Pluspunten
Goede service ...snelle bezorging...goede producten... goede klanten-service
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijs.
VerbeterpuntenIk krijg bij iedere zending een medicijndoosje ( plastic ). Ik heb er nu een hele verzameling van. Geef eens een ander presentje bij de zending.
Geachte heer Beggelaar, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat vervelend dat u zoveel bewaardoosjes ontvangen heeft!. Mijn excuses voor het ongemak. Wanneer klanten geen bewaardoosjes bij het pakket wensen te ontvangen kunnen zij dat doorgeven aan onze Klantenservice of het zelf regelen via Mijn Flinndal. Ik heb dit nu alvast voor u in orde gemaakt! Met vriendelijke groet, Jeroen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Zie verbeterpunten
VerbeterpuntenKan mij GEEN verbeterpunten bedenken. Ziet er allemaal erg correct en professioneel uit. Chapeau voor het bedrijf.
Pluspunten
Ik gebruik al heel veel jaren een paar keer per week (niet dagelijks) supplementen van Flinndal en dat betekent toch dat het heel goed bevalt. Het had toen nog een andere naam. Het bestellen via internet, de levering, de verpakking, het herhaalgemak en dat je alles zelf kunt wijzigen bevalt me prima. Het is allemaal tot in de puntjes verzorgd.
VerbeterpuntenIk heb slechts 1 verbeterpunt. Als ik een aanbieding via de mail ontvang krijg ik datzelfde product niet voor die prijs in "mijn flinndal". Het zou prettig zijn dat het op dat moment overeenstemt.
Pluspunten
Snel accuraat en goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Prima supplementen voor verschillende doeleinden. Ook heel goed is dat je op je persoonlijke pagina zelf aanpassingen kunt doen over bijvoorbeeld tijdstip van levering e.d. Goede nieuwsbrief met informatie.
Pluspunten
Flinndal is voor mij in alle opzichten uitstekend. Snelle én veilige levering. Ook de telefonische contacten verlopen soepel. Kortom ik blijf bij Flinndal bestellen.
Pluspunten
Het pakketje is op tijd verzorgd, en zag er goed uit. De werknemers aan de telefoon zijn correct en vriendelijk. Wat betreft de prijs vind ik de supplementen te duur!
VerbeterpuntenDus de prijs moet zakken!
Pluspunten
Ben twee jaar klant. Altijd keurig aangekondigde bezorging. En gewoon een goed produkt.
VerbeterpuntenToen ik gebeld werd, terwijl ik aan het werk was, met de vraag of ik nog tevreden was met Flinndal, vond ik dat een beetje overdreven;-)
Pluspunten
Goede informatie, Goede klantenservice, goede producten en verpakkingen
VerbeterpuntenTeveel reclame bij levering, foldertjes en zo
Geachte heer Pieterse, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat vervelend dat u ongewenst veel reclame bij het pakket ontvangt. Mijn excuses voor het ongemak. Wanneer klanten geen reclame bij het pakket wensen te ontvangen kunnen zij dat doorgeven aan onze Klantenservice of het zelf regelen via MijnFlinndal. Ik heb dit nu alvast voor u in orde gemaakt! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Eigenlijk vind ik alles positief. bestellen gaat gemakkelijk, pakketje kan zo door de brievenbus.
Verbeterpuntenkan niks bedenken.
Pluspunten
Goede produkten tegen een redelijke prijs!En een snelle verzending!
VerbeterpuntenGeen!Prima zoals het is.
Pluspunten
Betrouwbaar Kwaliteit snelle levering
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenSoms passen mijn pakketten niet in de brievenbus omdat ik te veel bestel
Geachte mevrouw Van Schaik, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat vervelend dat de pakketten niet altijd in uw brievenbus passen. Mijn excuses voor het ongemak. Sinds kort hebben wij echter een nieuwe, kleinere, verpakking van A5-formaat! Deze zal vast beter in de brievenbus gaan! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Flindal geeft me zekerheid, altijd op tijd met leveren en kwaliteitsproducten. Het verschil is goed merkbaar met producten van een andere leverancier. Ik blijf bij Flinndal.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk dat het pakketje door de brievenbus kan. Wat langer geleden had ik telefonisch contact en dat verliep erg aangenaam: vriendelijke medewerker en goed op de hoogte. Ook de prijs is niet te hoog.
VerbeterpuntenHet meegeleverde doosje om de tabletten in te doen sluit niet zo goed. Daardoor is de inhoud ervan al een keer over m'n aanrecht gevallen! DD 26 februari '15 ontving ik een pakket waarin een nieuw doosje zat wat perfect sluit! Hartelijk dank voor de snelle actie, prima!
Geachte mevrouw Verberne - Van den Ingh,Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat het meegeleverde bewaardoosje niet goed sluit! Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Wellicht is het doosje stuk, aangezien deze uiteraard goed dicht moet gaan. Ik stuur u graag een nieuwe toe! U kunt deze morgen, maar uiterlijk overmorgen verwachten. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
snelle levering. heel goede produkten
Pluspunten
+ Snelle (gratis) levering + Handig bewaardoosje bij de supplementen + Handige service met herhaalgemak (elke 3 maanden automatisch in huis) + Goede prijs - kwaliteit verhouding
Pluspunten
- zeer betrouwbaar bedrijf, - goede verpakking van de producten. - goede service, - goede kwaliteit van de supplementen, - een doosje waarin de supplementen bewaard worden, wordt meegeleverd, met naamstickers van de supplementen, - kwartaalgemak, - op kunnen zeggen van de herhaal verzendingen op ieder moment, - goede en vriendelijke klantenservice, - geen vreemde verplichtingen n.a.v. een bestelling, - bestelling kan door de brievenbus
Verbeterpuntenlange levertijd, deze duurt zeker 1 week voordat het pakje binnen is
Geachte mevrouw Nowee, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wel vervelend om te horen dat uw pakketje te lang onderweg is geweest. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Eerste pakketten dienen altijd binnen twee (post)werkdagen bezorgd te worden. Wanneer dit niet het geval is, kunt u direct contact opnemen met onze Klantenservice via ons gratis nummer 0800-7080 of per e-mail. Wij lossen het dan graag voor u op. Met vriendelijke groet, Clint Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Netjes op tijd de verzending,
Pluspunten
Snel en netjes thuisbezorgd altijd netjes verpakt
Pluspunten
Duidelijke website met de juiste informatie.
Pluspunten
Goede snelle reactie, goede verpakking met probleemloze en snelle levering.
VerbeterpuntenMet de administratie heb ik wat problemen gehad. Dat was aanleiding om eerst schoon schip te maken voordat ik met verdere bestellingen en leveringen wilde doorgaan.
Pluspunten
supersnelle en nette levering en fijn dat er een bewaardoosje bij zit. goeie supplemeneten.
Pluspunten
Prima service, de ene dag besteld, volgende dag in huis. wordt brievenbusformaat thuis bezorgt dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.glucosamine is een prima product wat goed werkt. 100% tevreden!
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD