Pluspunten
Snelle bezorging en fijn bakje erbij gekregen. Plus veel handige informatie bij de bestelling
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer acties of korting ook voor eenmalige kwartaal afname
Pluspunten
Goed product, goede levering!
VerbeterpuntenIk hoef niet elke keer een plastic doosje! Ik heb er nu twee, meer dan genoeg!
Beste mevrouw Vrolijk, Wat heeft u ons een mooi cijfer gegeven! Hartelijk dank daarvoor. Via onze website of via onze Klantenservice kunt u ten alle tijden aangeven of u onze bewaardoosjes ontvangen wilt. Ik zal ervoor zorgen dat u geen nieuwe bewaardoosjes meer bij uw pakketten meegeleverd krijgt. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering en service gericht!
Pluspunten
Mooie website, snelle levering, komt afspraken na, goede service
VerbeterpuntenEigenlijk kan ik er geen 1 verzinnen
Pluspunten
Heel positief over de perfecte levering, de ene dag besteld de andere dag in de brievenbus. Ook het product glucosomine met curcumine helpt heel goed. Ik ben over het totaal dus heel erg tevreden.
Pluspunten
Zowel uw artikelen als de service zijn uitstekend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijke en snelle levering
VerbeterpuntenDe tabletten eerst onder in het zakje laten zakken alvorens het zakje dubbel te vouwen. Nu zijn er een paar tabletten stuk gegaan
Pluspunten
Snelle levering en keurige verpakking.
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. Aandacht voor de klant En meedenken met de klant!!!
VerbeterpuntenZou er geen weten!
Pluspunten
Kort en bondig gewoon goed,snelle en gratis levering Goede produkten
VerbeterpuntenIs goed zo
Pluspunten
Goede service . Handige verpakking past in de brieven bus dus geen gezeur met thuis blijven voor de post . Goede service . Tabletten zijn makkelijk in te nemen . Geen 10 want er moet ruimte over blijven voor verbetering .
Pluspunten
Snelle bezorging Geen verzendkosten Brievenbuspost, dus je hoeft niet thuis te blijven Goede klantenservice Goede producten
Kreeg strafport van post nl en was niet de volgende dag bezorgd maar 3 dagen later. Moet 4,83 strafport betalen Niet leuk ben ik niet gewend van jullie
Beste Robert-Peter, Dat is niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor. Flinndal rekent namelijk nooit verzendkosten. Waarschijnlijk is er een foutje gemaakt bij de post. Het kaartje met de port kunt u gratis naar ons opsturen, wij zullen de rekening dan betalen en zorgen dat dit niet meer gebeurt. Het kaartje kan worden opgestuurd naar: Flinndal Nederland B.V. Antwoordnummer 1672 2000 VC HAARLEM Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Pauline - Klantenservice Flinndal
Pluspunten
VerbeterpuntenHet gratis doosje is top deze zou ik ook willen bestellen maar die kan ik niet vinden
Beste Mandy, Wat leuk dat het doosje zo goed bevalt! Om extra bewaardoosjes te bestellen, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice (via [email protected] of op werkdagen van 9-19 uur op 0800-7080, gratis). Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauline - Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Fantasische aanlevering,mooi informatiepakket met handige stickertjesen een mooi doosje voor de producten ,ziet er allemaal goed uit. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
hele goede informatie en service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zoals altijd,perfecte uitvoering van de bestelling en de producten voldoen altijd aan de verwachtingen er van,voor mij een groot chapeau,zeer tevreden. j.g.h.henning
Pluspunten
Prima voorlichting en service. Of het echt werkt zullen we nooit weten, maar je doet wat om fit oud te worden....
VerbeterpuntenVoor 17.00 besteld, mar niet de volgende morgen in huis. 3 dagen laten....... minpuntje
Beste Cobie, Bedankt voor uw positieve review! Onze excuses dat het pakketje te laat is bezorgd. We zijn hierin afhankelijk van de post en het kan af en toe gebeuren dat het iets te laat wordt bezorgd. We zullen dit doorgeven aan Postnl. Met vriendelijke groet, Pauline - Klantenservice
Pluspunten
Snelle reacties en snelle levering. Helemaal top!
Pluspunten
Alles door brievenbus, abonnement zonder omkijken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je zit niet vast aan een product, ook niet als je een 'abonnement ' hebt. Je kunt op ieder moment heel eenvoudig (!) de bestelling aanpassen of uitstellen. Heel handig als je het product niet dagelijks gebruikt dus op een gegeven moment een voorraadje hebt opgebouwd!
VerbeterpuntenEeehm ben ik nog niet tegen gekomen. Het enige wat ik kan bedenken is dat ik geen behoefte heb aan de hoeveelheid reclame die er meegestuurd wordt. Gaat allemaal in de papierbak, das wel zonde
Beste mevrouw Heidbuurt, Bedankt voor uw goede beoordeling! Dit stellen wij heel erg op prijs. Ook goed dat u aangeeft dat u graag minder reclame zou willen ontvangen. Dit kunt u altijd bij Flinndal aangeven. Met ingang van heden ontvangt u geen reclame meer in uw pakketten. Met vriendelijke groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Duidelijke informatie Betrouwbare levering Goede service op website
VerbeterpuntenMinder reclame rommel van andere bedrijven meezenden.
Beste mevrouw Heidbuurt, Bedankt voor uw goede beoordeling! Dit stellen wij heel erg op prijs. Ook goed dat u aangeeft dat u graag minder reclame zou willen ontvangen. Dit kunt u altijd bij Flinndal aangeven. Indien u hier geen prijs meer op stelt kunt u dit aan ons laten weten per mail of per telefoon. Met vriendelijke groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Goede Toegankelijkheid website. Duidelijke informatie over de producten. Mijn product is 100%natuurlijk en duurzaam vergaard. De zending kon via de brievenbus. Ik hoefde er dus niet voor thuis te zijn of het pakketje ergens op te halen. Over drie maanden krijg ik automatisch dezelfde bestelling opgestuurd.