Pluspunten
Snelle levering en niet duur!
VerbeterpuntenJammer dat jullie niet Bromelaïne (natuurlijk Ananas Enzym) in jullie assortiment hebben.
Beste mevrouw Janet, Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer toewenst, maar uiteraard ook hartelijk dank voor het meedenken. Uw suggestie voor het toevoegen van een product met bromelaïne geef ik graag door aan mijn collega van de afdeling productontwikkeling. Wellicht kunnen wij dit product in de toekomst in ons assortiment verwelkomen! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Vlotte aflevering van goederen en heldere communicatie.
VerbeterpuntenMeer contacten leggen met huisartsen over uitdragen van de producten.
Geachte heer, mevrouw Lammert, Hartelijk dank voor uw bericht en het mooie cijfer! Uw suggestie nemen wij uiteraard graag mee. Wellicht kunnen wij in de toekomst, ondanks dat wij als supplementenleverancier zelf geen medisch advies mogen geven, meer samenwerken met huisartsen of andere professionals. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had de Omega 3 Extra Forte besteld. Daar heb ik wel een beetje spijt van, want ze zijn zo groot dat ik ze amper doorgeslikt krijg. Dan lossen ze op in je mond en dat is bepaald niet lekker. Ik ben een moeilijke slikker.
Beste mevrouw Bogaerts, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer, maar wat vervelend dat het slikken van de Flinndal Omega-3 Extra Forte niet goed ging. Graag zoeken wij samen met u naar een oplossing! Om die reden heb ik u zojuist een e-mail gestuurd. Mocht u nog vragen hebben? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0800-7080. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering ,kwartaalleveringen altijd ruim op tijd
VerbeterpuntenMinder reclame bij aflevering
Beste M., Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden met ons bent! Hartelijk dank voor het mooie cijfer en de beoordeling. Uiteraard ook hartelijk dank voor het meedenken aan verbeterpunten. Via onze website, maar ook via onze Klantenservice, is het mogelijk aan te geven of u wel of geen reclame van derden wilt ontvangen bij uw bestellingen. Bij deze heb ik alvast voor u in orde gemaakt dat er geen reclamemateriaal meer meegeleverd wordt. Toch extra informatie ontvangen? Neemt u dan gerust wederom contact met ons op! Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering van grote kwaliteit. Ik ben heel tevreden over de producten
Pluspunten
Snelle levering. Alles is heel verzorgd. Keurig doosje voor de medicijnen erbij gekregen en prijstechnisch heel aantrekkelijk.
Pluspunten
snel, innovatief
VerbeterpuntenDe hazelnootrepen zijn niet te (vr)eten !!! Had me verheugd op heerlijke hele hazelnoten. Deze repen zijn muf en oud. Gezien de aanbieding moesten jullie er kennelijk vanaf. Gelukkig had ik er maar 5 besteld.
Beste heer Wouter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ondanks dat u niet helemaal tevreden bent met een van onze producten. Vervelend om te horen dat u de smaak van de Flinndal Energiereep als niet prettig ervaart. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. De Flinndal Energiereep in de smaak Hazelnoot bevat inderdaad geen hele hazelnoten, maar heeft enkel deze smaak. Graag geef ik uw klacht door aan onze afdeling Productontwikkeling, zodat zij de smaak van onze Flinndal Energierepen nog eens kunnen bekijken. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snel en precies vol lof
VerbeterpuntenGeen is goed zoals het is
Pluspunten
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, snelheid van leveren en altijd iemand die met je chat als je vragen hebt.
Pluspunten
Duidelijke website; uitgebreide informatie; snelle levering; pakket past in brievenbus dus je hoeft voor bezorging niet voor thuis te blijven.
Pluspunten
direct antwoord op al je vragen, snelle levering
Pluspunten
negen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
service uitstekend vertrouwen in klant is ongekend producten zijn geweldig eigenlijk is alles zo perfect als je het zou willen hebben, maar zelden krijgt
Pluspunten
Goed verpakt ,geen verzendkosten,snelle levering.
Pluspunten
Keurig verzorgd snelle verzending
VerbeterpuntenBij elke bestelling zit een bewaar doosje, beetje overbodig!
Beste mevrouw M.M, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat leuk dat u ons zo'n mooi cijfer toewenst, maar het is ook altijd fijn als klanten met ons meedenken! Via onze website of onze Klantenservice is het al mogelijk aan te geven of u wel of geen bewaardoosjes wenst te ontvangen. Voor nu heb ik direct genoteerd dat u geen bewaardoosjes meer wenst te ontvangen. Mocht u deze in de toekomst wel weer wensen, dan kunt u dit uiteraard altijd aan ons laten weten. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Producten worden verzorgd en netjes optijd geleverd Je krijgt een reminder als je producten die je eerder hebt besteld bij a op zijn.
VerbeterpuntenHet bestellen is een gedoe . Want je hebt een inlog als je eens eerder al iets hebt besteld. Die doet hef dan niet meer. Je vraagt om een nieuw inlog die krijg je dan pas na dagen later Je krijgt een nieuw inlog en dan kan je pas afrekenen Gedoe dus
Pluspunten
Goede producten, mooi verpakking, snelle levering, gratis bewaardoosjes bij de bestelde supplementen met stickervel. Verzending past door de brievenbus.
VerbeterpuntenBij vaste klanten zou het niet nodig zijn voortdurend nieuwe plastic doosjes bij te leveren... Misschien is het mogelijk het aan te kunnen vinken bij een bestelling of je deze wilt ontvangen ?
Beste mevrouw E., Hartelijk dank voor het mooie cijfer en uw suggestie voor verbeterpunten. Graag stuur ik uw suggestie door naar mijn collega's van de desbetreffende afdeling. Wellicht kunnen we in de toekomst inderdaad een optie toevoegen voor het wel of niet versturen van bewaardoosjes! Op dit moment kunt u via Mijn Flinndal al aangeven of u standaard wel of geen bewaardoosjes wilt ontvangen via de knop 'Mijn voorkeuren' bij uw gegevens. Bij deze heb ik voor u al genoteerd dat u liever geen bewaardoosjes bij uw bestellingen wenst te ontvangen. Heeft u toch een nieuw bewaardoosje nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snel, duidelijk, klant vriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle service Betaalbaar en leuke aanbiedingen en akties
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.