Pluspunten

Snelheid en alles lekker digitaal

voor mij is alles goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via de app declaraties indienen Prijsverhouding

Betere vergoedingen

Pluspunten

De berichtgeving bij mutaties en het gemakkelijk bekijken van alle gevegevens. Heel bedieningsvriendelijk en overzichtelijk

Pluspunten

Het gemak van alles kunnen regelen via internet, waardoor overbodig papierwerk achterwege blijft. Het inzicht in gedeclareerde bedragen is altijd mogelijk en bijzonder handig.

De keuze in het eigen risico bedrag. Nu heb je de keuze tussen € 350,00 of € 850,00. Het zou goed zijn als CZ dit aanpast en ook tussenkeuzes mogelijk maakt.

Pluspunten

Dat alles online gaat

Pluspunten

De scherpe prijs van CZ direct De prima klantenservice De snelle afhandeling van rekeningen ed

Pluspunten

Alles digitaal afhandelen. Inzicht in zorgkosten

Simpeler inzicht in wat wel of niet vergoed wordt.

Pluspunten

Rekeningen etc, Alles gaat digitaal

Pluspunten

Mijn zoon heeft ADHD en krijgt alleen niet de medikinet CR vergoed waardoor we de 'gewone' medikinet moeten gebruiken, wat lastiger is voor hem omdat ie de tweede pil soms vergeet in te nemen. Verder heeft hij melatonine nodig om in te slapen en dat wordt ook niet vergoed

Pluspunten

De e-mail ter herinnering en het duidelijke overzicht op de site hoeveel er van je eigen bedrage betaald is en wat niet. De meerdere mogelijkheden om je in te loggen is ook erg prettig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kan wel snel contact krijgen met de klantenservice. Heb dit al meermalen ondervonden.

Alleen maar gedonder dit jaar; opeens met terugwerkende kracht geen vergoeding van luiers van ons ernstig verstandelijk gehandicapte kind, met veel moeite weer rechtgezet. Daarna een deel van de tandartsvergoeding niet vergoed, bleek een declaratiefout te zijn tussen de tandarts en cz, maar de rekening kwam dan toch bij ons.

Pluspunten

De snelle service en terugbetalingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik vind dat de premie volgende jaren met meer dan 100 euro naar beneden kan

eigen risico naar beneden

Vooraf aangeven vergoedingen door niet gecontracteerde zorgverleners. Indienen van rekeningen van in ons geval veel irritatie op. ( steunzolen : Dutch Orthopetical Center ). Een zorgverlener met veel diploma's en tevreden klanten!!!!!, alleen CZ doet moeilijk. Er zou nog eencertificaat bij moeten. Wat verwacht u van een 1 mans bedrijf?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid in wat vergoedt wordt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig dat je alles via de computer kan declareren, scheelt postzegels plakken. Het overzicht is gemakkelijk op te vragen.

Pluspunten

heb geen klachten

weet het zo niet meteen

Pluspunten

Prijs/kwaliteit, digitaal inzicht, duidelijk

?

Pluspunten

alles is prima

ik ben zeer tervreden

Pluspunten

Gelukkig weinig te declareren gehad,maar als ik iets moest declareren,ging dat zonder problemen

Pluspunten

De afhandeling van declaraties, telefonische service bij vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat via internet snel gezien kan worden hoe het er voor staat met de vergoedingen

Het inzicht van wat er vergoed word is niet echt duidelijk in de polis Wat zijn bijvoorbeeld de kosten van een fysio behandeling Die zou ik op verzekernemer ingevuld willen zien

Pluspunten

klant vriendelijk en altijd bereid tot uitleg, van zaken die niet altijd bij het ouder worden duidelijk zijn!

De telefonische bereikbaarheid, wachten is soms meer dan 5minuten, dat moet anders kunnen!

Pluspunten

Lekker makkelijk, rekeningen doorgeven via internet. En ook de rest makkelijk te bekijken via internet of op de site.

Pluspunten

de berichtgeving en de betalingen

weet niet zo gauw iets te verzinnen!!!

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.