog bedrag voor minimale vergoeding en service in de zorginstellingen.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.