Pluspunten
Goede prijzen. Snelle levering. Ook kwartaal verpakkingen. Ook hiermee is gemakkelijk te stoppen of de levertijd te veranderen.
Pluspunten
Ruime keuze, heldere toelichting, vragen die analyseren wat je nodig hebt, snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenKunnen kiezen voor wel/geen bewaardoosje(s) meesturen
Beste heer Nico, Hartelijk dank voor het mooie cijfer en uw suggestie voor verbeterpunten. Graag stuur ik uw suggestie door naar mijn collega's van de desbetreffende afdeling. Wellicht kunnen we in de toekomst inderdaad een optie toevoegen voor het wel of niet versturen van bewaardoosjes! Op dit moment kunt u via Mijn Flinndal al aangeven of u standaard wel of geen bewaardoosjes wilt ontvangen via de knop 'Mijn voorkeuren' bij uw gegevens. Bij deze heb ik voor u al genoteerd dat u liever geen bewaardoosjes bij uw bestellingen wenst te ontvangen. Heeft u toch een nieuw bewaardoosje nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
snelle levering en je krijgt ook nog doosjes bij losse pillen
Pluspunten
Prima artikelen voor een redelijke prijs
Pluspunten
Snelle levering, prima producten
Pluspunten
Al aantal jaren zeer tevreden over Flinndal, nog nooit iets vervelends meegemaakt, snelle levering, soms krijg je als extra een kortingscode en af en toe wat extra bij je bestelling, en de vitamines bavallen ook eens heel goed! kortom, een heel tevreden klant!!
Verbeterpuntenhelemaal geen!!!! ga vooral zo door...
Pluspunten
Komen na wat is afgesproken zijn niet op dringerig met bellen
VerbeterpuntenMisschien wat vaker proefmonsters sturen maar dat is puur eigen belang
Pluspunten
Goed assortiment met goede produkten.
VerbeterpuntenVerzending zou sneller mogen.
Pluspunten
Prettige en vlotte verzorging van bestelling. Goede informatie
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
klant vriendelijk, goed product,prima prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
niks
Verbeterpuntenbestelling leveren, deze heb ik namelijk nooit ontvangen..raar bedrijf joh
Beste heer K., Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw pakket niet heeft ontvangen. Mijn excuses hiervoor. De reden dat u het pakket niet ontvangen heeft, is dat wij deze hebben tegengehouden. In het verleden zijn er verschillende bestellingen aan dit adres verstuurd onder verschillende namen. Echter, geen van deze bestellingen is betaald. Helaas zijn wij om die reden genoodzaakt geen pakketten meer te sturen naar uw adres. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken
Pluspunten
Geen enkel probleem. Goede internet info, goede prijzen en snelle levering !!!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke uitleg, telefonische service en snelle bezorging.
VerbeterpuntenMag ietsje minder vaak mail sturen
Beste mevrouw Haanappel, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons, maar vervelend dat u onze berichten niet altijd op prijs stelt. Mijn excuses voor het ongemak. Uiteraard is het altijd mogelijk om uw voorkeuren door te geven via Mijn Flinndal, zodat u niet langer onze berichten ontvangt. Ook kunt u dit altijd telefonisch (via ons gratis nummer 0800-7080, bereikbaar op werkdagen van 09.00u tot 19.00u) of per e-mail laten weten. Mocht u dit wensen, dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf! Deze beoordeling vul ik nu in omdat ik afgelopen week een bijzondere ervaring had met Flinndal. De postbode belde aan, feliciteerde mij en overhandigde een pakket van Flinndal waarop stond. Proficiat 10 jaar klant. Uit het gewone platte pakket kwam een bosje tulpen en ook nog van goede kwaliteit! Een hele leuke verassing vond ik dit, dank dan ook daarvoor!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Perfecte prijs-kwaliteit verhouding Snelle levering Veel kortingen en actie's van de producten zelf en je krijgt allerlei verschilende kortingsbonnen van allerlei andere winkels zoals kleding, schoenen, etc Niet opdringerig, kunt makkelijk stopzetten na bijvoorbeeld kwartaallevering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en niet duur!
VerbeterpuntenJammer dat jullie niet Bromelaïne (natuurlijk Ananas Enzym) in jullie assortiment hebben.
Beste mevrouw Janet, Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer toewenst, maar uiteraard ook hartelijk dank voor het meedenken. Uw suggestie voor het toevoegen van een product met bromelaïne geef ik graag door aan mijn collega van de afdeling productontwikkeling. Wellicht kunnen wij dit product in de toekomst in ons assortiment verwelkomen! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Vlotte aflevering van goederen en heldere communicatie.
VerbeterpuntenMeer contacten leggen met huisartsen over uitdragen van de producten.
Geachte heer, mevrouw Lammert, Hartelijk dank voor uw bericht en het mooie cijfer! Uw suggestie nemen wij uiteraard graag mee. Wellicht kunnen wij in de toekomst, ondanks dat wij als supplementenleverancier zelf geen medisch advies mogen geven, meer samenwerken met huisartsen of andere professionals. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had de Omega 3 Extra Forte besteld. Daar heb ik wel een beetje spijt van, want ze zijn zo groot dat ik ze amper doorgeslikt krijg. Dan lossen ze op in je mond en dat is bepaald niet lekker. Ik ben een moeilijke slikker.
Beste mevrouw Bogaerts, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer, maar wat vervelend dat het slikken van de Flinndal Omega-3 Extra Forte niet goed ging. Graag zoeken wij samen met u naar een oplossing! Om die reden heb ik u zojuist een e-mail gestuurd. Mocht u nog vragen hebben? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0800-7080. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering ,kwartaalleveringen altijd ruim op tijd
VerbeterpuntenMinder reclame bij aflevering
Beste M., Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden met ons bent! Hartelijk dank voor het mooie cijfer en de beoordeling. Uiteraard ook hartelijk dank voor het meedenken aan verbeterpunten. Via onze website, maar ook via onze Klantenservice, is het mogelijk aan te geven of u wel of geen reclame van derden wilt ontvangen bij uw bestellingen. Bij deze heb ik alvast voor u in orde gemaakt dat er geen reclamemateriaal meer meegeleverd wordt. Toch extra informatie ontvangen? Neemt u dan gerust wederom contact met ons op! Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering van grote kwaliteit. Ik ben heel tevreden over de producten
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD