Pluspunten
Heel erg tevreden,snelle levering ook geen verzend kostenwat wil je nog meer.Heb je vragen,dan word je correct en vriendelijk te woord gestaan.Dus 100 procent tevreden.
VerbeterpuntenMooi zo doorgaan!!
Pluspunten
Als ik vandaag bestel, heb ik het product de volgende dag in de bus. ( Ook zo handig, niet thuis blijven of nog erger buren storen!) Vlotte en vriendelijke telefonische afhandeling.
VerbeterpuntenBij introductie van nieuwe producten kan de omschrijving uitgebreider.
Beste Malou, hartelijk dank voor uw beoordeling en suggestie! We zullen deze doorsturen naar de desbetreffende afdeling. Graag verwijs ik u altijd voor productinformatie naar de productpagina op onze website. Alles beschikbare informatie is altijd op onze website te vinden en voor advies of meer uitleg kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Vriendelijke groet, Paulien Klantenservice Flinndal
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Het komt altyd op tyd ziet er netjes uit Vriendelyke mensen die je tewoord staan
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle en keurige levering.
VerbeterpuntenGeen.
beter omgaan met de bestellingen Ik heb 19 december besteld en in tegenstelling wat er op de site staat vandaag besteld morgen in huis heb ik vandaag 28 december nog steeds niets ontvangenzelfs geen bericht betalingsbewijs gestuurd en bank bewijs dus niet tevreden met deze gang van zaken
Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg makkelijke aanpassingen kunnen doen op website.
Pluspunten
Ruim assortiment Goede prijsstelling Snelle levering
Pluspunten
Snelheid levering. Goede kwaliteit van de produkten
Pluspunten
Al paar keer besteld bij Flinndal en ben echt positief verrast door hun service en kwaliteitsproducten. Ik vind dit een goed voorbeeld van hoe een bedrijf hoort te zijn. Het zou leuk zijn als ze vaker kortingsacties houden voor hun klanten. Daarom krijgen ze van mij dikke 4.5 sterren!
Pluspunten
snelheid en kan door de brievenbus
Pluspunten
altijd netjes op tijd,en heel tevreden.
Pluspunten
Tot nu toewas het ok maar de bestelling is nog steeds niet aangekomen
Beste meneer J.E., Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend dat uw bestelling nog niet is bezorgd. Volgens mijn administratie is de bestelling niet volledig afgerond en met deze reden automatisch geannuleerd. Mijn excuses voor het ongemak! Indien u de bestelling graag alsnog ontvangt, dan kunt u deze uiteraard opnieuw plaatsen via www.flinndal.nl. Ook is het mogelijk uw bestelling telefonisch via ons gratis nummer 0800-7080 door te geven. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
Snel bezorgd...in een stevig kartonnen pakje dat door de brievenbus kan..top!
VerbeterpuntenGeef me even wat meer tijd om ook het product te beoordelen...dat is na een week nog niet echt te zeggen!
Pluspunten
Vertrouwd, vlot, voordelig.
VerbeterpuntenGlucosamine zonder schelpdieren in het assortiment opnemen.
Beste mevrouw P., Bedankt voor mooie beoordeling! Uw suggestie geef ik graag door aan onze afdeling Productontwikkeling. Wellicht is is het in de toekomst mogelijk om een dergelijk product in ons assortiment op te nemen. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snelle levertijd, netjes verpakt en voor een redelijke prijs.
verstuur het goed
Beste meneer J.W, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wel vervelend dat uw laatste pakket nog niet bezorgd is. Dit is niet de bedoeling, aangezien het pakket 8 december al bezorgd had moeten zijn. Mijn excuses voor het ongemak. Graag zorg ik ervoor dat u zo spoedig mogelijk een nieuw pakket ontvangt, uiteraard zonder extra kosten. Uw pakket zal morgen, maar uiterlijk overmorgen bezorgd worden. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Levering van het product is prima. 0,5 ster gaat niet over de levering, maar over de smaak van de cbd olie
VerbeterpuntenDe cbd olie (10ml 4%) Batch:A28 is zeer smerig van smaak, en blijft ook lang als nasmaak in je mond hangen. Ook als je de olie op een stukje brood doet is dit het geval. Mijn vrouw wordt er zelfs misselijk van en gebruikt de cbd olie dan ook niet meer. Ik heb ook nog telefoon contact gehad met flinndal. Max zou mijn klacht doorsturen. We gaan op zoek naar een alternatief, en maken geen gebruik meer van Flinndal, jammer maar helaas. Met vriendelijke groet, C. Timmermans
Beste heer C., Wat jammer dat de smaak van de Flinndal CBD Olie voor u reden is om niet meer te bestellen. Om het product zo schoon en puur mogelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen om geen smaakstoffen toe te voegen aan de olie. Speciaal voor klanten die de smaak van de olie niet prettig vinden, krijgen wij zeer binnenkort de Flinndal CBD Capsule in het assortiment. We zouden het leuk vinden als uw vrouw dit product uit zou willen proberen. We informeren u hier graag verder over in een afzonderlijk e-mailbericht. Hopelijk is deze oplossing volledig naar wens. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snel leverbaar
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en snel.
Pluspunten
Duidelijke informatie & snelle levering
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
kwaliteit product, prima levering, goede aanbiedingen
VerbeterpuntenJe wordt te vaak lastig gevallen met reclame, zowel via mail, als de post als via de telefoon. Na te hebben aangegeven dat ik liever niet wordt gebeld, gebeurd dat na m'n volgende bestelling gewoon opnieuw :/ Alleen aanbiedingen via de mail lijken mij voldoende. Verder wel tevreden.
Beste mevrouw J, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u aangeeft minder aanbiedingen te willen ontvangen. Dit geef ik graag direct door aan onze afdeling Marketing. Overigens is het natuurlijk niet de bedoeling dat u nog telefonisch benaderd wordt, terwijl u heeft aangegeven dit niet op prijs te stellen. Mijn excuses voor het ongemak! Bij deze heb ik er direct voor gezorgd dat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Mocht u uw voorkeuren in de toekomst weer willen wijzigen, dan kan dit via Mijn Flinndal of door contact op te nemen met onze Klantenservice. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website, gunstige prijzen
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire