Laden reviews...
175 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers consistently report fast delivery and reliable service. The auto-repeat feature is valued for its convenience. Product quality is highly regarded, with clear information helping decisions. The feedback emphasizes ease of ordering and good value for money.
Fijn dat er een herhaalservice is en dat je zelf niet op hoeft te letten. Je krijgt vanzelf bericht als er weer een zending aankomt en ideaal dat je de zending makkelijk uit kunt stellen als je nog voldoende hebt
17 April 2026
Bianca
Olst
Goede en fijne producten en snelle leverIng!!
13 April 2026
Erna
Barendrecht
Hoef niet na te denken om een nieuwe verpakking te bestellen.
10 April 2026
Franscis
Duiven
Heel handig ,dat je pakketje wordt gestuurd als je voorraad op is.
5 April 2026
Karen
Rotterdam
Goede producten,snelle verzending en goede service.
Marzena
Zierikzee
Annie
Sevenum
Meer dan 10 jaar bestek ik bij jullie en tot heden nog steeds tevreden
Danny
Rheden
Betrouwbaar bedrijf met constante producten en prima service.
Jan Scholte
Amsterdam
Fijne producten die goed werken en snelle levering en prima service
30 March 2026
Nanda
Spijkenisse
In zoverre goed, maar wil alleen bestellen als mijn voorraad op is niet precies om de 3mnd maar misschien langer!
28 March 2026
José
Hoensbroek
Beste José,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij begrijpen heel goed dat u alleen wilt bestellen wanneer uw voorraad op is en niet volgens een vaste periode. Dat is uiteraard geen probleem.
Wij adviseren u om contact op te nemen met onze Klantenservice. Zij kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden en uw instellingen aanpassen naar uw wensen.
Met vriendelijke groeten,
Team Flinndal
Veel keuze, duidelijke site, snelle levering
26 March 2026
Marijke
Oosterbeek
Ik had om uitstel gevraagd van mijn levering omdat ik nog voldoende voorraad heb en deze maar beperkt houdbaar blijkt te zijn. En toch is er weer een levering gekomen. Jammer! PS: Over het product zelf ben ik zeer tevreden!
25 March 2026
Amz
Spaarndam
Geachte heer Amz,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw positieve woorden over ons product.
Wij betreuren het ten zeerste dat er, ondanks uw verzoek tot uitstel, toch een levering heeft plaatsgevonden. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.
In onze administratie kunnen wij op dit moment echter geen bericht van uw verzoek tot uitstel terugvinden. Desondanks nemen wij uw melding zeer serieus en zullen wij intern nagaan wat hier mogelijk is misgegaan, zodat wij dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.
Wij stellen uw feedback zeer op prijs.
Met vriendelijke groet,
Team Flinndal
Altijd goede levering zonder problemen. Betrouwbaar!
22 March 2026
Meijra
Vlaardingen
De levering is perfekt. Ook de verpakking is niet te groot maar normaal. Met vragen kan je altijd terecht. Binnen een mum van tijd krijg je antwoord. Dit zie je niet vaak. Mensen die met plezier werken
21 March 2026
nora
Zevenaar
In alle opzichten zeer tevreden!
20 March 2026
Astrid
Zeist
Goede produkten.Werken prima
14 March 2026
Albert
Huizen
Beste Albert,
Hartelijk dank voor de positieve review! De kwaliteit van onze producten is iets waar we altijd erg trots op zijn geweest. Wij zijn dan ook blij om te horen dat u naar tevredenheid gebruik maakt van onze producten en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groeten,
Team Flinndal
als je bestelt krijg je het op tijd en als je iets wil stopzetten is het ook geen probleem en de vitamines en dergelijke wordt goed verzorgd
13 March 2026
John Rosini
Haarlem
Waarom ik van Flinndal hou, is het grote aanbod, de fors dalende prijs als je kiest voor herhaalgemak. De goed houdbare verpakking is ideaal en wat ik ook uitstekend vind, is de zeer uitgebreide wetenschappelijke informatie, die vind ik top !!! Ik ben blij dat ik Flinndal gevonden heb.
13 March 2026
Doortje
Heusden-Zolder België
Wat ik hierboven zeg is voldoende
9 March 2026
Lida
Amsterdam
Ik wilde mijn reguliere 3 maandse bezorging even stopzetten i.v.m. te grote voorraad. Werd meteen actief op gereageerd en aangegeven dat ik zelf de bezorging t.z.t. moet activeren
6 March 2026
Gertruda
Duiven
De kwaliteit van de (samengestelde supplementen van flinndall Oss over het algemeen heel goed, daarom kies ik vaak voor dit merk. De prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Ik kies voor sommige supplementen voor het herhaalgemak van flinndall dat is heel makkelijk en altijd op tijd. Voor andere supplementen die ik niet elke dag gebruik doe ik een gewone bestelling en dat is tot nu toe altijd in 2/3 werkdagen binnen. Omdat het pakje door de brievenbus kan hoef je er niet voor thuis te blijven.
1 March 2026
Maaike
Tilburg
Vlotte levering, goede producten
28 February 2026
L.B
Steenbergen
Zeer tevreden. Altijd op tijd met de leveringen. Hoef zelf niks te doen, gaat allemaal automatisch. De leveringen worden geheeld door Flinndal geregeld.
28 February 2026
Susan
Sittard
Een goede kwaliteit en betaalbaar om gezond te kunnrn leven
27 February 2026
Angelique
Capelle aan den IJssel
Altijd een seintje dat de volgende zending eraan komt. De mogelijkheid om dan nog je bestelling aan te passen. Zo overkomt het je niet wat je geleverd krijgt, maar blijf je zelf het overzicht houden.
27 February 2026
AG