De meneer die bij belde voor een service gaf duidelijke uitleg over de vitamine en dacht mee . Omdat ik mijn bestelling op automatisch heb staan had ik nog teveel magnesium tabletten En zo dacht meneer er aan mee hoe en wanneer de volgende bestelling kan komen.
Geachte mevrouw Scherpenisse, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn te vernemen dat u zoveel baat heeft gehad van ons servicegesprek! Wij denken graag met u mee bij uw wensen en behoeften, en wij hopen u nog lange tijd van dienst te mogen zijn. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Producten zijn erg goed!
Goede supplementen die erg praktisch door de brievenbus geleverd worden
Vanaf de aanvraag, is het gegaan hoe ik het verwacht had
Geachte heer Van der Kooij, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn te vernemen dat wij precies aan uw verwachtingen voldoen! Uiteraard vinden wij onze service en diensten erg belangrijk. Wij hopen u hier nog lange tijd mee van dienst te kunnen zijn. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Alles wat je nodig hebt aan vitaminen en vindt je hier. Vooral het herhaalgemak is fijn, zit je nooit zonder. Goede producten, goede service! Aanrader!
Geachte mevrouw Reuser, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn te vernemen dat u zo tevreden met ons en ons Herhaalgemak bent. Het Herhaalgemak biedt erg veel flexibiliteit en zo te zien bent u daar groots fan van. Wij hopen u nog lange tijd van dienst te zijn. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Ik ben zeer tevreden het werkt perfect xxx
Zeker tevreden zo als altijd
Geachte mevrouw Akhmedova, Wat leuk dat u de tijd heeft genomen om zo'n mooie review te schrijven over ons. Hartelijk dank hiervoor! Wij hopen u uiteraard nog lange tijd van dienst te mogen zijn. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Mijn ervaring met Flindal is goed.
Altijd een luisterend oor. Denken mee met de vraagstelling. Ik gebruik inmiddels 5-tal verschillende supplementen. En het helpt.
Makkelijk, snel en fijne service van herhalen. En alles fijn verpakt. Duidelijke omschrijving en alles weer snel in huis Dus gewoon TOP..
Geachte mevrouw Koster, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn te vernemen dat u zo blij bent met ons Herhaalgemak. De vele mogelijkheden van ons Herhaalgemak zijn gemaakt om u tevreden te houden. Zo te lezen lukt dat goed! Wij hopen u nog lange tijd van dienst te zijn. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Advies en de herhaalservice ervaar ik als erg fijn.
Fijn systeem van bestellen, geen omkijken naar, wil je ff geen bestelling? Stel je hem makkelijk uit. Flinndal mailt je ter herinnering! Kwartaal bestelling? Krijg je korting, super!!!
Geachte mevrouw van Leeuwen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn te vernemen dat u zo tevreden bent met ons! Wij zijn erg enthousiast over de voordelen die het Herhaalgemak met zich meebrengt. En het is fijn dat de flexibiliteit die Herhaalgemak bied, u zo goed tot dienst kan zijn. Wij hopen u uiteraard nog lange tijd van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Steeds tijdige levering en zo af en toe een ander pilletje als cadeautje.
Geachte heer Mooren, Wat heeft u een mooie review achtergelaten voor ons. Hartelijk dank hiervoor! Wij zijn erg trots op onze mooie diensten, en wij hopen u hier nog lange tijd mee van dienst te kunnen zijn. Hopelijk zien wij u snel weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Heel goed tot nu toe zeer tevreden.
Al enkele jaren vitamines via flindal. Vooral de automatische leveringen vind ik top. Altijd weer op tijd de pillen binnen zonder je zorgen te maken. En snelle levering en service. Als er toch iets is, is een mailtje genoeg om alles op te lossen. En als je toch wilt stoppen is dat ook geen probleem.
Geachte mevrouw Driessen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons Herhaalgemak. Wij zijn erg trots op deze prachtige dienst en de flexibiliteit die dit brengt bij onze klanten. Neemt u gerust contact met ons op als wij iets voor u kunnen betekenen. Wij hopen u nog lange tijd van dienst te kunnen zijn met ons Herhaalgemak. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Pakket was prima verpakt
Maar of het werkt voor de gewrichten betwijfelt mijn therapeut
Heel blij met producten en diensten
Webshop is overzichtelijk. Bezorging past in de brievenbus.
Mijn ervaring is tot nu toe prima
Ik heb een 'abonnementje' en krijg precies op het juiste moment mijn nieuwe voorraad binnen. Daarbij, als het een beetje te vroeg is kan ik het gewoon uitstellen. Ideale flinndal
Gebruik cholesterol tabletten. Eerste paar maanden één tablet per dag bij bloed onderzoek bleek het cholesterol behoorlijk gezakt te zijn. Ben nu over gegaan naar twee tabletten per dag kijken of het nog wat lager wordt. December weer bloed laten prikken. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen vervelende bijwerkingen heb wat ik had bij reguliere voor geschreven medicijnen. Dus tot zover helemaal top!
Geachte heer Gieteling, Wat een enthousiasme heeft u in uw review weergegeven. Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wij zijn erg trots op onze producten, en het is onwijs mooi om te vernemen dat u zo blij bent hiermee. Wij hopen u uiteraard nog lange tijd van dienst te mogen zijn, en wij zien u graag snel weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Mustafa - Flinndal Klantenservice
Netjes verpakt en snelle levering
Flinndal als beste beoordeeld vitaminepreparaat ben ik ook gaan gebruiken. Ik ben over het algemeen best allergisch voor voedingssupplementen, maar van Flinndal heb ik totaal geen klachten. Bovendien werken ze nog goed ook. Blij mee!
Alles altijd netjes op tijd