Ideaal

Ik maak gebruik van de herhaalservice en zit dus nooit zonder supplementen.

Goeie kwaliteit. Goeie klanten service

Flinndal vitaminepillen altijd op tijd bezorgd en van goede kwaliteit

Elke 3 maanden ontvang ik al jaren multivitaminen van Flinndal al jaren lang. De walitiet is uitstekend en ze worden altijd op tijd bezorgd.

Maak gebruik van de herhaalservice, scheelt in prijs en je mag binnen 100 dagen de zending retourneren. Ook mag je de aankomende zendingen uitstellen of overslaan.

Geweldig!

Ik heb hier nu meerdere keren besteld en een voorraadje gehaald pds prikkelbare darmsyndroom ik ben enorm tevreden eindelijk iets gevonden wat helpt tegen mijn klachten heb zo veel geprobeert maar dit blijf ik kopen ik blijf zeker tevreden klant ❤️

Flinndal is top

Ik heb neem bij Flinndal ,al 4 jaar calcie chew tabletten. Die ze automatisch, iedere 3 maanden af sturen .Dus je hebt er geen omkijken naar, en de tabletten zijn nog goedkoper dan bij de apotheek. Dus een aanrader ,om ze daar te bestellen. Wat voor tabletten het ook zijn ze hebben het . Pierre Jansen

Tot nog toe zeer tevreden

Hoef zelf niks te onthouden ivm bestellen product. Wordt altijd tijdig geleverd en netjes verpakt. Helemaal prima.

Mijn bestelling kan echt niet door de brievenbus. Waarom zo'n grote doos voor 1 zakje

Zie boven

Gewoon goed.

Altijd op tijd in huis

Topproducten

Ik bestel al jaren bij Flinndal, goede ervaring

Altijd de beste

Een van de mooiste ervaringen... stiptheid, medicijnen zijn op tijd beschikbaar en een zeer goede behandeling

Lekker snel

X

Netjes en beleefd geholpen!

Ze voldoen goed

Zijn goed

Geen eigen risico en verzekering aanspreken.

Het is goed om eerst een zelfzorg product te proberen, dat scheelt een afspraak en een volle wachtkamer bij een huisarts.

Ben vriendelijk geholpen per telefoon. Ook de tabletjes die ik gebruik zijn goed.

Kan niet beter

Levering altijd op tijd. Goede kwaliteit tegen scherpe prijs!

Altijd netjes op tijd geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestellingen worden snel geleverd

Gewoon goed!

Goed.

Snel en goed geregeld.

Zie boven !

weder goede ervaring

Op de vraag om vitaminen dringend op te zenden werd direct gereageerd en werden deze opgezonden. Zeer goede communicatie, zeer tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Hele goede service

Goede service. Betrouwbaar. Snel.

Mooi op tijd, goede communicatie.

Mooi op tijd, goede communicatie.

Houtplein 7

2012 DD Haarlem

0800 - 7080

Over Flinndal

Flinndal is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen en vitamines. Het biedt hoogwaardige, betaalbare producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Flinndal streeft naar transparantie, kwaliteit en gebruiksgemak, met supplementen die online eenvoudig te bestellen zijn.