Filter

Pluspunten

Super service en goede producten

Pluspunten

Jullie zullen er wel niets aan kunnen doen, maar ik heb helemaal nog geen pakje ontvangen.

Pluspunten

Altijd super snel en goede service!!

Pluspunten

Alles is goed en snel geregeld en er zijn regelmatig acties. Bestellen en de volgende dag in de brievenbus. Verder is de verpakking handzaam en afsluitbaar.

geen

Pluspunten

snelle levering, snel en makkelijk stopzetten

zou het niet zo gauw weten...

Pluspunten

Alles zag er weer heel verzorgd uit. Nieuw pillendoosje on een mooie paarse kleur. Heel leuk. En ook het stickervel zat er bij.

Die heb ik zo 123 niet.

Pluspunten

denken met je mee, zijn niet opdringerig.

bij elk nieuw supplement krijg je een bewaarbakje. Niet altijd nodig.

Pluspunten

Geen opdringerigheid, bij bv tel contact. Jullie geven waardevolle tips op de site Helpen de klant om hun bestellingen ook tijdig te krijgen bij herhaal gemak. De producten bevallen Uitstekend. Zo geven de enrgie repen inderdaad dat verzadigde gevoel zonder dat je naar lekkere ongezonde dingen gaat grijpen. De kwaliteit prijs verhouding is prima. Van wijzigingen in de samensteling houden jullie de klant goed op de hoogte.

Meesturen van nevenreclame hoeft voor mij niet. Veel vliegt dus direct bij oudpapier.

Pluspunten

Zelf bepalen wanneer en hoeveel er verzonden wordt. Betalen na levering

Perfectie bestaat niet, goed zoals het is

Pluspunten

-Vlotte service, d.w.z. de bestelling wordt op tijd geleverd. -Tijdige herinnering voor "herhaal" bestelling -Verpakking verzorgd. (geen overdreven reclame op verpakking, degelijk verpakt.) -Voor zover ik het kan beoordelen"prijs/ kwaliteit verhouding goed

=reclame folders voor extra/andere producten hoef ik niet -Fijn dat er bij de eerste bestelling een doosje met stickers zit. Hoeft niet bij elke (herhaal) bestelling. Liever dan korting bv. (onnodig afval, niet goed voor het milieu). Misschien vragen aan klant (bij de bestelling) of een nieuw doosje gewenst is?

Pluspunten

Als je een vraag hebt, wordt deze heel snel behandeld en beantwoord en als je iets besteld, heb je het in de kortste keren in je brievenbus en je betaald geen verzendkosten. Wat wil je nog meer. En.................. belangrijkste van al, de producten zijn helemaal toppie (Y)

Pluspunten

mooie prijs en prima service!! niets op aan te merken!!

weet niet !!!

Pluspunten

Een paar keer al bij Flindall besteld en altijd tot volle tevredenheid. Bestellen en de volgende dag al in huis. Ook voor vragen kun je heel goed terecht; ze vertellen eerlijk dat ze geen medische kennis hebben van voedingssuplementen in combinatie met medicijnen en raden je voor advies daarover naar je huisarts te gaan. Ook wordt je altijd netjes telefonisch behandeld; niet opdringerig. Kortom; zeer tevreden en ik zal deze webwinkel zeker bij vrienden aanraden.

Pluspunten

zeer goede producten, goede service, en een snelle en nette levering.

Pluspunten

snelle, goede levering

kauw tabletten veel stuk ( magnesium )

Pluspunten

Goede producten goede service

Pluspunten

Duidelijke website,gemakkelijk om te bestellen. Snelle levering en correcte benadering . Goede kwaliteit en handige bewaardoosje gratis erbij geleverd.

Wat ik in het assortiment MIS is Teunisbloemolie (capsules of vloeibaar) vind ik wel jammer. De rest is OKE

Pluspunten

Altijd correct, geen problemen met retourzenden, geen problemen met stopzetten van herhaalzendingen kortom een heeeeel positief bedrijf.

Geen verbeterpunten. Ga zo door.

Pluspunten

Betrouwbaar, toegankelijk, goede website. Waardoor goede communicatie en service. Bovenal natuurlijk goede producten!

Ik ben erg tevreden. dus geen verbeter punten.

Pluspunten

Goede communicatie

Dubbele controle bestelling

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering geen verzendkosten, top kwaliteit

meer keuze

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk de kwartaalbestelling aanpassen door stopzetten of uitstellen

Naam en adres koppelen van de klant aan mailings. Ik ontvang nu mailing om klant te worden terwijl ik al klant ben. Hierdoor heb ik ook al een verkeerde bestelling geplaatst ( voor het verkeerde bedrag)

Pluspunten

Er valt zowel bij de bestelling als bij de aflevering niets op aan te merken. Levering keurig op tijd zoals toegezegd. Gewoon zo door gaan.

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD