Pluspunten
Geen negatieve punten dus goed en snel afgeleverd
Pluspunten
Gemak
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Ik heb meer bestellingen gedaan bij Flinndal en was altijd tevreden over de levertijd en over de kwaliteit van de producten. Maar dit keer niet. Nieuwe bestelling geplaatst op 21 dec. j.l. nr. 1355727, tot nu toe niet ontvangen.
VerbeterpuntenWel een e-mail ontvangen op 21 dec. ter bevestiging. Hoe kan dit opgelost worden? Graag een reactie.
Beste mevrouw De Gruijter - Leeuw, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw pakket niet ontvangen heeft. Mijn excuses! De reden dat dit pakket niet is aangekomen komt, doordat de betaling tijdens het bestellen is afgebroken (door bijvoorbeeld een storing of het sluiten van de pagina). Automatisch wordt het pakket tegengehouden en sturen wij bericht dat de betaling niet gelukt is en of u deze alsnog wilt voldoen. Wilt u het pakket alsnog ontvangen? Dan kunt u via onze website een nieuwe bestelling plaatsen of reageren op dit bericht. Wij maken het graag alsnog in orde voor u! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenLiever niet gebeld worden voor weer nieuwe aanbiedingen dan liever via de mail, dit vind ikzelf prettiger.
Beste mevrouw B.J.A., Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u laat weten dat u telefonisch contact niet op prijs stelt. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. Graag zorg ik ervoor dat u in de toekomst niet meer gebeld zal worden. Mocht u uw bestelling willen wijzigen, dan kunt u zelf contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
prima klantcontact, ook telefonisch!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima bedrijf, volgende dag in huis en pakketjes passen door de brievenbus. Mooi bewaardoosje bij de bestelling. Ik ben erg tevreden over de service
Pluspunten
Snel met reageren ook via de mail goede producten die ik inmiddels al jaren gebruik
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Iedere bestelling een bewaardoosje is niet nodig, laat het een optie zijn.
Beste mevrouw Stokman, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u met ons meedenkt met betrekking tot verbeterpunten. Via Mijn Flinndal is het op dit moment al mogelijk om aan te geven dat u geen bewaardoosjes meer wenst. Dit heb ik nu alvast voor u genoteerd. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen online
VerbeterpuntenNiet bij elke bestelling een doosje meesturen. Deze doosjes gaan haren mee dus onnodig duur.
Beste mevrouw M, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u met ons meedenkt met betrekking tot verbeterpunten. Via Mijn Flinndal is het op dit moment al mogelijk om aan te geven dat u geen bewaardoosjes meer wenst. Dit heb ik nu alvast voor u genoteerd. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke Website, snelle levering.
Pluspunten
Gedetailleerde omschrijving van producten. Snelle levering. Stevige verpakking. Meestal zodanig verpakt dat het door een normale brievenbus past (dus geen gedoe met post/pakket bezorger).
Verbeterpuntengeen
Totaal overzicht van de producten mis ik wel
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Een overzicht van alle producten in ons assortiment kunt u terugvinden via de volgende link: https://www.flinndal.nl/assortiment. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder! Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Flinndal.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
ik heb via de chat een aantal vragen gesteld, deze werden naar tevredenheid beantwoord
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD