Pluspunten

Snelle levering/ na levering. Mijn bestelling was niet volledig. Jammer maar kan gebeuren. Geen probleem, even een mailtje die snel beantwoord werd en de volgende dag het product alsnog ontvangen. Super!!!!!

Pluspunten

ALLES is positief over dit bedrijf!

Pluspunten

Uw bedrijf kan tot in alle details ten zeerste geprezen worden: * Kwaliteit van de producten, * Verpakking zeer doelmatig * Snelheid van bezorging * Telefonische reacties of contacten * Keuze vrijheid voor aantallen en verzenddata

U streeft naar perfectie. Ik wil niet klagen, maar: 1. Het klepje in de deksel van de doosjes is wat aan de krappe kant; 2. Is het omhulsel van de supplementen getest op eventuele ****** verwekking? 3. Zijn er producten die bij gebruik eventueel negatief op elkaar inwerken?

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van ingrediënten. Vlotte levering én door de brievenbus.

Wat de laatste bestelling betreft: energierepen. Zou mooi zijn geweest als jullie de houdbaarheidsdatum vermeld hadden op de site. Deze zijn tot eind juni houdbaar, dan moet je wel veel energie willen hebben om ze op tijd op te maken.... Dan had ik geen 2 pakketten besteld, jammer voor jullie, maar wel eerlijker.

Pluspunten

Ben zeer te vrede over alles van Flinndal,heb het al verschillende keren mensen door verwezen.

Pluspunten

De site ziet er mooi en vooral overzichtelijk uit. Goed leesbaar ook voor mensen die visueel iets beperkt zijn. De producten worden goed beschreven en vooral heel goed uitgelegd , wat betreft de bijdrage aan het bereiken van , het ondersteunen of behouden van een goede gezondheid. De prijs is mijns inziens goed vooral omdat er geen verzendkosten worden berekend en meestal is ook de leveringstijd zoals Flinndal zegt snel. Een aanrader waard en ik heb ook mijn familie al gewezen op de service en het bestelgemak

De bij de bestelling bijgeleverde kado bonnen hoeven voor mij niet. Dit vind ik persoonlijk , niet nodig en vreemde bedrijven. De bewaardozen zijn uiteraard welkom. Misschien kleine proefzakjes van een of ander Flinndal product is van meer waarde :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel op een beurs, goede producten, snelle levering, pas in de brievenbus. Vertrouwde eenheid en simpelheid in de verpakking.

Dat voor een groot aantal producten door de prijs het alleen handig is een doorlopende bestelling te doen. Pillen zijn vaak erg groot om te slikken.

Pluspunten

Snelle oplossing gegeven door medewerker

Pluspunten

Men is altijd vriendelijk aan de telefoon en als er iets is wordt dit goed opgelost. Verder zijn de bestellingen altijd op tijd binnen en keurig verzorgd in de brievenbus.

Misschien wat minder reclame in het pakketje? Dit gaat bij ons altijd meteen naar de doos van het oud papier. .

Pluspunten

levering goed

niet veel

Pluspunten

perfect

Pluspunten

Al 2 keer heb ik een product besteld bij Flinndal. De bestelling is zeer snel binnen en is goed verpakt. Natuurlijk is het buitengewoon handig dat het pakje door de brievenbus kan. Bij de eerste bestelling zit een mooi en handig plastic bewaardoosje waar je de naam van je vitamines op kan plakken . Daar is over nagedacht! Ook de kwartaal/herhaalservice vind ik echt een plus, je hebt altijd voorraad.

Bij grote tabletten is het bewaardoosje te klein voor de 3 maanden tabletten samen.

Pluspunten

Snelle levering,

Pluspunten

Pluspunten

hoi,goede kwaliteit,service,komen de afspraak ,goeie producten,top.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk/ goed bereikbaar en zo puur natuur mogelijke vitaminen

Weet zo snel niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaal gesproken prima service...

Pakketje niet ontvangen,...email gestuurd 2 dagen later wel gekregen dit is voor ons we al de tweede keer ...toch een verbeterpuntje hierin....m.v.g

Pluspunten

Ben zeer tevreden, regelmatig aanbiedingen en alles supersnel in huis.

Pluspunten

Goed, vriendelijk, snel contact krijgen Snelle leveringen, begrip, communicatie blijven houden, makkelijk, en betrouwbaar.

Ga zo door.

Pluspunten

"Vlug, veilig en voordelig" is de uitdrukking en die past helemaal!

Pluspunten

preciese levering met veel service

Pakketjes iets minder breed maken. Door hun dikte passen ze dan heel moeilijk door de brievenbus

Pluspunten

goede service ,produkten voldoen aan de verwachtingen,probleemloze aflevering,snelle aflevering..vriendelijke klantenservice,zo hoort elke zaak met hun relaties om te gaan toppie !!!!!

probeer dit zo te houden....klasse

Pluspunten

kwaliteit van de producten goede beschrijving van de producten en hoe t werkt zeer klantvriendelijk, zowel via de telefoon als via internet

ha, iets goedkoper graag...!

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD