Laden reviews...
176 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers consistently report fast delivery and reliable service. The auto-repeat feature is valued for its convenience. Product quality is highly regarded, with clear information helping decisions. The feedback emphasizes ease of ordering and good value for money.
Pluspunten
Hoogste kwaliteit professionele en schone supplementen, overzichtelijke site en een snelle bezorging zonder problemen.
Tom
Berkel en Rodenrijs
Danny
Den Haag
Yvonne
Blaricum
Het zou mij helpen als expliciet staat aangegeven welke supplementen vegan zijn. Op de zwanger supplementen staat dat het supplement melk bevat, maar dit heb ik op de website niet zien staan.
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Goed dat u de onduidelijkheid omtrent de bijsluiter aan ons doorgeeft. Het product is niet geschikt voor veganisten, maar wel voor vegetariers, omdat er wolvet en een stofje uit melk gebruikt wordt. Melk is op zich geen allergeen. De lactose in melk wel, dus vandaar dat we lactose als allergeen moeten vermelden. We zullen de onduidelijkheid wegnemen door de online bijsluiter aan te passen.
Nadia - Flinndal klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd, fijn verpakking
VerbeterpuntenNvt
21 December 2018
R
Huizen
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over finndal, jaren geleden heb ik het jaren gebruikt, wel op een ander adres. Het kwam altijd op tijd en was ook gemakkelijk te stoppen.
Thea de Haan- Slob
Eede
anoniem
Tip: stuur een track&trace code mee om het pakketje te volgen, de consument wil graag op de hoogte zijn. Mijn pakket was na drie dagen nog niet binnen. Na dit via een Whatsapp te hebben gemeld kreeg ik wel een track&trace code.
Jannie
Oosterwolde fr
Andre
Spijkenisse
Pluspunten
Goede service, snelle levering, handig met het herhaalgemak voor een leuke prijs. Geen addertje onder het gras, afzeggen en uitstellen kan echt, zonder extra kosten.
Marga
Vledder
Pluspunten
netjes geleverd, fijne bevestigingsmail
Verbeterpuntengeen
Frank
Duiven
Pluspunten
Ik vond het positief dat er werd aangegeven dat het pakketje in de brievenbus zou passen, daardoor kon ik bestellen zonder rekening te houden met thuisblijven.
VerbeterpuntenSterkere versie van de cbd olie produceren
anoniem
Pluspunten
Snelle levering en het bedrijf komt de afspraken goed na.
Jo
anoniem
Pluspunten
Snelle levering.
Sylvia
Lichtenvoorde
Pluspunten
Wordt netjes bezorgd via de post, wel paar dagen later dan aangegeven maar dat zou uiteraard ook aan de postbezorger kunnen liggen.
VerbeterpuntenVooralsnog super tevreden over het product. Ik al 1,5 jaar last van rommelende darmen en dat lijkt met de probiotica forte na een paar dagen al enorm afgenomen. Hopen dat ik niet te vroeg juich maar dan spring ik echt een gat in de lucht!
Daan
Amsterdam
Pluspunten
snelle levering zoals op de website staat. niks op aan te merken. gewoon goede service
de nijs danny
Sint Jansteen
Pluspunten
goede site en fijne levering via de post en brievenbus.
klant
Pluspunten
Snelle en gratis levering
J.Goppel
Schiedam
John
Breda
Pluspunten
Duidelijke info op website Enorm handig om (en direct met korting ook nog}een herhaal bestelling te kunnen aangeven voor 3 mnd. Zeer aardige dame via klantenservice om mij te helpen met een vraag.
14 December 2018
Rita
Amsterdam
Beste Rita,
Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent met Flinndal. Wij hopen u nog lang van dienst te mogen zijn!
Nadia - Flinndal klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Informatieboekje met producten kan wat specifieker maar misschien heeft dat te maken met wetgeving.
13 December 2018
Debbie
Haarlem
Beste Debbie,
Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent met Flinndal. Met betrekking tot de informatievoorziening over onze producten zijn wij inderdaad verplicht ons te houden aan de wetgeving. Uiteraard kan onze klantenservice u altijd van meer specifieke informatie voorzien. Hiervoor kunt u ons mailen, bellen of een bericht sturen via Whatsapp of Messenger. Wij helpen u graag!
13 December 2018
Henk