3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle betaling, goed overzicht

Pluspunten

Alles online te regelen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen mening

Geen mening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen poespas, alles online is een mooi concept

Ik vind de inbox vervelend. Ik moet steeds inloggen om te lezen waar wat over gaat. Ik zou het niet erg vinden gewoon een attachment in mijn e-mail te krijgen als er een bericht is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind het belachelijk dat wij als verplichte verzekerde niets vergoed krijgen bij n basisverzekering. Alles gaat van t eigen risico af. Bij een aanvullende verzekering vind ik t ook niet in verhouding. Terwijl er een gigantisch bedrag per maand betaald moet worden. Zodoende durf je al niet meer naar de tandarts etc.. Een slechte zaak hoe erbarmelijk de gezondheidszorg tegenwoordig geregeld is.

Pluspunten

tot heden ( in een korte tijd ) geen problemen. ben erg tevreden met hulp van cz indien nodig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klanten service

Het overzicht wat er wel en niet vergoed word. Is erg onduidelijk voor mij.

Pluspunten

Het is betaalbaar en de service is even goed .

Ik vind het prima zo.

Pluspunten

Tot nu zeer tevreden over de verzekering en de afhandeling. Snel en direct .

Kan zo snel niets bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

meer brieven per post zoals regelingen ed

Pluspunten

gemakkelijk declareren, vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon. Goedkoop

pakket aanpassen aan leeftijd. geen kraamzorg bv. wel meer fysio

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

niets

de bereikbaarheid telefonisch in plaats van 10 min in de wacht en uitleg als je er niet uitkomt bij declaratie per scan ipv advies te geven volgend jaar een andere zorgverzekering te nemen. niet echt klantvriendelijk

Pluspunten

Makkelijk inzicht, goedkoop

Pluspunten

duidelijke, overzichtelijke site. Er is een duidelijk overzicht van de gemaakte kosten, wat je moet betalen en wat je vergoed krijgt. Ook een duidelijk overzicht van het eigen risico en wat daarvan al betaald is. Ik vind het prettig dat ik een mail krijg als er een nieuw bericht staat (aangezien ik zelf bijna nooit inlog)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, compleet en snelle reacties.

Prijsreductie. Voordeel is niet in verhouding met besparingen lijkt mij.

Pluspunten

Correcte afhandeling nota's

Verlaging zorgpremie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet echt veel met wat ik gewend was bij de Friesland. De hulp is redelijk, uitkeringen zeer slecht ten opzichte van de kwaal

Luistern naar de klant beter lezen en terug koppelen. Duidelijker zijn met de vergoedingen deze is zeer slecht met name de aanvullend verzekeringen. Zoals tandarts want er zitten gedeelten in de basis en de rest aanvullend maar in practijk klopt er niets van ik heb 450 als aanvullend maar ben er al door omdat er dingen worden afgeschreven die vergoed moeten worden uit basis . Treurig en on profesioneel heb het gevoel dat er op de werkplek mensen zitten die zelf niet weten hoe de vergoedingen werken .

Pluspunten

De snelheid waarmee declaraties afgehandeld worden. De dekkingsgraad (bijv. van lenzen/brillen). Declaraties gemakkelijk indienen via de app. De hoogte van de verzekering in 2013.

Indien mogelijk, verlaging van de hoogte van de verzekering. Heb namelijk berichten in het nieuws meegekregen over winst. Vergoedingen voor medicijnen in het buitenland: moest eerst via jullie, vervolgens wordt het zoals verwacht afgekeurd en moet ik alsnog via de Europeesche. Het zou fijn zijn wanneer dit met minder tussenstappen kan, bijv. dat CZdirect de rekening doorzetten of de Europeesche naar CZdirect. Verder ben ik zeer tevreden!

Pluspunten

- Veel inzicht in facturen en eigen bijdrage - Mogelijkheid tot het vooruitbetalen van de eigen bijdrage - Duidelijke site en chatfunctie

Pluspunten

Handig en overzichtelijk, goede prijs, duidelijk wat je krijgt, makkelijk declareren

Niets

Pluspunten

Online gemak, geen papieren

Bij melding factuur middels mail, zou het handig zijn dat je op een link kan drukken die gelijk de factuur laat zien, zonder in te loggen. Of eventueel inzicht middels de app.

Pluspunten

Staan altijd klaar om netjes en goed antwoord te geven.

Pluspunten

Duidelijkheid op de website

Pluspunten

Ik vind de gehele service perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling van facturen etc.

verwarrende internetsite met moeizame toegang

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.