Filter

Pluspunten

Altijd bereid om op vragen te antwoorden. Mooie manier van verzenden en kosteloos. Niet aandringen op meerdere aanvragen, dus niet automatisch sturen.

Geen idee, het is een heel fijn bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, en nog een kadootje erin ook! Ook erg fijn is het zelf kunnen aan- en afvinken in je account of je gebeld wil worden, doosjes wil, of het Herhaalgemak aan- en uitzetten.

Misschien een verpakking in strips voor de magnesium kauwtabletten. Het valt me op dat deze in het zakje nogal snel breken.

Pluspunten

Snelle levering, als consument wordt je goed ingelicht over de producten. Super tevreden met de herhaal gemak service! Zou het iedereen aanraden!

Een meer uitgebreid assortiment, gesorteerd op basis van organische, bio of kruiden complex.

Pluspunten

Altijd op tijd, juiste informatie, goede prijs kwaliteit verhouding.

nvt

Pluspunten

Reeds jarenlang tevreden klant van Flinndal. De driemaandelijkse voorraad verschijnt altijd keurig op tijd in een degelijke, handige verpakking.Alle tabletten zijn verpakt in duurzame geplastificeerde zakjes, die heel makkelijk zijn op te bergen en eenvoudig mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie.

Pluspunten

Snelle levering, en zelf kunnen regelen van de gewenste besteldatum.Dat zijn de grote pluspunten van Flinndal. Dat het ook goede voorlichting geeft op een zeer overzichtelijke site komt daar nog eens bij!

kleine doosjes voor de pillen in te doen voor in de handtas/op reis,evt met deelvakjes zou fijn zijn!

Pluspunten

De klantenservice, altijd gericht op tevredenheid

De kwaliteit die geleverd wordt. Probeer de vaste klanten via aanbiedingen meer te leveren. Binding brengt meer

Pluspunten

Flinndal is zeer correct, bestellingen worden keurig verzorgd. Het is prettig dat je online zelf kan regelen als een bestelling moet worden uitgesteld

ik weet werkelijk niet waarin Flinndal zich kan verbeteren.

Pluspunten

snel, brievenbus,portovrij

website verbeteren, ik bestel 3 stuks en ontvang 2x 3 stuks

Pluspunten

Snel betrouwbaar, vriendelijk netjes, prima kwaliteit!

Minder bakjes mee sturen als mensen meerdere keren bestellen , vaak heeft men al genoeg bakjes en dat helpt ook voorkomen dat het milieu extra wordt belast.nog een verbeter punt; de kleinere pillen blijven in de bovenste afsluit strook zitten bij t leeggooien v het zakje in een bakje, dat komt in de vuilnisbak terecht ,dat is zonde, probeer t met een andere verpakking.

Pluspunten

Goede producten, snelle, heldere en uitgebreide service, goede prijs/kwaliteit verhouding, veel betaalmogelijkheden

Pluspunten

Ik ben super enthousiast omdat ik heel lang opzoek ben naar een hoog kwaliteit en betaalbaar supplement voor kinderen. Toen ik jullie site tegen kwam zei mijn gevoel al meteen "JA!" dit is waar ik zo lang op zoek naar was. Ik heb meteen de Omega 3, Vit D3e n multi voor kids bestelt. De kids nemen het smorgen in met plezier en ik merk gewoon dat het hun goed doet! Ik ben vooral blij omdat het natuurlijk is en omdat het een goed opneembare kwaliteit is! Ik jullie zeker aanbevelen aan anderen!

Geen! Ik ben tevreden over het product en over de snelle en goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijzen en handige bewaardoosje.verder vriendelijke klantenservice

Het is mij 2 keer overkomen dat de bestelling niet de volgende werkdag leveren , dat is jammer want men adverteert er wel mee , wel excuus gekregen maar geen coulance .

Pluspunten

Super snelle levering, van zeer goede producten

Pluspunten

Besteld en meteen de volgende dag in huis. Goede service en advies

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, goed verzorgd en snel geleverd

Graag vitamine E toevoegen aan het assortiment

Pluspunten

Kwaliteit van de supplementen zijn goed , en de service zeer goed

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk bestellen, geen verzendkosten, fijne producten. Heel goed!

Nog meer kauwtabletten. Ik 'kan' geen pillen slikken

Pluspunten

Snelle levering van producten. Fijne producten. Goeie service. Je kunt met vragen snel terecht (chat)

Pluspunten

Supersnelle levering,vriendelijk aan de telefoon, en natuurlijk goede producten.

Ik vind het gewoon een prima bedrijf

Ik ben tevreden

Pluspunten

Snel, goede producten, goede communicatie, goede informatie

Pluspunten

Kwartaalgemak: scherpe prijzen, goede kwaliteit en steeds op tijd geleverd.

Is het assortiment volledig?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

dunnere en kleinere tabletten voor mensen met slikklachten goedkopere prijs

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD