Pluspunten
Goede producten, tegen redelijke prijs. Prima service
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Eenvoudig via de website te bestellen en altijd met een korting. Keurig verpakt de volgende dag in de bus.
Pluspunten
Fijne overzichtelijk site en snelle levering. Klantenservice top!
Pluspunten
Een 10 is wat tehoog, maar een 9 zeker waard. goed verzorgd, keurig verpakt en gelecrd!
VerbeterpuntenZou ik niet ala minute kunnen opnoemen
Pluspunten
Je behoeft nergens aan te denken alles wordt geregeld de kwartaal bestellingen zijn altijd op tijd.prima
VerbeterpuntenIk kan zo geen bedenken
Pluspunten
Snelle afhandeling van bestelling
VerbeterpuntenDaarvoor heb ik nog te weinig ervaring met jullie bedrijf
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden. Wat je bestel wordt de andere dag al bezorgd. Ik wordt niet gedwongen om meer te kopen dan dat ik zelf wil.
Pluspunten
Ik ben opzoek naar juiste vitamine voor mij in internet, toen zag ik website van Flinndal. Ik zag meteen de vitamine heel goed verpakt en de inhoud van capsule is duidelijk beschrijving. Ook nog dat jij gratis bellen om advies en toelichting vragen. Ik ging direct vitamine die ik nodig heb bestellen en volgende dag krijg ik al in huis, super!!! Ik ben heel tevrede dat ik een klant ben van Flinndal. Ik zou jullie aanraden naar Flinndal website kijken en jullie kunnen vinden wat jullie nodig hebben. Bij twijfel gewoon bellen Flinndal kost niet(gratis). Ik weet zeker dat jullie ook zullen tevrede net als ik.
VerbeterpuntenMoet zo doorgaan
Pluspunten
8 voor het verzorgen van het product
Verbeterpuntenals er iets verkeert gaat krijg je wel 3 a 4 mailtjes binnen, dus dan mag ik aannemen dat het verschillende mensen zijn die dat dan beoordelen, heel vervelend voor de klant.
Beste mevrouw J.G., Hartelijk dank voor het mooie cijfer en natuurlijk het meedenken aan verbeterpunten! In onze administratie zie ik terug dat er meerdere e-mails zijn verstuurd, doordat er via onze webshop (onverhoopt) verschillende bestellingen in orde waren gemaakt. Inmiddels is er contact geweest met mijn collega's en is er maar één bestelling gestuurd. Mijn excuses voor eventuele onduidelijkheid via deze e-mails. Mocht u nog vragen hebben omtrent uw bestelling? Neemt u dan gerust contact met ons op! Dit kan ook telefonisch via ons gratis nummer 0800-7080. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snel en netjes bezorgd in 1 dag!! Goede informatie in het pakket zelf. Top zeer tevreden zeker over prijs en kwaliteit verhouding
Pluspunten
fijne producten, snelle levering, prettige site. Niet opdringerig.
Verbeterpuntennog meer kauwtabletten maken!!
Beste mevrouw A., Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Wat ontzettend fijn dat u ons zo'n mooi cijfer toewenst. Ik zal uw suggestie aan onze afdeling Productontwikkeling doorgeven. Wellicht kunnen wij in de toekomst nog meer kauwtabletten in ons assortiment verwelkomen! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Ontzettend snelle levering,geen verzendkosten, wordt een prachtig bewaardoosje bij geleverd, heldere informatie over de producten, kortom GOED!!
VerbeterpuntenBewaardoosje iets kleiner maken zodat er maar 1 capsule tegelijk uit kan komen.
Beste mevrouw Lucienne, Wat ontzettend leuk dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, maar natuurlijk ook het meedenken. Ik zal uw suggestie doorgeven aan mijn collega van de desbetreffende afdeling! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede verpakking. Goede producten.
Pluspunten
Pluspunten
Een goede voorlichting, een prima verpakking en een supersnelle goed verzorgde levering.
Pluspunten
Super service door middel van de chat!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNiet bij elke zending reclamemateriaal meesturen. Er komen vier nieuwsbrieven per jaar of deze via de mail sturen of bij de eerstvolgende zending nadat deze nieuwsbrief is uitgekomen
Beste Ada, Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden met ons bent! Hartelijk dank voor het mooie cijfer en de beoordeling. Uiteraard ook hartelijk dank voor het meedenken aan verbeterpunten. Via onze website, maar ook via onze Klantenservice, is het mogelijk aan te geven of u wel of geen reclame van derden wilt ontvangen bij uw bestellingen. Helaas kan ik u met deze gegevens niet terugvinden in onze administratie, anders had ik dit graag direct voor u aangepast. Zou u zo vriendelijk willen zij nog even contact met ons op te nemen? Dit kan via mail, maar ook telefonisch via ons gratis servicenummer 0800-7080. Graag zorgen we er dan voor dat u geen reclame meer ontvangt! Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Duidelijke omschrijving vd vitamines en de levering is goed verpakt en word snel geleverd
Pluspunten
prima service, snelle levering. Zelf inzicht en invloed op levertijden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verantwoorde ondersteuning in je gezondheid...wie zou dat niet willen? Flinndal heeft er verstand van, zorgvuldig en discreet. Velen voor u maakten gebruik van hun jarenlange kennis en ervaring. De klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. Flinndal.nl een betrouwbaar adres. Ook voor u !
VerbeterpuntenNaamsbekendheid zou m.i beter kunnen. Breder van opzet. Ik heb uw producten leren kennen via de K.B.O. De Nestor. Dat is een belangrijke doelgroep, maar maak het product algemener. Flinndal gekoppeld aan gezondheid moet een begrip worden. Meer in de media: dagbladen, stations, TV etc. Flinndal brengt gezondheid waar je beter van wordt.
Geachte heer Poppelaars, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven! Wij stellen het ontzettend op prijs dat u zo met ons meedenkt. Naamsbekendheid is zeker iets waar wij de afgelopen jaren hard aan gewerkt hebben, want wij zijn net als u van mening dat Flinndal een begrip zou moeten worden! Afgelopen jaar zijn wij bijvoorbeeld te zien geweest op TV met een reclame. Op dit moment hangen er op een flink aantal stations in Nederland posters van Flinndal. Wel geef ik uw suggestie alsnog door aan onze afdeling Marketing, zodat zij hiermee aan de slag kunnen! Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Top verpakt en snelle levering.
Pluspunten
Snelle, crrecte levering
Pluspunten
Perfect advies en perfect geholpen... ook de aanbieding van herhaalgemak werd me uitgelegd. Ben zeer tevreden en zal ook altijd hun klant blijven...
VerbeterpuntenKan me zo niets bedenken...
Pluspunten
Snelle levering,prima klantenservice.
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD