Pluspunten

Alles is overzichtelijk en makkelijk (en snel) te regelen.

weet ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik vind het goed dat je altijd via internet kan zien wat je heb gebruikt van je eigen risico en wat je zelf betaald heb.. alles op de site is overzichtelijk op de site.

de prijs kan altijd beter lijkt mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

online vragen kunnen stellen en snelle uitbetaling van facturen

duidelijkheid over pakket en voorwaarden vergoeding.

Pluspunten

geen

Niet gelijk met deurwaarde dreigen. Jullie maken te veel winst het is tenslotte gemeenschapsgeld. Ik heb slecht bericht over jullie in de media gelezen. ook niet goed. PS heb nog geen reden om over te stappen, dat bekijk ik einde jaar. grtjs Pedro

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb weinig ervaring met CZ behalve de standaard geplande bezoekjes. Dat is tot nu toe zonder strubbles verlopen. Ik heb van de website de indruk dat er veel gegevens op te vragen zijn over wie wat en waar. -->

CZ komt regelmatig in het nieuws door uitsluitingen van zorgverleners. Dat geeft een onzeker gevoel. Bij geplande behandelingen is er meestal wel tijd voor overleg en naspeuringen, maar bij mensen die redelijk gezond zijn slaan ziekten en ongelukken meestal toe. Wat meer soeplesse bij spoedgevallen zou voorwatbetreft ziekte/zorg-verzekering op prijs worden gesteld. NB: mijn email adres is veranderd naar onder genoemde. mvg Fred Pop

Pluspunten

Snelle afhandeling van nota's Duidelijke communicatie

Pluspunten

Alles online regelen, lage kosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles

Maar het kan altijd beter!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid

uitleg.

Pluspunten

Alles kan online geregeld worden. Nota's worden per mail verstuurd

Geen idee

Pluspunten

Klantvriendelijk! Fijn dat er ook chatmedewerkers zijn, handig als je even weinig tijd hebt. Je krijgt duidelijk antwoord op je vragen. Je betaald veel premie ondanks dat het een internet verzekering is, maar daar krijg je wel ene goed pakket voor en service.

Er mag zo spoedig mogelijk een update komen voor de CZ app. Het zou zeer handig zijn als je je nota's en gewoon heel Mijn CZ online account op je mobiel zou kunnen bekijken en gebruiken. Dit past ook goed bij het online plaatje van CZ direct.

Pluspunten

correcte afwerking, snel uit betalen van rekening en altijd iemand aan de lijn!

Mensen persoonlijk op de hoogte stellen i.v.m. leeftijd als de verzekering anders kan, minder of meer verzekeren b.v.

Pluspunten

Dienstverlening is snel en goed, bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord.

De nota's die behandelaars indienen zou ik willen zien, het is niet altijd duidelijk waarvoor betaald is.

Pluspunten

overzichtelijke site, vlotte afwerking rekeningen

?

Pluspunten

Dat alles eenvoudig en snel via internet te raadplegen is. Ook bij telefonisch contact zijn er geen enorme wachtrijen. Een enorm pluspunt is ook de Zorgservice. De medewerkers zijn echt professioneel, super klantvriendelijk en daadwerkelijk bereid om met de verzekerde mee te denken. De verzekerde krijgt een luisterend oor en ook nog heel goed advies.

De afhandeling van de (door)berekening van het eigen risico zou veel sneller kunnen. Bv: voor een ziekenhuisbezoek in januari ontvangt de verzekerde nu pas in oktober bericht over het eigen risico dat hierover dient te worden voldaan. Dat moet veel sneller kunnen.

Pluspunten

Het is makkelijk en overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De declaraties worden best wel snel afgehandeld

Er zou ook wat meer met homeopathie gedaan kunnen worden , Wij lopen niet zo snel naar een ziekenhuis maar proberen het eerst op een andere manier, (of het moet echt ernstig wezen natuurlijk). maar daar word weinig van vergoed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ontvang liver mijn post gelijk per email, zonder eerst via mijn digit in te gaan moeten loggen, dat vindt ik nogal omslachtig en doei ik daarom dus ook niet. Waarom niet meteen bij de email de berichten als bijlage??

Pluspunten

Overzichtelijke website Snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

pakket

Telefonisch kan er wel wat vriendelijker en persoonlijker gedaan worden.

Pluspunten

de rekeningen worden netjes en goed behandeld

het is jammer dat er steeds meer vergoedingen verdwijnen of minder worden terwijl de premie wel word verhoogd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke informatie via mail

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.