Pluspunten
Goede produkten tegen een goede prijs. Gratis verzending en de volgende dag al in huis. Brievenbus post dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ik bestelde voor een kwartaal en kreeg 2 hele mooie bewaardoosjes erbij. Vaak extra kortingen op produkten. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken. Heb tot nu toe alleen nog maar hele positieve dingen ervaren.
Pluspunten
Snelle levering, goeie producten
Pluspunten
Snelle levering bij bestelling tabletten van een nieuw gekozen product. Kwartaal herhaling ook erg prettig.
Pluspunten
op de eerste plaats de service en de klantvriendelijkheid ik heb een bestelling gedaan en na 4 dagen nog niets ontvangen ik heb drie keer gebeld en het ligt niet aan flinndal maar aan de vervoerder maar ik krijg duizend maal excuses van de telefonistes maar de klantvriendelijkheid en de service is flinndal zijn kracht er wordt een nieuwe zending kosteloos verstuurd in 1 woord perfect hierbij wil ik flinndal feliciteren en jullie hebben er een vaste klant bij en ik vertel het rond dat wanneer je iets nodig heb dit zeker bij dit bedrijf moet bestellen EEN DIKKE PLUIM
VerbeterpuntenGEEN GA ZO DOOR
Pluspunten
Kwaliteit,super snelle levering, geen verzendkosten en Klantvriendelijke en behulpzame klantenservice!
Pluspunten
Gemakkelijke website, kan snel de producten vinden. Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis.
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Snelle services met topproducten
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Uitstekende service en de ruime sortering producten.
Verbeterpunten"Vóór 10 uur besteld, de volgende dag in huis": deze vlieger gaat niet altijd op. Kan beter!
Geachte heer Van der Zanden, Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer toewenst, maar vervelend dat uw pakket met vertraging is bezorgd. Mijn excuses hiervoor. Voor de bezorging van onze pakketten houden wij aan dat, als u deze voor 20:00 (niet 22:00) besteld heeft, u het pakket de volgende dag in huis kunt verwachten. Daar uw bestelling voor 20:00 geplaatst is had u deze de volgende dag moeten ontvangen. Helaas zijn ook wij hierin afhankelijk van de post en is het mogelijk dat uw pakket, vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden, enige vertraging kan oplopen. Uw klacht heb ik uiteraard doorgegeven. Wij zullen er alles aan doen om onze verzending in de toekomst te verbeteren! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Ik ben al heel lang klant van Flinndal en ben erg positief ,vooral de bestellingen, vandaag besteld morgen in je brievenbus!
Verbeterpunten??????
Pluspunten
Snelle leveringen in hygiënische verpakkingen met opbergdoosjes erbij geleverd.
VerbeterpuntenAanbiedingen wat de klant gebruikt is altijd welkom !
Pluspunten
Zeer goede klante vriendelijkheid Duidelijke websytte snelle services bestellen volgende dag in huis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alle bestellingen atijd heel vlot geleverd bij bestelling volgende keer altijd kortingsbon producten voldoen heel goed
Verbeterpuntenvoor mij geen verbeterpunten
Pluspunten
Gaan heel serieus met bestellingen om. Ik kan geen klachten verzinnen. Producten zijn goed, denk ik.
VerbeterpuntenAndere verpakkingen (plastic zakken) gebruiken. De huidige verpakking kan niet bij mij in de brievenbus.
Beste mevrouw Richter, Ontzettend bedankt voor het mooie cijfer en natuurlijk het meedenken! Onze huidige verpakkingen voldoen aan de standaard maat die PostNL hanteert voor brievenbussen. Bij een kleinere brievenbus is het helaas mogelijk dat ons pakketje niet past. Uw suggestie voor ander verpakkingsmateriaal zal ik daarom zeker doorgeven aan mijn collega van de afdeling Logistiek. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Zeer snelle bezorging
VerbeterpuntenEr kan misschien nog wat meer reclame in bladen gemaakt worden.
Pluspunten
Snelle levering! Kan door de brievenbus.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goedkope producten, snelle levering, niks mee.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Super snelle levering in een hele nette verpakking. Heel fijn is ook het meegeleverde bewaardoosje.
VerbeterpuntenMisschien is het een optie om bij de bestelling aan te kunnen geven of je er een bewaardoosje bij wilt. Ik hoef niet bij iedere bestelling zo'n doosje en ik vind het zonde om hem dan over te hebben of weg te gooien.
Beste mevrouw Van den Beld, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw verbeterpunt! Via de website is het gelukkig al mogelijk aan te geven of u wel of geen bewaardoosjes wilt ontvangen. U kunt dit doen op uw eigen inlogpagina via Mijn Flinndal of via onze Klantenservice. Ik heb dit alvast voor u in orde gemaakt, zodat u op dit moment geen nieuwe bewaardoosjes meer ontvangt. Heeft u wel weer een verse nodig? Geen enkel probleem! U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij sturen graag een nieuwe naar u toe als dat nodig is. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
de informatie op de website is erg duidelijk, fijn ook dat de samenstelling van de producten wordt genoemd. supersnelle levering en ook nog eens een handig bewaardoosje ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, veel opties zoals herhaalgemak, maar dit is ook makkelijk aan te passen. Veel info over de producten dus ik kan 'helaas' geen verbeterpunten geven
Pluspunten
Tot dusver altijd correct! Of het nu om een bestelling gaat of om een annulering/afmelding, dit bedrijf handelt alles naar volle tevredenheid af.
VerbeterpuntenSoms is de prijs vd producten iets a d hoge kant.
Pluspunten
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, flexibel en de producten zijn goed. Door in te loggen zijn de eventuele (vervolg) zendingen zeer gemakkelijk aan/uit te zetten. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenAls ik iets wil bestellen bij Flinndal doe ik dat. Ik hoef daar niet regelmatig telefonisch aan herinnerd te worden.
Beste mevrouw Delneij, Wat fijn dat u zo tevreden over ons bent, maar wat vervelend dat u ongewenst telefonisch bent benaderd. Mijn excuses hiervoor! Via onze website, wanneer u bent ingelogd, of via onze Klantenservice is het gelukkig mogelijk aan te geven dat u liever wel of niet gebeld wenst te worden. Ik heb gelijk voor u in orde gemaakt dat wij geen telefonisch contact meer met u opnemen. Voor vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle verzeniding; geen verzendkosten; goeie producten voor een scherpe prijs; heel klantvriendelijk
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD