3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen klachten

het is jammer dat er straks niet meer in het pakket zit waar ben je nog voor verzekerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties, zéér gebruiksvriendelijke internetsite van 'MijnCZ'!

Geen idee!

Pluspunten

geen overbodige post. redelijk overzichtelijke kosten

kosten voor zaken die ik niet gebruik. ik overweeg overstappen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage premie

Nog lagere premie, of grotere korting bij max eigen risico.

Pluspunten

Snelle afhandeling ingediende nota's; via e-mail bericht dat er iets in mijn postvak staat; geen onnodige papieren archiveren (bespaart geld, milieu en tijd); site is goed bereikbaar en overzichtelijk

dat niet alleen de hoofdverzekerde kan inloggen, maar ook partner van hoofdverzekerde

Pluspunten

Een zeer scherpe maandpremie voor ons gezien en alle informatie is direct digitaal beschikbaar in een beveiligde ' Mijn' omgeving.

De dekking. Wij merken dat we voor alle tot nu toe verkregen medicatie en behandelingen door medici volwassenen betaald moet worden. Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat we het hoogste eigen risico hebben genomen waardoor wij de laagst mogelijke maandpremie hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat je zelf online vrijwel alles lunt regelen.

Als iemand aangeeft in februari dat zij een aanvullende verzekering had aangevraagd, maar dit systeem technisch gezien niet is doorgekomen, dan zie ik niet in dat dit niet meer aangepast kan worden met terug werkende kracht. Zeker gezien het rugverleden en jaarlijkse fysiotherapie welke is aangegeven. Ben hier zeer ontevreden over!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede afhandeling

minder premie vragen

Pluspunten

Snelle afhandeling Gemak van website Basispremie niet al te hoog

Informatie voorziening Preventieve zorg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles kan via internet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Uitgebreider basispakket

Pluspunten

De online afhandeling

nog te weinig gebuik gemaakt van mijn zorgverzekering om dit te kunnen beoordelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DE correcte afhandeling

Pluspunten

Alles regelen via Mijn CZ. Goedkoop. Makkelijk.

Weet ik niet.

Pluspunten

vind cz zeer helder en duidelijk . zijn zeer tevreden over zorgverzekering

Geen aan of opmerkingen

Pluspunten

Snel deskundig antwoord op vragen.

Pluspunten

Indienen van rekeningen online werkt perfekt

Overzicht rekeningen ziekenhuis, je kunt niet altijd nagaan voor welk onderzoek o.i.d. er gedeclareerd wordt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

nu gaan al onze medicijnen van ons eigen risico af. Vorig jaar niet . Voel me dus belazerd.

Pluspunten

De rol en verantwoordelijkheden die CZ neemt in deze maatschappij, in de "wereld" van zorgverzekeringen, betrokkenheid met klanten/patienten, de druk die CZ uitoefend op zorginstellingen om de kosten te verlagen, specialisaties van ziekenhuizen om kosten te verlagen, de eerlijkheid om de premie (afgelopen jaar) te verlagen en alle akties die daarmee verband houden.

Ik zou het niet weten, ben ontzettend tevreden met CZ. Good job and keep doing the good work!

Pluspunten

Makkelijk declareren, vergoedingen voor buitenland en inentingen plus malariapillen zijn heel fijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Premie, regelen via i ternet, uit etalingc.q. afhandeling fakturen

Meer keuzemogelijkheden

Pluspunten

klantvriendelijk , gemakkelijk

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.