Pluspunten

Geen ervaring met declaraties enz. Kan dus ook niet aangeven wat er goed gaat. Wij zijn naar CZ direct overgestapt i.v.m de goede prijs / pakket samenstelling.

Geen idee?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eén van de redenen dat ik als dertiger voor CZ heb gekozen is dat er ook voor anticonceptie verzekering is.

Wat ik dan heel vervelend vind is dat ik zelf mijn apotheek moet betalen, de bon in moet scannen, me in moet loggen op jullie website en dan pas de declaratie kan aangeven. jullie inlogpagina vind ik vrij irritant en niet klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site

Berichten zouden direct op de mail mogen binnenkomen, inloggen op mijn cz is in dat geval onnodig. Dit zou de kans op communicatie problemen kunnen verkleinen. Heb een keer een betaling over het hoofd gezien waarna de verzekering spontaan werd aangepast zonder hier minimaal telefonisch over te zijn ingelicht.

Pluspunten

Alles via het internet regelen.

Pluspunten

Ik vind het gebruik van internet super handig.

Alles is prima.

Pluspunten

Werkt supersimpel en soepel. Snelle afhandeling, snelle betaling.

De vergoeding voor alternatieve zorg haha...

Goedkopere zorgverzekering-->lagere premies.

Pluspunten

snelle afhandeling van ingediende declaraties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betalen

vergoedingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid uitbetalen declaraties. bereikbaarheid site.

beantwoorden van vragen, medewerkers zijn soms niet goed op de hoogte van de regels, geven onfatsoenlijk antwoordt of zeggen dat je het zelf moet uitzoeken en dan krijg je een site of ze geven je gewoon niet kunnen helpen en laten je met vragen zitten dit vind ik een kwalijke zaak het gaat om de gezondheid. De duidelijkheid op de site kan beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel dingen kunnen na overleg

Als je n hoog bedrag moet betalen voorstellen dat je het in een paar keer mag betalen. Niet gelijk n datum van afschrijving vermeldden!! Of de client een bredere betaaltijd geven!!

Pluspunten

De afhandeling van medische zaken is zeer direct en heb nog nooit moeilijkheden gehad met de financiële afhandeling kortom een prettige samenwerking met CZ Direct

Wel/geen vergoeding schept soms wat meer duidelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen post en toch een duidelijk digitaal overzicht Steeds up to date

Zou zelf duidelijker advies willen wat voor mij een juiste verzekering is (qua leeftijd e.d.) Vraag mezelf nl vaak af of ik te goed of onvoldoende verzekerd ben , zeker gezien alle wijzigingen in de zorgverzekeringen. Vind het gebruik van de nederlandse taal bij " voorwaarden "ect niet client vriendelijk, te moeilijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

beschikbaarheid van informatie

een email als er een incasso (niet regulier) gaat plaatsvinden. gespreide betaling bij grotere bedragen sneller verwerken van informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betalen zonder omkijken.Goedkope verzekeing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- efficiente afhandeling declaraties - digitaal inzicht in ziektekosten - hoogte verzekeringspremie

- er is bij CZ Direct geen mogelijkheid voor een Restitutiepolis - vergoeding condooms uit de aanvullende verzekering halen

Pluspunten

Alle afhanddelingen per mail! je kan alles direct nakijken!

Pluspunten

De premie. De website.

Klanten vragen om slechte zorgaanbieders te melden zodat er adequate maatregelen kunnen worden getroffen.

Pluspunten

klantengericht correct te woord worden gestaan begripvol professioneel behulpzaam

minder premie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service, ik vind dat je goed en vriendelijk te woord wordt gestaan.

Nieuwe aanvragen verwerken. Ik heb laatst mijn verzekering aan willen passen, de vraag was heel eenvoudig in mij ogen. Door allerlei miscommunicatie bij CZ heeft het lang geduurd voordat e.e.a. goed geregeld was. Frustrerend!

Pluspunten

De prijs/kwaliteit verhouding. Voor ons is dit ruim voldoende, maar ik realiseer me wel, dat wij nauwelijks gezondheidsproblemen hebben. Maar het noodzakelijke is gedekt.

Pluspunten

- De lage premie - De snelle afhandeling/reactie

Niks!

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.