Pluspunten
Goede producten goede service
Pluspunten
Duidelijke website,gemakkelijk om te bestellen. Snelle levering en correcte benadering . Goede kwaliteit en handige bewaardoosje gratis erbij geleverd.
VerbeterpuntenWat ik in het assortiment MIS is Teunisbloemolie (capsules of vloeibaar) vind ik wel jammer. De rest is OKE
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Jammer dat wij niet al uw gewenste producten in ons assortiment hebben. Uw suggestie zal ik in ieder geval doorgeven aan onze afdeling productontwikkeling. Wellicht kunnen wij ons assortiment hiermee in de toekomst aanvullen! Met vriendelijke groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Altijd correct, geen problemen met retourzenden, geen problemen met stopzetten van herhaalzendingen kortom een heeeeel positief bedrijf.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door.
Pluspunten
Betrouwbaar, toegankelijk, goede website. Waardoor goede communicatie en service. Bovenal natuurlijk goede producten!
VerbeterpuntenIk ben erg tevreden. dus geen verbeter punten.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenDubbele controle bestelling
Verbeterpunten.
Pluspunten
snelle levering geen verzendkosten, top kwaliteit
Verbeterpuntenmeer keuze
Geachte heer Klatten, Wat fijn dat u ons zo'n beoordeling heeft gegeven, hartelijk dank hiervoor! Wij zijn druk bezig om u meer keuze te kunnen bieden in ons assortiment! Zo is er net een nieuw product, de Flinndal Huid, Haar en Nagels, aan het assortiment toegevoegd. Andere, nieuwe producten, staan in de planning om zo snel mogelijk in ons assortiment te kunnen worden opgenomen. Is er een specifiek product dat u graag in ons assortiment terug zou zien? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat wij uw suggestie kunnen noteren! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk de kwartaalbestelling aanpassen door stopzetten of uitstellen
VerbeterpuntenNaam en adres koppelen van de klant aan mailings. Ik ontvang nu mailing om klant te worden terwijl ik al klant ben. Hierdoor heb ik ook al een verkeerde bestelling geplaatst ( voor het verkeerde bedrag)
Geachte heer Dammers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u zo positief over ons bent! Het is echter niet de bedoeling dat u een verkeerde e-mail van ons ontvangt. Mijn excuses hiervoor. De reden dat u deze toch gekregen heeft komt, doordat u twee verschillende klantnummers bij ons had! Hierdoor is op het inactieve klantnummer een e-mail gestuurd om wederom een bestelling te plaatsen, terwijl u op het actieve klantnummer nog een bestelling had. Ik heb dit uiteraard gelijk voor u aangepast! U zult deze e-mails voortaan niet meer ontvangen. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Er valt zowel bij de bestelling als bij de aflevering niets op aan te merken. Levering keurig op tijd zoals toegezegd. Gewoon zo door gaan.
Pluspunten
Snel en goed, zelfs mooi verpakt geleverd. Handig luchtdicht afsluitbaar. Ook het meegeleverde bewaardoosje met etiket is super handig. Het geheel straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Zeker aan te raden.
VerbeterpuntenHet assortiment uitbreiden!
Geachte heer Fontijn, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, maar uiteraard ook voor het meedenken! Wij zijn hard aan het werk om ons assortiment, naar behoefte van onze klanten, te vergroten. Zo is er bijvoorbeeld net een nieuw product, de Flinndal Huid, Haar en Nagels, aan het assortiment toegevoegd. Daarnaast staan er meerdere producten in de planning om binnenkort te kunnen aanbieden. Is er een specifiek product dat u graag in ons assortiment terug zou zien? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat wij uw suggestie kunnen noteren! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Goede en duidelijke website, snelle levering en goede producten!
Pluspunten
Snelle levering en gratis pillenpotje super
Pluspunten
Makkelijk per post en de contacten met de klantenservice is perfect
Pluspunten
Ik ben op alle fronten tevreden
Pluspunten
Prima voorlichting en prijs kwaliteit is goed
VerbeterpuntenBij kwartaalbestelingen kan je niet beginnen met een incasso 1e betaling moet altijd via iDEAL
Geachte mevrouw Verburgh, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Dit stellen wij zeer op prijs. Ook bij een eerste bestelling kunt u uiteraard betalen met automatische incasso. U kunt bij het betalen van uw bestelling deze voorkeur aanklikken en uw IBAN rekeningnummer invullen. Met vriendelijk groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
snelle verzending, duidelijke informatie, leuke aanbiedingen, correspondentie makkelijk en goede feedback
Pluspunten
Prima service en het product ziet er verzorgd uit Ga zo door
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
altijd op de afgesproken tijd de bestelling thuis bezorgd prijs is ook prima tenopzichte van de concurentie ook en voor mij heel belangrijk de communicatie met de medewerkers klantvriendelijk en correct de afgesproken zending op het juiste tijd stip
Pluspunten
Flindall is heel betrouwbaar. Het is ook heel eenvoudig om tussentijds je bestelling aan te passen. Je kunt telefonisch altijd met je vragen terecht en wordt dan vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Snel, duidelijk, betaalbaar, goede producten
VerbeterpuntenNiet te vaak bellen
Geachte mevrouw, Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer heeft gegeven, hartelijk dank! Het is uiteraard niet de bedoeling dat u ongewenst telefoontjes van ons ontvangt. Mijn excuses voor het ongemak! Het is als klant van Flinndal gelukkig mogelijk om via Mijn Flinndal aan te geven of u wel of geen telefoontjes van ons wilt. Ik heb dit gelijk voor u in orde gemaakt! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbare, hoge kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs
VerbeterpuntenNaamsbekendheid, zelf beveel ik het vaak aan mijn leden aan, maar jullie zijn altijd een onbekende naam voor ze
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer heeft gegeven en met ons meedenkt! Wij zijn uiteraard hard op weg om onze naamsbekendheid te vergroten. Zo hebben wij afgelopen maanden een reclame op tv gehad! Het is echter erg fijn als klanten ons zelf aanbevelen, zodat wij in de toekomst voor niemand meer een vreemde zijn! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
ik vind Flinndal een in alle opzichten klantvriendelijk bedrijf dat ik beslist kan aannbevelen
Pluspunten
Als je een vraag hebt wordt die meteen duidelijk en goed beantwoord en opgelost. Vriendelijk en goed te woord gestaan.
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.