Pluspunten
Snelle levering Gemakkelijk bestellen Goede prijs-kwaliteit verhouding
Pluspunten
Perfecht en snel
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel en er wordt gedaan wat men zegt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon goed!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed,snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Altijd een snelle levering, binnen 1 of twee dagen. Een keer was de levering niet compleet. Toen heb ik de klantenservice gebeld, een dag later had ik een volledige bestelling. Complimenten!
VerbeterpuntenOp het moment niks
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk te verlengen of bestelling te verzetten. Kwartaallevering. Prijstechnisch oké.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Netjes en betrouwbaar
VerbeterpuntenIk krijg teveel bewaardozen
Beste A.D., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Via onze website of onze Klantenservice is het al mogelijk aan te geven of u wel of geen bewaardoosjes wenst te ontvangen. Voor nu heb ik direct genoteerd dat u geen bewaardoosjes meer wenst te ontvangen. Mocht u deze in de toekomst wel weer wensen, dan kunt u dit uiteraard altijd aan ons laten weten. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Van bestellen tot levering prima verzorgt
Pluspunten
Snelle levering en kijken goed naar de hulpstoffen in de produkten,zoals dierlijke vetten en gelatine.
Pluspunten
aardige stem aan de telefoon en snelle levering
Pluspunten
Er was iets misgegaan bij het verzenden, maar dat werd na 1 telefoontje snel verholpen.
Pluspunten
Snelle levering en goede voorlichting en advies
Pluspunten
Geweldige klantenservice! Dikke pluim!!!!!
Pluspunten
Snelle levering. Bij mailen snel antwoord.
Pluspunten
Prompte levering Juiste prijsstelling
Pluspunten
Geen negatieve punten dus goed en snel afgeleverd