Pluspunten

Geen papieren post meer alles via de computer

Uiteraard zou de premie omlaag mogen maar voor de rest ben ik tevreden

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Ik vind alles goed bij CZ.

Ik weet het echt niet.

Pluspunten

Ik krijg mooi op tijd een mail als er iets betaald moet worden. Er wordt snel uitbetaald indien een declaratie ingediend wordt. Daarnaast vindt ik Mijn CZ overzichtelijk en duidelijk. Ook is de klantenservice goed en snel te bereiken indien nodig, zelf op de drukke dagen (eindejaar 2012 bv).

Ik ben tevreden over CZ direct.

Pluspunten

We ondervinden weinig klachten omtrent CZ direct. We hebben geen problemen met artsen bezoek, medicijen en tantarts

Het zou alleen beter kunnen met de rekeningen. We ontvangen nu rekeningen met de naam van de hoofdverzekerde en niet van degene die de zorg heeft ontvangen. Dit kan leiden tot vergissingen ivm betalen eigen bijdrage in de zorgkosten PS: Ik beveel geen enkele instantie aan bij mijn vrienden en of kennissen dat is een zaak die een ieder voor zich uitmaakt!

Pluspunten

de service is prima

ben naar het ziekenhuis gebracht met een niersteenaanval, gebruikte al antibiotica voor blaasontsteking. Moest ik mee stoppen kreeg een nieuwe kuur waar ik niet tegen kon. De dokter gaf mij dompiridom tegen misselijkheid ( 1 stuks) kreeg een rekening voor 6 stuks. Wat een verspilling van medicijnen, kan daar niet meer toezocht op zijn, zou veel minder kunnen kosten.

Pluspunten

Overzichtelijk , en snelle service

Pluspunten

the price. the online website where all informations are gathered. the direct debit for the monthly paiement.

more informations on how the dutch health system works. information in english and/or french.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De omgang met klanten en de rechten van deze klanten.

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Je kan alles online regelen, voor mensen die goed met de copmuter en internet om kunnen gaan heel prettig. Je krijgt snel je geld terg als je iets declareert. Het is heel duidelijk en overzichtelijk, je kunt alles online zien. Ze zijn de enige verzekeraar die de nuvaring geheel vergoeden.

Het is voor jongere mensen die zelf alles online kunnen doen. Sommige mensen doen alles nog telefonisch of via papier, voor hun is deze verzekering niet handig. Maar daar is de gewone verzekering van CZ voor.

Pluspunten

De duidelijkheid van de rekeningen. Je weet waar je voor betaalt. Dat is lang niet bij iedere verzekering duidelijk.

Misschien is het handig als de door de zorgverlener gebruikte DBC's op de factuur vermeld worden. Dan kan ik precies nagaan of de gedeclareerde zorg ook daadwerkelijk geleverd is.

Pluspunten

Alles. direct op de hoogte via internet

Zou het niet weten.

Pluspunten

premie en de wijze van communiceren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bereikbaarheid

premie omlaag spreiding eigen risico automatisch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie via 't internet & snelle afhandeling vd nota's

Verrminderen vd premie

2 sterren: slechter dan verwacht

Aanvullende verzekeringen hele bedrag uitkeren en niet ieder keer gedeelte b.v. osteopathie.

Pluspunten

prijs-kwaliteitverhouding

misschien nog meer toegespitse keuzemogelijkheden wat je wilt verzekeren en wat niet.

Pluspunten

- Scherpe prijs - Alles online regelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat ik bericht krijg zodra ik iets moet betalen

Als mijn dokter of tandarts ofzo iets declareert, zou ik daar een bericht van willen hebben. Daarnaast is er een informatie over wat er gedeclareert word. Hier moet ik eerst over bellen of mailen en zelfs dan is soms nog niet duidelijk wat gedeclareert is. Dit vind ik een slechte zaak!

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.