Pluspunten
goede prijs, snelle goed verpakte verzending en goede service, zoals herhaalgemak.
Verbeterpuntenmaak jezelf meer bekend. veel mensen in mijn omgeving hebben nog nooit van jullie gehoord.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer heeft gegeven en met ons meedenkt! Wij zijn uiteraard hard op weg om onze naamsbekendheid te vergroten. Zo hebben wij afgelopen maanden een reclame op tv gehad. Het is echter altijd een streven om onze bekendheid uit te breiden! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
VerbeterpuntenIn ieder pakket zitten voorraadbeheer. Bij de bestelling zou je moeten kunnen aanvingen of je je nog wel doosjes wil hebben bij de bestelling.
Geachte heer Van Zundert, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat vervelend dat u ongewenst bewaardoosjes ontvangt, maar fijn dat u dit aan ons doorgeeft! Mijn excuses voor het ongemak. Wanneer klanten geen bewaardoosjes bij het pakket wensen te ontvangen kunnen zij dat doorgeven aan onze Klantenservice of dit zelf aangeven via Mijn Flinndal. Ik heb dit nu alvast voor u in orde gemaakt! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correct
VerbeterpuntenIets minder assertiviteit zou mogen
Pluspunten
- Echt een bedrijf waar je je compleet gebruik van voedingssupplementen zou willen plaatsen. - zeer correcte aflevering en er zijn makkelijk wijzingen/verschuivingen in levering aan te brengen. Heb het gevoel dat de klant echt telt, zoals in een thuiswinkel.
VerbeterpuntenGebruik al zeer geruime tijd biol. L-carnosine en L-carnitine. Jammer genoeg niet in het assortiment van Flinndal. ??? Is toch een breed aangeboden artikel tegen concurerende prijzen.
Pluspunten
correcte afwerking en snelle levering van de bestelling !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten !
Pluspunten
De prijs en het past door de brievenbus
VerbeterpuntenDeze beoordeling komt te vroeg. Ik heb de bestelling nog niet ontvangen
Geachte mevrouw Van Ewijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw mail voor deze beoordeling te vroeg heeft ontvangen! Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. In verband met Bevrijdingsdag valt uw zending vandaag in uw brievenbus. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dit graag van u. Wij zoeken dan een passende oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle, correcte aflevering. Vandaag besteld, morgen in huis en door de brievenbus,zodat je niet thuis hoeft te blijven.
Pluspunten
vandaag besteld morgen in huis. de pakjes ontvang je altijd want het past door de brievenbus. ik kan het weten als postbezorger duw ik ze door de bus net zo makkelijk gaat het beter dan de pakjes van boll.com. als er in mijn wijk niemand thuis is geen probleem ik raak het pakje toch wel kwijt. een probleempje op de pc, stuur een mail en je hebt de volgende dag al antwoord, en is je probleem opgelost.
Pluspunten
Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Flinndal heeft de naam, te zorgen voor balance in je lichaam.Voor mij heeft Flinndal de naam te beloven wat ze afspreken.De suplementen zijn top.Leuk dat ik de gelegenheid krijg dat ook eens te zeggen.
Verbeterpuntenmisschien zouden de prijzen iets naar beneden kunnen?
Geachte heer Van den Heuvel, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Dit stellen wij zeer op prijs. Uw suggestie betreft onze prijzen zal ik doorgeven aan onze afdeling productontwikkeling. Het doel van Flinndal is niet om de goedkoopste te zijn op het gebied van voedingssupplementen. Wij zoeken naar een optimale kwaliteit voor een zo voordelig mogelijke prijs. Flinndal heeft producten van A merk kwaliteit, maar voor een prijs die bijna altijd een stuk goedkoper is dan die van concurrenten. Met vriendelijke groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Duidelijk, eerlijk, kortom perfect
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenBestel- on line... niet helemaal gebruikersvriendelijk...
Geachte mevrouw Lafour, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u onze website niet als gebruiksvriendelijk ervaart. Mijn excuses voor het ongemak! Ik zie in onze administratie dat u via de e-mail contact heeft gehad over uw bestelling bij ons. Ik heb naar aanleiding van deze e-mail uw klacht doorgegeven bij mijn collega van de desbetreffende afdeling. Wellicht kunnen wij het bestelproces in de toekomst aanpassen, om dit zo duidelijk mogelijk te maken! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs en kwaliteit. Leuke aantrekkelijke acties.
Pluspunten
Alles naar wens verlopen, jammer dat er altijd een doosje bij zit, dat moet ook betaald worden. Voor de rest allemaal positieve punten
Pluspunten
Alert bedrijf, goede bedrijfsvoering en een PRIMA product !!!!
VerbeterpuntenSoms = de site niet helemaal 'je' dat, maar dat kan ook aan mijn leeftijd (69) liggen!
Pluspunten
snelle levering, uitstekende verpakking, geen verzendkosten.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
De reactietijd op e-mail is snel wordt altijd beantwoord. en naar wenst.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het zoeken naar producten is hierdoor vrij eenvoudig. De levertijd is snel en de producten zijn goed verpakt. Heb al eerder een aanbeveling gedaan aan een kennis van mij.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke info, goede kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenNiet bij elke bestelling een pillendoosje meesturen. Heb er nu diverse in de la liggen. Laat de klant bij de bestelling de keuze deze te willen ontvangen ja of nee
Geachte mevrouw Sikkes, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat vervelend dat u ongewenst bewaardoosjes ontvangt, maar fijn dat u dit aan ons doorgeeft! Mijn excuses voor het ongemak. Wanneer klanten geen bewaardoosjes bij het pakket wensen te ontvangen kunnen zij dat doorgeven aan onze Klantenservice of dit zelf aangeven via Mijn Flinndal. Ik heb dit nu alvast voor u in orde gemaakt! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD