Per ongeluk had ik mijn bestelling op het oude adres laten staan. Dit was geen probleem er werdt een nieuwe levering gemaakt op het juiste adres zonder extra kosten.
Beste heer Mulder, Hartelijk dank voor uw review! Wij helpen u altijd graag bij het oplossen van uw problemen en het is dan ook fijn om te lezen dat de geboden oplossing voor u naar wens was! Ik wens u graag nog veel plezier en succes toe met uw supplementen! Met vriendelijke groet, Maxime - Team Flinndal
en je verpakking nog weer te hergebruiken natuurlijk kwaliteit
Altijd vriendelijk en optijd je spullen binnen
Ik gebruik de probiotica forte , ook gebruik ik de capsules tegen een prikkelbare darm. Mijn darmen zijn een stuk rustiger. Heb er veel baat bij, top!
Beste mevrouw Mulderij, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat zowel de Flinndal Probiotica Forte als de Flinndal Prikkelbare Darm Syndroom goed voor u lijken te werken. Ik wil u graag veel plezier en succes toewensen met de supplementen! Met vriendelijke groet, Maxime - Team Flinndal
Hele goede service je hoeft nergens aan te denken
Kwaliteits producten tegen scherpen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace
Beste heer Velserbroek, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat onze service en producten u zo goed bevallen. Ik wil u graag veel plezier en succes toewensen met de supplementen! Met vriendelijke groet, Maxime - Team Flinndal
Had per ongeluk product 2x besteld en kon kosteloos retourneren. Snelle levering.
Geachte mevrouw Grenzenberg, Hartelijk dank voor uw review! Het is fijn om te lezen dat de geboden oplossing voor u naar wens was. We helpen u altijd graag bij het retourneren van een dubbele bestelling! Ik wens u graag nog veel plezier en succes toe met uw supplementen! Met vriendelijke groet, Stein - Team Flinndal
had gebeld ivm andere samenstelling WLS tablet heb nu erg veel last van opboeren van tablet en vieze smaak. ,maar jullie hadden al meer klachten gehad ,het word binnen een week of 10 weer opgelost naar de oude samenstelling.
ik heb de vezelcomplex die doen goed hun werk je kan makkelijk naar het toilet gaan en de slanke lijn thee is erg lekker die drink ik op de hele dag door en doet goed zijn werk maar is heerlijk om te drinken
Geachte mevrouw Vreuls, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat zowel de Flinndal Slanke Lijn Thee als de Flinndal Vezel Complex goed voor u lijken te werken. Ik wil u graag veel plezier en succes toewensen met de supplementen! Met vriendelijke groet, Stein - Team Flinndal
Tevredenheid is hoog
Vlot leveren past door de brievenbus.
Beste mevrouw Huissen, Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat uw pakketje netjes op tijd geleverd is en goed door de brievenbus past. Wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Maxime - Team Flinndal
Vlotte levering netjes verpakt krantje met tips erbij helemaal top!
Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd.
Als ik problemen heb met mijn zendingen word ik altijd heel vriendelijk te woord gestaan
Prima service, vragen worden snel beantwoord.
herhaalservice ideaal, vind wel dat de maanden bij jullie korter zijn dan in werkelijkheid. Vaak kan ik nog wel vier weken of meer voort als de nieuwe zending al wordt aangekondigd. Gelukkig kan ik dan voor uitstel van toezending kiezen.
Geachte mevrouw Marsman, Hartelijk dank voor uw review! Het is erg fijn om te lezen dat onze herhaalgemak-service goed voor u bevalt. Wat betreft de 'iets kortere maanden', dit kan inderdaad kloppen. We proberen hier namelijk mee te voorkomen dat onze klanten zonder voorraad zitten. Vandaar dat wij u ook altijd de mogelijkheid geven om de zending iets uit te stellen. Graag wens ik u verder nog veel plezier en succes toe met uw supplementen! Met vriendelijke groet, Stein - Team Flinndal
Ik maak al veel langer gebruik van Flindal produkten en door het feit dat ik ook met andere dan de laatst grkochte produkten zo tevreden ben maakt dat ik nu weer opnieuw heb gekocht.
Steeds stipte leveringen.
Ik heb melding gemaakt van een bestelling, die ik niet ontvangen had en kreeg binnen 2 dagen een vervangende bestelling! Prima service!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Flinndal. Goede service, snel bezorgd. Curcumine koop ik al langere tijd hier. Het is van goede kwaliteit en werkt heel goed bij mij. Heel tevreden.
goede service vlugge levering ook per telefoon - vriendelijk accuraat duidelijk
Makkelijk aan te vragen en Makkelijk geleverd gewoon door de brievenbus!!
Geachte mevrouw Van Kalmthout, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat onze manier van bestellen en leveren goed voor u bevallen is. Ik wens u graag veel plezier en succes toe met uw bestelde supplementen! Met vriendelijke groet, Stein - Team Flinndal
Prima aanbod, kwaliteit, gemak van bestellen en herhaalgemak, snelle levering,kortom prima dus
zeer goede producten, website is makkelijk en duidelijk. er zijn ook testjes beschikbaar om de juiste producten te vinden. veilige betaling. supersnelle leveringen. past in de brievenbus dus u hoeft niet thuis te zijn en een uitstekende klantendienst waar u snel antwoord krijgt op al uw vragen.
Geachte mevrouw Huybrechts, Hartelijk dank voor uw review! We vinden het erg fijn om van u te vernemen dat onze website, supplementen, betaalmethoden, bezorgmethoden en klantenservice goed voor u zijn bevallen! Bij Flinndal proberen we het bestel- en betaalproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen voor onze klanten. Daarnaast is het contact met onze klanten ook erg belangrijk voor ons! Graag wens ik u veel plezier en succes toe met uw bestelde supplementen! Met vriendelijke groet, Stein - Team Flinndal
Gewoon een prima bedrijf dat afspraken netjes nakomt