Laden reviews...
176 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten die Kunden von schneller Lieferung und zuverlässigem Service. Die automatische Nachbestellung wird als praktisch empfunden. Die Produktqualität ist hoch und die Informationen sind klar. Das Einkaufserlebnis ist insgesamt bequem und zuverlässig.
Pluspunten
VerbeterpuntenKleinere verpakkingen maken dat is beter voor het millieu
25 July 2017
L.
Alkmaar
Beste L.,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u met ons meedenkt!
Bij Flinndal is duurzaamheid een altijd terugkerend onderwerp van gesprek. Zo hebben wij bijvoorbeeld nieuwe, duurzame bewaardoosjes van moso-bamboe ontwikkeld, zijn onze verzenddozen van 100% gerecycled materiaal en bieden wij Flinndal Groen verzending aan. Wilt u weten wat wij nog meer doen aan duurzaamheid? Dan verwijs ik u graag door naar de volgende link: https://www.flinndal.nl/duurzaam .
Met vriendelijk groet,
Cherelle
Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke uitleg.
23 July 2017
A.J.
Scharsterbrug
Pluspunten
Snelle en goed verzorgde bezorging.
VerbeterpuntenMeer duurzame verpakkingen gebruiken. dus plastic en geen aluminium met overgoten plastic. Die mag niet in de plastic zak.
23 July 2017
P.
HOENSBROEK
Beste P.,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over het materiaal van onze verpakkingen. Mijn excuses voor het ongemak.
De reden dat wij deze zakjes gebruiken, is omdat deze licht- en luchtdicht af te sluiten zijn. Op deze manier wordt de kwaliteit van de producten zo goed mogelijk gewaarborgd. Wel geef ik uw klacht graag door aan de betreffende afdeling zodat zij zich nog eens kunnen verdiepen in alternatieve materialen.
Met vriendelijke groet,
Cherelle
Flinndal Klantenservice
Verbeterpuntengeen
22 July 2017
A
Maastricht
Pluspunten
Snelle levering en leuke nieuwsbrief
R.
Alkmaarsnelle
Alette Roorda - Winkel
Hoogezand
Pluspunten
Snelle levering ..geen verzendtkosten !!
C.A.
Pluspunten
Snelle levering Fijn dat het door de brievenbuis kan Goed verpakt.
17 July 2017
G.K.
Pluspunten
verzendingen via brievenbus is erg prettig
Verbeterpuntenweet ik niet
Hans
Leiden
12 July 2017
M.
Pluspunten
ruime keuze , snelle levering en betaalbaar
12 July 2017
jack
rotterdam
Pluspunten
goede service en levering
11 July 2017
S.H.M.
Walsoorden
Pluspunten
Goede producten, heldere website, goede service
10 July 2017
B.
Leiden
Pluspunten
Bestelling van de medicatie is super goed verlopen. Een dag later kregen we de bestelling. Alles verliep naar wens. Heel erg bedankt voor het snelle en het goede service.
VerbeterpuntenEr Zijn absoluut geen verbeterpunten of tips die ik zou kunnen opnoemen. Alles is zeker na wens verlopen
A. Cetin
Zaandam
Pluspunten
Uitstekend en zeer snelle service: de volgende dag al in huis.
Arend
Kampen
Pluspunten
Bestellen wordt snell geleverd en snele klantenservice
Tegelen
Pluspunten
Goede service netjes verpakt en goede producten
8 July 2017
Marsha
Almere
Pluspunten
Snel en netjes bezorgd. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Goede verpakking, die hersluitbaar is.
8 July 2017
Edwin
Pluspunten
u schrijft tablet innemen voor de maaltijd maar niet welke maaltijd. wanneer hebben de tabletten het meeste effekt : 's morgens of 's avonds. Is leuk om te weten.
Verbeterpuntende chat is een positief werkmiddel. zeer lieve persoon op de chat gehad. prima
6 July 2017
M.F.simons
renesse
Pluspunten
nvt
6 July 2017
anoniem